Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ürün girmemiş gözüküyor ancak sadecenotebook ön sipariş almaya başlamış, ürün bu hafta mı giriyor ? Yoksa haftaya mı giriyor ? Bu olayı tam anlamadım.
  • Arkadaşlar benim bi sorum var bilginiz var mıdır bilmiyorum. Bu ürün şu anda herhangi bir yerde satışta mı? Önsipariş alan yerler var ama direk sipariş verebileceğim ya da gidip elden alabileceğim bir yer var mıdır?
  • Ayrıca genel bi bilgi, bilmediğimden soruyorum. SLI modellerinde çift ekran kartı mı oluyor yoksa bir ekran kartı ve bir de daha sonra alınabilecek bir ekran kartını takmak için slot mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexiizmeister

Ayrıca genel bi bilgi, bilmediğimden soruyorum. SLI modellerinde çift ekran kartı mı oluyor yoksa bir ekran kartı ve bir de daha sonra alınabilecek bir ekran kartını takmak için slot mu?

İki ekran kartı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @lordlombak hocam sadecenotebook dandik olanını satıyor. Hem 8 gb ssd ile hem 1366x768 çözünürlüğü ile satıyor. 2700 istiyor birde.

ARKADAŞLAR BİRAZ BEKLEYİN BU FIRSATÇILAR FİYATLARI DÜŞÜRECEKTİR. ATLAMAYIN HEMEN

@trexiizmeister şuan ürün satışta değil ön sipariş gibi bir şey yapıyorlar ama kandırmaca var işin içinde. SLI çift ekran kartı oluyor dvd rom yerine takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

Orijinalden alıntı: 97has

Elden almayı daha çok seviyorum. Varsın 50 lira fazla olsun. % 30 ile zaten Pcdepo fiyatına iner sıkıntı olmaz. Fark çok olursa bakarız gene.

Pcdepo bana yakin 1otobus uzaklıkta

Bana 1000km uzaklıkta ne yazık ki.

• Neyse en azından Salı günü tüm perakende mağazalarda da olacaktır bu ürün. Zaten yakında da iyi indirimler olur, yıl sonuna geldik artık.
  • arkadaşlar vatandaki asus linki altta:

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n550jv-cn239h-n550jv-notebook-core-i7-240ghz-12-gb-1tb-156-4gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68573

haftasonları fiyat 2600-2700 gibi oluyor.

Asus bu modeliyle y5010 p yi karşılaştırabilirmisiniz?

Bu hafta sonu almayı düşünüyorum.

Leptopta istediğim özellikler.

Mat ekran.
    Isınma sorunu olmasın.
    Arada oyunda oynarım.
    Oyunlarda sıkıntı yaşatmasın.
    Bazen leptopu dışarda da kullanırım.Hafif olsun.

Teşekkür ederim.

• Lenovo y510p oyun oynayan kitleye hitap ediyor, çok sık oyun oynamıyor ve gündelik işlere daha çok vakit ayırıyorsanız, daha çok spor oyunları oynuyorsanız asus daha iyi tercih ancak yeni çıkan oyunları oynuyor ve online oyunlara ciddi vakit ayırıyorsanız lenovo y510p.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-music

arkadaşlar vatandaki asus linki altta:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n550jv-cn239h-n550jv-notebook-core-i7-240ghz-12-gb-1tb-156-4gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68573

haftasonları fiyat 2600-2700 gibi oluyor.

Asus bu modeliyle y5010 p yi karşılaştırabilirmisiniz?

Bu hafta sonu almayı düşünüyorum.

Leptopta istediğim özellikler.

Mat ekran.
    Isınma sorunu olmasın.
    Arada oyunda oynarım.
    Oyunlarda sıkıntı yaşatmasın.
    Bazen leptopu dışarda da kullanırım.Hafif olsun.

Teşekkür ederim.

Freedos lusu başka yerlerde 2400 civari

• quote:

Orijinalden alıntı: fearhakan

quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

Orijinalden alıntı: 97has

Hafta spnu gider Vatan'a bakarım birde % 30'a denl getirebilirsem deymeyin keyfime.

Vatan un%30 lusu pcdepo dan pahali

katılıyorum orj fiyatı 3 binlerde tutup 2800 den indirimli diye satarlar

aynen katılıyırum bende vatan faiş fiyat yazıp sonra %30 diyor adam kandırıyor resmen
  • Arkadaşlar Y510p nin SLI lısının ürün kodu ney ?
  • omuryildiz35 O kullanıcısına yanıt
    59-380590 diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omuryildiz35

Arkadaşlar Y510p nin SLI lısının ürün kodu ney ?

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/
  • Tamam arkadaşlar sağolun

• Beyler durumlar nedir sizin için biliyorsunuz ben beklemedim 1 kasımda cx61-2OD aldım bilgisayarımdan kat ve kat memnunum ama bu bilgisayarıda ilerleyen zamanda elbet alacağım size büyük sabır diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abe Kızanım Nabüsün Bea ?

Beyler durumlar nedir sizin için biliyorsunuz ben beklemedim 1 kasımda cx61-2OD aldım bilgisayarımdan kat ve kat memnunum ama bu bilgisayarıda ilerleyen zamanda elbet alacağım size büyük sabır diliyorum

PC depo haftaya diyor. Hepsiburada urun gelmiycek, ebrar bilg. Urun gelmiycek , disturubutor ise yarin satista diyor

• Tam bu sefer geldi diyoruz yine bi yer ürün gelmiyecek diyor boray avci yarin demiş bekleyelim bakalim

• arkadaşlar bekleyin ne olucak o kadar beklediniz. prim yaptırmayın firmalara. adamlar fiyat yükseltmeye çalışıyor zaten siz hep sorarsanız adamlar acımaz.
  • Turkish mean is yarından itibaren Vatan, Teknosa, Gold, Darty, MediaMarkt gibi gibi yerlere yolladık satmaya başlayacaklar. Pcdepo'ya Cuma gelse bile C.tesi/Pazar tatil yapıyorlar sanırım. Ondan dolayı haftaya kesin gelir demek istiyorlar heralde.

Perakende Lenovo Satışı yapan yerler:

http://shop.lenovo.com/tr/tr/deals/wtb/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 7 Kasım 2013; 20:06:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.