Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad G550 Kullanıcı Yorumları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
1
Favori
77.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samfatko
    arkadaşlar g550 bende aldım bir sorunum var masa üstü resmini bir türlü değiştiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    hatta programla denedim yine olmadı
    herkese hayırlı ramazanlar

oncelikle bilgisayarin hayirli olsun anlamadim nasil degstiremiyosun bunun icin programa gerek yok ki istedgn bi resmi ac resmin ustunde sag tikla masaustune arka plan yap de olsun bitsin
  • sorun o zaten olmuyor değişmiyor orjinal resim neyse o başka resim olmuyor anlamadım gitti
  • windows 7 kullanıyorsun sanırım masaüstünden sağ tıklsyıp bide kişiselleştirmeden dene yada ordan temayı değiştir bakalım olcakmı
  • arkadaşlar bu ürünün kasası nasıl ?

Lenovo IdeaPad G550 Kullanıcı Yorumları

kasa parlak mı? yoksa sert mat plastik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samfatko

sorun o zaten olmuyor değişmiyor orjinal resim neyse o başka resim olmuyor anlamadım gitti

İşletim sistemin Windows 7 Starter mı?
  • 8 aydır kullanıyor babam, çoğu zaman ben de kullanıyorum genel olarak memnunum, tek şikayetim klavye ve touch pad. Benim Packard Bell'imde tuşlar çok daha büyük olduğu için G550'nin tuşları biraz küçük geliyor ama onun dışında biraz basma hissi zayıf gibi, düzgün yazmakta zorlanıyorum ayrıca elim touch pad'e dokunuyor sürekli. Touch pad de yeterince hassas değil. Ama bu seviyedeki bir notebook için bunlar normal belki de bilmiyorum, sonuç olarak başarılı bir model bana göre parasını hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller
    arkadaşlar bu ürünün kasası nasıl ?

parlak kasa dostum bendekinin aynisi biraz parmak izi birakiyor ama kasa gayet saglam dokununca kaliteli oldugunu belli ediyor. suan bu kasada 320gb hdd p7450 islemcili 4 gb ram ve 512mb ekran kartli modeli hepsiburada da 1150 liraya dusmus
  • mrb ben birşey soracağım şimdi pclerde bazı oyunlar oynanır ve pc donar peki laptop donunca yne pc gibi nasıl tekrar başlatılır ??
  • dostum oyun donmasi cok yasamadim diyebilrim ama doncak olursa gorev yoneticisinden sonlandiriyorum eger bu sekildede olmazsa acma kapama dugmesini basili tutuyorum. kapaniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

quote:

parlak kasa dostum bendekinin aynisi biraz parmak izi birakiyor ama kasa gayet saglam dokununca kaliteli oldugunu belli ediyor. suan bu kasada 320gb hdd p7450 islemcili 4 gb ram ve 512mb ekran kartli modeli hepsiburada da 1150 liraya dusmus

bende hepsiburadadan aldım 6 gün oldu halen cihaz ortada yok... 1140tl ye 12 taksit olarak.
    ben kardeşime aldım bu cihazı oyun felan oynamayacak, yorumlarda web kamerasının çok kötü olduğu söyleniyor inşallah o kadarda kötü değildir.
    ayrıca yüz tanıma özelliği var mı? ve çanta hediyesi çıkıyor mu kutudan?

• quote:

quote:

quote:

bende hepsiburadadan aldım 6 gün oldu halen cihaz ortada yok... 1140tl ye 12 taksit olarak.
    ben kardeşime aldım bu cihazı oyun felan oynamayacak, yorumlarda web kamerasının çok kötü olduğu söyleniyor inşallah o kadarda kötü değildir.
    ayrıca yüz tanıma özelliği var mı? ve çanta hediyesi çıkıyor mu kutudan?

telefonla bilgi al gecikmeyle ilgili olarak oyun oynamayacak ama bu laptopla çogu oyunu oynayabilir cam vga telefonlar gibi bana göre çok kötü gündüz aydınlıkta idare eder ama akşam ışıkta daha kötü çanta hediyesi halkkında bilgim yok sitede belirtiyorsa alırsın. yüztanımaözelliği var ama ben o işi yapan programı sildim attım uyuz bişi diğer arkadaşlarında kullandığını sanmıyorum 2dk tanımaya uğraşıyo gereksiz zaman ve şarz kaybı en pratiği normal şifre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 17 Ağustos 2010; 0:52:20 >

• Arkadaşlar selam; hepsiburadadan aldım ancak kutudan Windows 7 kurulum CD çıkmadı. Klasörde varmış ancak full format atarsak ne olacak?
  • G550 modellerinde format dvd si wermiyolar hemen bi yedek cek kendine 3 dvd falan istiyodu onekey recovery programiyla yedek alicaksin
  • Arkadaşlar G550'yi yeni aldım. Windows XP kurdum.http://consumersupport.lenovo.com/us/en/DriversDownloads/drivers_show_1402.html# adresindeki sürücüyü kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor. Ses kartının olmadığını söyleyen bir hata veriyor. Sorun nerede acaba? Net Framework 3.5'u da kurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: age
    Arkadaşlar G550'yi yeni aldım. Windows XP kurdum.http://consumersupport.lenovo.com/us/en/DriversDownloads/drivers_show_1402.html# adresindeki sürücüyü kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor. Ses kartının olmadığını söyleyen bir hata veriyor. Sorun nerede acaba? Net Framework 3.5'u da kurdum.

kardes oncelikle laptopun hayirli olsun telefondan girdigim icin link veremiyorum ama driverlarini lenovonun tr sitesine gir bilgisayarin seri numarasiyla aratip kur farkli G550 serileri var yanlis driver olabilir. Bide neden xp kurdun ki babalar gibi win7 var

• quote:

quote:

Arkadaşlar G550'yi yeni aldım. Windows XP kurdum.http://consumersupport.lenovo.com/us/en/DriversDownloads/drivers_show_1402.html# adresindeki sürücüyü kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor. Ses kartının olmadığını söyleyen bir hata veriyor. Sorun nerede acaba? Net Framework 3.5'u da kurdum.

kardes oncelikle laptopun hayirli olsun telefondan girdigim icin link veremiyorum ama driverlarini lenovonun tr sitesine gir bilgisayarin seri numarasiyla aratip kur farkli G550 serileri var yanlis driver olabilir. Bide neden xp kurdun ki babalar gibi win7 var

7'ye bir türlü alışamadım. Şimdilik XP kullanmayı düşünüyorum.

Bu arada SP3 kurunca ses sürücüsünü de kurdum. Sorun kalmadı. Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

7'ye bir türlü alışamadım. Şimdilik XP kullanmayı düşünüyorum.

Bu arada SP3 kurunca ses sürücüsünü de kurdum. Sorun kalmadı. Teşekkürler.

hallettiğine sevindim

• Arkadaşlar lenovo g555'in pili ile g550'nin pili aynı mıdır?birbirini çalıştırırlar dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Arkadaşlar lenovo g555'in pili ile g550'nin pili aynı mıdır?birbirini çalıştırırlar dimi?

yüksek ihtimal benim G550 nin pili lenovo n serisiyle bile aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 28 Ağustos 2010; 15:23:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Arkadaşlar lenovo g555'in pili ile g550'nin pili aynı mıdır?birbirini çalıştırırlar dimi?

yüksek ihtimal benim G550 nin pili lenovo n serisiyle bile aynı

ikisinin de kodları bile aynı.tek gördüğüm fark alıtındaki sarı renkli şeridin g550 de açık renkli turuncu,g555 te koyu renkli turuncu olduğu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.