Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad G550 Kullanıcı Yorumları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
1
Favori
77.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • f/p önemli doğrudur.
    eğer düşünürşeniz;
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/lenovo-ibm-b560g-59-058644-intel-p6200-2-1ghz-2gb-320gb-15-6-freedos-notebook_30.001.1350.0211.htm
    burdaki ürün çok çok daha mantıklı.
    vatan bilgisayar ve hizlial.cm adresindeki ürünleri karşılaştırırsak;
    G550L:Wireless+webcam
    B560G:Wireless+webcam+bluetooth+parmak izi okuyucu
    ve aralarında 100 tl fark var.ayrıca hizlial.com un yeni kampanyasına göre 500 tl üzeri alışverişlere 500tl hediye ediyor.
    Hüküm sizin.
    Saygı ile..

• neden hdmi koymazlar bir türlü anlamama bu devirde..
  • http://www.pcdepo.com/asus-k52f-ex921d-p6200-2gb-320gb-fdos-15-6-urun5094.html
    680 tl..(hdmi-bluetooth) benim için önemli olanlar..
  • Kullanıyorum vede çok memnunum herkese tavsiye ederim.
  • arkadaşlar ben lenovo z570 aldım şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor ama kullanan varsa ılerde bana yaşatacak sıkıntıları soylerse sevinirim :)
  • arkadaşlar şu parlak kasa G550 lrde ekranda hafif boşluk varmı benimki biraz sallanıyor gibi özellikle tren sayahatlerinde çok sallanıyor bi bakarmısınız sizinkilere başka bi arızadan servise vercem bunuda söylesemmi sizinkiler ne durumda
  • dün edindim ben de. memnunum şimdilik.
  • arkadaslar merhaba

ben de bi diz üstü almak isityorum ve lenovonun 13.3'' lük bir modelini beğendim özelliklerini yazıyorum.

Lenovo V370a Intel Core i5-2430M 2.4Ghz 4Gb 500Gb 13.3" FreeDos 59-312139 fiat olarak da 1225 tl

ana özellikleri bunlar. lenovo nasıl tavsiye eder misiniz? donanım olarak uyumlu mu, yazılımları bulunuyor mu? casper kullandım wireless inde hep sorun cıkıyodu bi türlü yükleyemiyoduum.. bunda bu gibi sorunlar olur mu.. lenovo kullanıcıları yazarsa sevinirim herkese iyi geceler.

uygun fiatlı baska laptoplar varsa tavsiyelerinizi beklerim.
  • arkadaslar merhaba

ben de bi diz üstü almak isityorum ve lenovonun 13.3'' lük bir modelini beğendim özelliklerini yazıyorum.

Lenovo V370a Intel Core i5-2430M 2.4Ghz 4Gb 500Gb 13.3" FreeDos 59-312139 fiat olarak da 1225 tl

ana özellikleri bunlar. lenovo nasıl tavsiye eder misiniz? donanım olarak uyumlu mu, yazılımları bulunuyor mu? casper kullandım wireless inde hep sorun cıkıyodu bi türlü yükleyemiyoduum.. bunda bu gibi sorunlar olur mu.. lenovo kullanıcıları yazarsa sevinirim herkese iyi geceler.

uygun fiatlı baska laptoplar varsa tavsiyelerinizi beklerim.
  • arkadaşlar 2009 senesi vatan bilgisayara gittim laptop almak için tesadüfen g550 de indirime girmiş o gün normalde 1150 falanken 950 civarıydı adamda methetti özellikleride hoşuma gitmişti o gün aldım.3 yıl oldu gayet memnunum benim işimi gördü hakkını vermek için buraya yorum yapma ihtiyacını hissettim.

Tek sorun pek oyun oynamam aslında ama pes 2012 öğrendim ona dadandım onda 5-6 maç yapınca çok ısınma yapıp kasıyor hatta kendi kendine kapanıyor.Sırf bunun için ekran kartı biraz daha yüksek birşey almayı düşünüyorum.Yoksa gayet memnunum.

Ben sürücü güncellemelerini de yapmamıştım bugun buraya girdiğimde gördüm şimdi yapacağım bios falan.

3 yıl içinde beni üzmedi bu laptop sadece şarj fişi bozuldu bir kere garantisi dolmamıştı servisine götürdüm verdim 1 hafta sonra verdiler yenisiyle değiştirmişler.Bataryasıda ben devamlı takılı kullanıyorum ondan bitti artık çabuk gidiyor yarım saat falan anca dayanıyor fişi çektiğimde.

• Merhaba arkadaşlar. Lenovo G550 laptop var elimde. Dün gayet düzgün bir şekilde kullandım, kapattım. Bir saat sonra açmak istediğimde ekrana görüntü gelmiyordu. Alttaki ışıkları yanıyor, fanı çalışıyor, DVD/CD sürücüsü çalışıyor ancak ekrana görüntü gelmiyordu. LCD panelde sorun olduğunu düşünerek harici bir monitöre bağladım ancak ona da görüntü gelmedi. Çağrı merkezini falan aradım, internette çok araştırma yaptım ama faydalı bir şeyler bulamadım. Garantisi de biteli oluyor bayağı. Birkaç bilgisayarcıyı aradım, 500 liraya yakın fiyat veriyorlar.
    Son çare size sormak aklıma geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • ramlerini kontrol et yada ekran kartı chipi arıza yapmıştır.
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emarat

ramlerini kontrol et yada ekran kartı chipi arıza yapmıştır.
    geçmiş olsun

Sıkıntı onlarda değilmiş, 120 liraya hallettim. Teşekkürler yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

quote:

Orijinalden alıntı: emarat

ramlerini kontrol et yada ekran kartı chipi arıza yapmıştır.
    geçmiş olsun

Sıkıntı onlarda değilmiş, 120 liraya hallettim. Teşekkürler yine de.

Merhaba
    Aynı sorun benim makinada da var, sorunun ne olduğunu söyleyebilirmisiniz.
  • arkadaşlar bende g550 p7450 işlemcili modeli var ram eklemek istiyorum üzerinde 2+1 gb var 4 lük alsam 4+2 yapsam uyum sağlarmı yani ram eklenirmi bu makineye
  • bilen yokmu bu modeli benden başka kullanan kalmamış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

bilen yokmu bu modeli benden başka kullanan kalmamış galiba

hocam siz oyun denediniz mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: copierbond64

quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

bilen yokmu bu modeli benden başka kullanan kalmamış galiba

hocam siz oyun denediniz mi :)

Ne oyunu??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap gelir mi biilmiyorum ama bilgisayarı biraz hızlandırmak istiyorum. Ram HDD işlemci falan değiştirmek istiyorum.

Şu anda T440 işlemci, 2 gb RAM, 320 HDD var standart yani. Tabi bir de klavyelerin tulşarı yok bazıları. Onları da değiştirmek lazım.

Masraf yapmaya değer mi? Yoksa yenisini mi almak mantıklı olur?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.