Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad G550 Kullanıcı Yorumları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
1
Favori
77.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jesus_87

Arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum geciktiğim için kusura bakmayın.:)) rapzede34 arkadaşımın önerdiği bilgisayarı almayı düşünüyorum bende..Bu bilgisayar hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Ben alamadım xD akvaryum dış motoru aldım xD nese alırsan hayırlı olsun şimdiden 100 tl fazla verip elektroworld de t6600 işlemcili olan modeli al derim
  • lenovonun t4400 işlemcili, intel gma 4500 256mb ekran kartlı, 3gb ram modelini aldım sonunda..Yorumu bu bilgisayardan ekliyorum. Bence çok ucuz ve gayet yüksek performanslı bir bilgisayar. Rapzede arkadaşımın dediği gibi işlemci t6600 düşünmüştüm ama vazgeçtim. Meğerse bu işlemci bile bana yeterde artarmış. Bu bilgisayarı alacak arkadaşlar bence hiç kaçırmasın
  • arkadaşlar G550 kullanıcısyım bende en son bios güncellemesiniyaptım fanım düşük tempoda hiç durmadan çalışıyor ama ısınma falan yok performans düşüşü kapanma falan hiçbişi yok sadee fan durmadan çalışıyor rahatsız edici bi seside yok speedfan die bi program indirdim işlemci sıcaklıkları 46 dereece civarında ekran kartı 55 derece ortalama geziyo normalmi benim değerler rica etsem sizde denermisiniz programı ismi speedfan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

arkadaşlar G550 kullanıcısıyım yaklaşık 5 aydır bi sorunum var ekranın kenarlarında bulunan kauçuklar var onların ekranın altında bulunan lenovo yazan yerin sağında ve solunda bulunan 2 tane lastik yerinden biraz assaya kaymış tabi altında tutkal gibi bi yapıştırıcı var oda tasmis biraz ben lastikleri tekrar yerlerine yapıştırdım o taşan tutkal gibi yapıştırıcı nasil temizlenir birazda kurumuş laptop bi kac haftadır yatıyodu birazini kredi kartıyla kazıyarak çıkartabildim alan cok dar tam ekranla bataryanın arasında kaliyo önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim forumdaki tüm arkadaslarin regaip kandili mübarek olsun

Aynı sorun ben de.Bir şey daha var hatta o bölgede;o kauçuğun baktığı tarafta yani bataryanın üstünde kasa şişti.SS de ekleyeceğim ama sizde de var mı bu problem.Sırt çantasında taşıdım ben Targus CN600 de.Bazı arkadaşlar sırt çantasında taşımanın kasayı ve ekranı şişirebileceğini söylemişlerdi ama sanki bu şişme daha farklı bi nedenden gibi geldi bana.SS gelecek...

quote:

arkadaşlar G550 kullanıcısyım bende en son bios güncellemesiniyaptım fanım düşük tempoda hiç durmadan çalışıyor ama ısınma falan yok performans düşüşü kapanma falan hiçbişi yok sadee fan durmadan çalışıyor rahatsız edici bi seside yok speedfan die bi program indirdim işlemci sıcaklıkları 46 dereece civarında ekran kartı 55 derece ortalama geziyo normalmi benim değerler rica etsem sizde denermisiniz programı ismi speedfan

Bios güncellemesi nasıl yapılıyor desem
    Hatta ilk önce ne işe yarıyor ve gerek olup olmadığını nerden öğrenirim desem

• bios güncellemesi çok kolay bişi lenovonun sitesinegirip driver bölümünden benim pc ninikini bilgisayarımın seri numarasıyla indirdim pc ye kurdum program kurar gibi 3 dkfalan sürüyo reset atıyo pc tamam son sürümde sanırım batarya performansını arttırıyodu bi yeniik daha vardı ama hatırlamıyorum forumlardan bios güncellemenin yanlış yapılırsa riskli olduğunu okudum ama ben sorun yaşamadım 2. güncellememi yaptım kapak olayı bende şişme falan yok lastikleri yerine taktım temizledim tutkalları şimdililk sorun yok
  • quote:

bios güncellemesi çok kolay bişi lenovonun sitesinegirip driver bölümünden benim pc ninikini bilgisayarımın seri numarasıyla indirdim pc ye kurdum program kurar gibi 3 dkfalan sürüyo reset atıyo pc tamam son sürümde sanırım batarya performansını arttırıyodu bi yeniik daha vardı ama hatırlamıyorum forumlardan bios güncellemenin yanlış yapılırsa riskli olduğunu okudum ama ben sorun yaşamadım 2. güncellememi yaptım kapak olayı bende şişme falan yok lastikleri yerine taktım temizledim tutkalları şimdililk sorun yok

Win 7 64 Bit kullanıyorum update i ona indirdim ancak uyumlu değil sisteminizle dedi ben de 32 bit i indireyim dedim o oldu ama update etmedim,çok ilginç değil mi yanlışlık nerede ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 17 Temmuz 2010; 20:54:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

bios güncellemesi çok kolay bişi lenovonun sitesinegirip driver bölümünden benim pc ninikini bilgisayarımın seri numarasıyla indirdim pc ye kurdum program kurar gibi 3 dkfalan sürüyo reset atıyo pc tamam son sürümde sanırım batarya performansını arttırıyodu bi yeniik daha vardı ama hatırlamıyorum forumlardan bios güncellemenin yanlış yapılırsa riskli olduğunu okudum ama ben sorun yaşamadım 2. güncellememi yaptım kapak olayı bende şişme falan yok lastikleri yerine taktım temizledim tutkalları şimdililk sorun yok

Win 7 64 Bit kullanıyorum update i ona indirdim ancak uyumlu değil sisteminizle dedi ben de 32 bit i indireyim dedim o oldu ama update etmedim,çok ilginç değil mi yanlışlık nerede ??

yanlis indirmiş olabilirmisin ben garanti olsun diye seri numarasıyla indiriyorum 32 bitlik kurma sakin yanlis iş yapmayalım bide laptopunun şarj ve pili takılı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

yanlis indirmiş olabilirmisin ben garanti olsun diye seri numarasıyla indiriyorum 32 bitlik kurma sakin yanlis iş yapmayalım bide laptopunun şarj ve pili takılı olsun

Yanlış indirme ihitmalim yok
    .dll hataları alıyorum ben kaç aydır ondan olabilir mi acaba,64 bit kendini 32 bit zannedebilir mi
    Edit:Ben de seri numarısı ile indiriyorum.2 seçenek çıkıyor biri 32 bitlik diğeri 64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 18 Temmuz 2010; 0:00:30 >

• o zaman yanlis değildir 32 bit zannetmez sistem dll hatalarını pc açılırken mi alıyosun bi kac program var belki dll hatalarını çözer indir registry booster 2009 kur temizler büyük ihtimal
  • Arkadaşlar ben de aldım bugün geldi.740 tl ye geldi pcdepo.com sağolsun:
    süper valla bu fiyata.

bu 740 tl ye aldım arkadaşlar.gerçekten bu fiyata çok iyi.almak isteyen varsa aldığım yer burası:

http://www.pcdepo.com/asp/product/67485/LENOVO-G550-59-032359-T4400-2G-250G-15-6-FreeDOS
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003
    Arkadaşlar ben de aldım bugün geldi.740 tl ye geldi pcdepo.com sağolsun:
    süper valla bu fiyata.

bu 740 tl ye aldım arkadaşlar.gerçekten bu fiyata çok iyi.almak isteyen varsa aldığım yer burası:

http://www.pcdepo.com/asp/product/67485/LENOVO-G550-59-032359-T4400-2G-250G-15-6-FreeDOS

hayirli olsun kardes
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003
    Arkadaşlar ben de aldım bugün geldi.740 tl ye geldi pcdepo.com sağolsun:
    süper valla bu fiyata.

hayirli olsun kardes

saol dostum

• LENOVO THINKPAD G550L 59-032512 NOTEBOOK almayı düşünüyorum.

http://www.incehesap.com/lenovo_g550l_59032512_c2d-762-13456.html?ref=akakce&v=1.28.7
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkey2008abc

LENOVO THINKPAD G550L 59-032512 NOTEBOOK almayı düşünüyorum.

http://www.incehesap.com/lenovo_g550l_59032512_c2d-762-13456.html?ref=akakce&v=1.28.7

işlemci ve ram ler güzel özellikle fiyat performansa göre bakıldığında ama oyun oynayan biriysen ekran kartı yolda bırakabilir gibi
  • oyun oynayan biri değilim özellikle ısınma yapmasın diye intel ekran kartı istedim.Fiyatı bana uygun geldi.Ama ürün hakkında net bi bilgi yok kimi fanı gürültülü diyo kimis sessiz diyo o yüzden bi sormak istedim.Fan sesi benim için önemli özellikle evde kullandığım için gece rahatsız etmesini istemiyorum
  • şimdi şöyle cevap verim bende farklı model var G550 bunda ekran kartı invidia saatlerce youn oynuyorum haliyle ısınıyo tabi işlemci ekran kartı vs 60-70 derecelerde geziyo fan bu konumda biraz sesli çalışıyo ama genede rahatsız edici deil bu saatten sonra oyundan çıkıp internete falan takılınca hemen soğuyor iice sessizleşiyor sen pek oyun oynamam diosun sorun yaşayacağını zannetmiyorum ama yakınlarında büyük elektronik mağazaları varsa iice bi kontrol et standlarda açık bekliyo pc ler zaten
  • teşekkürler elektronik marketlerde bulamadığım için internetten sipariş vericem.yoksa en iyisi görerek almak
  • beyler bu cihazın WEB CAM i nasıl ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750908

Lenovo (IBM) G550 Intel Core 2 Duo P7450 2.13GHZ 4GB 320GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-028172

bu cihazı kullanan arkadaşlar acil bilgi verirse sevinirim, Kamerası nasıl?

• dostum ben bu cihazın rami 3gb harddiski 250 gb olan modelini kullanıyorum bunun dışında herşeyleri aynı bendekinin kamerası 0.3 megapiksel bana baya bi dandik geldi adam bari 1.3 koyar
  • arkadaşlar g550 bende aldım bir sorunum var masa üstü resmini bir türlü değiştiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    hatta programla denedim yine olmadı
    herkese hayırlı ramazanlar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.