Bildirim
Lenovo IdeaPad Slim 81VS006BTX 2199 TL
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dükkanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 21 Ağustos 2020; 0:58:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıklamada FHD teknik özelliklerde 720p yazıyor :/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
firma bilindik değil. salatalık çıkmasın ? -
Benim anlamadığım bir sürü yeni amd işlemci çıktı hâlâ bu rezil ötesi işlemcilerin olduğu cihazlar piyasada. Kanser olmak isteyen alsın
Hayırlı
Olsun -
intelde de durum aynı , piyasada 5.nesil 6.nesil işlemcili notebook var , ucuz olsun yeter kafası.quote:
Orijinalden alıntı: Ussuz
Benim anlamadığım bir sürü yeni amd işlemci çıktı hâlâ bu rezil ötesi işlemcilerin olduğu cihazlar piyasada. Kanser olmak isteyen alsın -
yazı yazmak için youtube ve netflix için kullanılır.
günlük işleri yapar word excel açar
win7 kurup kullanılır aslında.
hani evde 1 tane bilgisayar olsun çok lazım olmuyor ama ara ara açarım vs film vs izlerim diyen tayfa için olabilir..
Ama kendim olsam alırmıyım - Hayır -
2.ele yönelin bunu alana kadar. 2.eli de kendin kullandın varsay ne olacak. Sıfır ürün lüks oldu hayırlı olsun.
Ne hale gelmişiz be
Fiyat iyide kanser eder bu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de kanserojen ürün bildiğin diyecektim ki herkes demiş zaten. -
geçen gün arkadaş laptop danışıyor. teknosa'ya da gitti vatan'a da. resimler atıyor. aga o nedir ya. harici ekran kartı bile olmayan pc'ler i5li i3lü pcler 4bin 5bin bandında. dedim çık oradan letgoya bakalım. 4gb ram mi kaldı arkadaş celeron işlemci mi kaldı 3bine satıyorlar. neymiş sıfırmış. yiyeyim öyle sıfırı sıfır da olmasın -
işlemcisi hakkında detaylı bilgi için linke bakabilirsiniz. İnsanı gerçekten kanser eder www.cpubenchmark.netPassMark - AMD A4-9120 - Price performance comparisonhttps://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+A4-9120&id=3093 -
youtube netflix 4k videoda takılabilirquote:
Orijinalden alıntı: Cihan
yazı yazmak için youtube ve netflix için kullanılır.
günlük işleri yapar word excel açar
win7 kurup kullanılır aslında.
hani evde 1 tane bilgisayar olsun çok lazım olmuyor ama ara ara açarım vs film vs izlerim diyen tayfa için olabilir..
Ama kendim olsam alırmıyım - Hayır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam normal üye değil zaten o troll üye -
öyleyse ben böyle işsizlik görmedimquote:
Orijinalden alıntı: Broon
hocam normal üye değil zaten o troll üye
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Benim anlamadığım bir sürü yeni amd işlemci çıktı hâlâ bu rezil ötesi işlemcilerin olduğu cihazlar piyasada. Kanser olmak isteyen alsın
|
Benzer içerikler
- terabox nedir
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X