Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad G550 Kullanıcı Yorumları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
1
Favori
77.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krocker09

Klavyenin ekrana bakan kısmı şişebiliyor.Yani dokunmatik ses açma kapama kısmı.
    Kasanın o kısmında sırt çantası kullananlarda şişmeler olabiliyormuş ki bende oldu.
    Artı kapak açılıp kapanırken gacır gaucur ediyor,ki menteşe de problem var.
    Servise vericem güya 5 aydır ama kaldı böyle.

Sadece laptop ile adaptörünü taşırım ben dersen bilemem belki hatam başka şeylerle birlikte taşımak oldu.Bazen çanta kapanmıyordu G550 de içindeyken

aynen lanet menteşeler benede oldu çok kötü ya
  • Arkadaşlar bir sürü güncelleme yayınlanmış. bunların hepsini kurmak gerekirmi sizce ?

http://consumersupport.lenovo.com/tr/tr/DriversDownLoads/APR_Driver_List.aspx?CategoryID=600154&OS=Windows%207%2032bit#
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoCat

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Klavyenin ekrana bakan kısmı şişebiliyor.Yani dokunmatik ses açma kapama kısmı.
    Kasanın o kısmında sırt çantası kullananlarda şişmeler olabiliyormuş ki bende oldu.
    Artı kapak açılıp kapanırken gacır gaucur ediyor,ki menteşe de problem var.
    Servise vericem güya 5 aydır ama kaldı böyle.

Sadece laptop ile adaptörünü taşırım ben dersen bilemem belki hatam başka şeylerle birlikte taşımak oldu.Bazen çanta kapanmıyordu G550 de içindeyken

aynen lanet menteşeler benede oldu çok kötü ya

Garantiye vericem ama şimdi 1 ay bekletirler 2 günlük işi diye hep erteliyorum,siz naptınız öyle mi kullanıyorsunuz?

• Arkadaşlar şu sorunuma bi çözüm bulursanız çok sevinirim :

bilgisayarı ilk aldığımda bendeki özellikleri Intel T6600 2.20 Ghz 3GB RAM Win 7 Home Basic-ekran kartı
    g210m 512-1024MB Nvidia idi. gayet rahat çoğu oyunu oynuyorken bi süre sonra nba 08 fifa 07 gibi oyunlara girdikten belirli bir süre sonra laptop bi anda kapanmaya basladı bu sürekli oldu en son istanbula gönderdim garantiye bir problem bulunamadı diye geri gönderdiler sadece format atmışlar ama sorun düzelmişti. sonra üstünden bi 4 5 ay geçtikten sonra(bu pazartesi) pes 11 deyken bir anda yine o şekilde kapandı ve bu şekilde olmaya devam ediyor çok bir ısınma da yok zaten oyunun özelliklerini karşılıyor neden böyle yapıyor olabilir?

teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salasman -- 4 Şubat 2011; 15:51:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salasman
    Arkadaşlar şu sorunuma bi çözüm bulursanız çok sevinirim :

bilgisayarı ilk aldığımda bendeki özellikleri Intel T6600 2.20 Ghz 3GB RAM Win 7 Home Basic-ekran kartı
    g210m 512-1024MB Nvidia idi. gayet rahat çoğu oyunu oynuyorken bi süre sonra nba 08 fifa 07 gibi oyunlara girdikten belirli bir süre sonra laptop bi anda kapanmaya basladı bu sürekli oldu en son istanbula gönderdim garantiye bir problem bulunamadı diye geri gönderdiler sadece format atmışlar ama sorun düzelmişti. sonra üstünden bi 4 5 ay geçtikten sonra(bu pazartesi) pes 11 deyken bir anda yine o şekilde kapandı ve bu şekilde olmaya devam ediyor çok bir ısınma da yok zaten oyunun özelliklerini karşılıyor neden böyle yapıyor olabilir?

teşekkürler şimdiden

benimde G550 sadece işlemciler farkli bendeki p7450 diger tüm özellikler aynı benimde arada oyun oynarken kapanıyor cok ısınmıyor ama bendeki sorunun sıcaklıkla alakalı olduğunu düşünüyorum speed fan diye bi program var 2 mb civarında falan onu bi kur çalıştır bende sistem boşta iken işlemciler 40 derece ekran kartı 50 civarında oyun oynarken işlemciler ekran kartı 70 e çıkıyor 90 olduğunu da gördüm bazen sanırım fanda tozlan ma var sanırım fanin altını boşa getiriyorum son 2 aydır kapanma hic olmadı. acip temizlicem garanti yüzünden açmıyorm sana tavsiyem programı çalıştırıp sıcakliklara bak program acik kalsın oyuna gir bi yarim saat 45 dakika oyna oyunu küçült programa bak bakalım ne alemde isi değerleri ben pes 11 de bakiyorum 70 civari ve hic kapanmıyor sonucu yaz duruma gore bakalım

• normal hicbir program acık degilken gpu 58 hd0 40 temp1 30 core1 48 core0 48 pes acıkken gpu 90 larda hd0 50 temp 50 corelarda 60larda oluyor
  • masadamı kullanıyosun?
  • slm lenovo G550, model 20023 için winxp ses sürücüsü lazım. internetten ne kadar bulduysam kabul etmiyor. daha önce win 7 kuruluyken conexant high definition smart audio 221 yazıyordu. formatladım xp kurdum ancak sürücüyü kabul etmiyor. yardımcı olursanız sevinirim
  • Lenovo G550 bnde aldım ama oyun oynarken veya iki syfa açıp ıkısındede vıdeo ızlerken kendını kpatıyor ısınma problemımı var blmıyorum ama bn size onermem çoğu kişidede bu sorun çıktı bnde vatanbilgisayrrdan aldım ama nafile kapanıyo!
  • Sanırım bios güncelleme ile hallolabilecek bir sorun,araştırın derim.
  • arkadaşlar bende g550 kullanıcısıyım yaklaşık 1 sene oldu hiç bi sorunla karşılaşmadım. 8-9 saat aralıksız oyun oynadığımda oldu çok nadiren ısıdan kapandığı oldu ayda 1-2 kere yani memnunum belki başka bi sorundan kapanıyodur sizin pcler

• Makineyi garantiye göndericem ama makine sorun çıkartmıyor.
  • masada da kullansam da baska yerde kullansamda aynı prob var pes acık su an 100 derece :D
  • arkadaşlar siteye yeni üye oldum bu donanımda bir laptop almayı düşünüyorum oyun amaçlı olacak ürün fiyatı 1340 tl sizce donanım olarak nasıl bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim tşkler

Marka Lenovo
    Model V560A i5-460 4GB 500GB 15.6" HDMI 1GB GF310M FreeDOS
    Ürün Kodu 59-055740
    İşlemci Markası Intel®
    İşlemci Tipi Core™ i5-460M işlemci
    İşlemci Hızı 2.53 Ghz
    İşlemci Cache 3MB
    İşlemci FSB (Veri Yolu) -
    Ekran Boyutu 15.6"
    Ekran Tipi HD LED ekran
    Ekran Çözünürlüğü 1366x768
    Ekran Kartı Nvidia
    Ekran Kartı Hafızası 1 GB Paylaşımsız grafik belleği
    Grafik İşlemcisi GeForce 310M
    HDMI -
    Sistem Belleği 4GB
    Bellek Tipi DDR3 1066 MHz
    Max Bellek -
    Disk Kapasitesi 500GB
    Disk Hızı 7200 rpm
    Disk Arabirimi Sata
    Optik Sürücü DVD±RW
    Modem Yok
    Ethernet 10/100/1000 Mbps
    Wireless Non-Intel 1x1 BGN
    Bluetooth Bluetooth 2.1
    FireWire Yok
    E-Sata Yok
    Seri Port Yok
    Usb Portu 3x USB 2.0
    Express Kart -
    Video Portu 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye Numerik TR Q
    Hoparlör Stereo Speakers X2 (2W)
    Kart Okuyucu 5in1(SD/SD pro/MMC/MS pro/XD)
    Kamera Var
    Parmak İzi Okuyucu Var
    Yüz Tanıma -
    Touchpad Var
    Uzaktan Kumanda Yok
    3G Yok
    Diğer Özellikler -
    İşletim Sistemi (Yazılım) FreeDos
    Paket İçeriği Notebook,Pil,Adaptör
    Çanta Yok
    Boyut 378mm x 255mm x 18-33 mm
    Pil Teknolojisi 6 hücreli lityum-iyon
    Pil Ömrü -
    Ağırlık 2.5 Kg
    Garanti Süresi 24 Ay

• Ya beyler benim makina TTNET WİFİ'ye bağlanamıyor. Yanımda oturan arkadaşım şu anda bağlı ama ben bağlanamıyorum.Driver yüklü FN F5 kombinasyonunda kablosuz açık. Kablosuz bağlantı düğmesi açık durumda. Hatta bağlanacağım ağı bile görüyor ama bağlanamıyor makina deli edecek beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Ya beyler benim makina TTNET WİFİ'ye bağlanamıyor. Yanımda oturan arkadaşım şu anda bağlı ama ben bağlanamıyorum.Driver yüklü FN F5 kombinasyonunda kablosuz açık. Kablosuz bağlantı düğmesi açık durumda. Hatta bağlanacağım ağı bile görüyor ama bağlanamıyor makina deli edecek beni.

Wireless sürücüsünü kaldırı veya güncelleyin.modem bilgisayara çok yakın olduğu zaman böyle sorunlar çıkabilir.
    http://consumersupport.lenovo.com/ot/en/driversdownloads/drivers_list.aspx?categoryid=600154

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emco -- 19 Mart 2011; 17:05:24 >

• Sorun bende değilmiş. Modemden kaynaklanan bir sorunmuş.
  • LENOVO G550L DUAL CORE T4500 2.3GHZ-2GB DDR3-320GB-15.6"= 583 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-059019-g550l-dual-core-t4500-2.3ghz-2gb-ddr3-320gb-15.6-max.intel-dvdrw-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=50509#divDigerResimler

en çok satan LENOVO modeli
    G550 konusunda çok az tartışılmış.
    ayrı bir konusu da yok
    neden??
  • quote:

Orijinalden alıntı: efpa

LENOVO G550L DUAL CORE T4500 2.3GHZ-2GB DDR3-320GB-15.6"= 583 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-059019-g550l-dual-core-t4500-2.3ghz-2gb-ddr3-320gb-15.6-max.intel-dvdrw-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=50509#divDigerResimler

en çok satan LENOVO modeli
    G550 konusunda çok az tartışılmış.
    ayrı bir konusu da yok
    neden??

DualCore için 600Tl biraz fazla sayılır.
    G550 modelleri profesyonel bilgisayarlardır.G550 serisini T5700 ve üst segment işlemciler ile kullanım daha mantıklı..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.