Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lenovo Ideapad AMD Ryzen 3 2200U 81D200M4TX Satın Al 9 Ekim 2023 12:30 1 1 Lenovo Ideapad AMD Ryzen 3 2200U 81D200M4TX 27.09.2019 tarihinde Hepsiburada'dan kız kardeşime okul için almıştım. Günlük ofis programları ve günlük araştırmalar için kullanıldı. Şarjı ortalama 2 saat civarı gidiyor. Oyun oynanmadı lakin ben deneme amaçlı ilk aldığımızda LOL denedim. Kasma olmadan oynatmıştı. Tahminimce basit strateji oyunlarını rahat oynatır ama oyun bilgisayarı değil. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ITX Fractal Design Ridge 4.0 Bilgisayar Sistemi [SATILDI] [ALINIK] Noctua NH-L12S veya Noctua NH-L12sx77 NOCTUA NH-L9A AM5 low profile işlemci soğutucu [SATILDI] ALINIK ITX AM4 ANAKART