Lenovo IdeaPad Gaming M100 RGB Mouse 79,00 TL
-
-
Paylaşım için teşekkürler, uzun zamandır araştırdığım bir mouse idi. Çek bölümünden 2 adet 26/25 hesap satın aldım 5 TL’ye. İndirimden istifade bir de Lenovo Lecoo Kulaklık aldım. Toplam 108 TL’ye mouse ve kulaklık almış oldum. 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi kulaklıktan bahsediyorsun? Nasıl ikisi 108 oluyor?
-
https://www.hepsiburada.com/lenovo-lecoo-eh104-35mm-jackli-kulak-i-mikrofonlu-kulaklik-siyah-p-HBCV00000VTIJ7?magaza=Teknostore&url_src=ios-product-detail
https://www.hepsiburada.com/lenovo-gy50z71902-ideapad-m100-rgb-3200dpi-oyuncu-mouse-siyah-p-HBCV000006GQ5D?url_src=ios-product-detail
Çek bölümünden de 26/25 çek alıyorsunuz. Bir hesaba kargo bedeli çıkıyor, onu da 1 TL’ye premium ile çözüyorsunuz. Böylece toplam :
Kulaklık : 54,90
Mouse : 54
Çek bedeli : 5
Premium bedeli : 1
114.90₺
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kulak üstü sanmıştım.
Hayırlı olsun
-
Teşekkür ederim 😊 Kulaklık da f/p gibi duruyor, bakalım.
Geldiğinde konuya değerlendirmesini yazarsın en azından.
-
Bir cep tel birden çok kez premiumda aktive edilebiliyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Premium olarak bilgim yok ama, şöyle bir durum var. İlk siparişi Wi-Fi üzerinden verdim, 2.hesaba girerken hata verdi. 4.5G’ye geçince giriş yapabildim. Bilginiz olsun. 👍🏻 Her iki hesapta da telefon numaramı kullanabildim. 👍🏻
-
Farenin kullanımı gayet güzel sadece tıklama ve scroll sesli biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mouse'u aylardır kullanan birisi olarak size tecrübemi aktarayım.
Zamanında çok övdüm. Özellikle, kullandığım ilk günlerde ve haftalarda. Lakin şu an yerine Redragon M716a Inquisitor 2 almış bulunmaktayım. Bunun da tek nedeni scroll'un tıklama özelliğinin neredeyse kaybolması. Resmen tuş, switch'e yapışmış gibi. Bir tuşu değil de bir sert lokum ittiriyor gibiyim şu an. IPA ile bir temizlik düşünüyorum, sigara içtiğim ortamda kaldığından mıdır diye ama bir çok mouse bunun 2-3 katı sürede buna benzer bir kötüleşme göstermemişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X