Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y530 Kullanıcıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
9
Favori
191.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende lenovo Y530 kullancısıyım.2 ay oldu bi sorun yoktu ama dün bağlantıda birsorun oldu..İnternete giremiyorum..Lenovo readycomm hata veriyor,çalışmıyor acaba onunla mı ilgili..Bazı arkadaşlar readycommu kaldır dedi ama..modemde bir sorun yok çünkü başka laptoplar girebiliyor nete..Ne yapmam gerekiyor?lütfen cevap..
  • Ayrıca bir de LAN ayarlarında otomatik seçmeyi tıkladığım halde tamamı tıklayamıyorum,tıklanmıyor yani..ne yapmam gerekiyor acaba..2 ayda laptoba servis yolumu gözüktü..
  • Sayın Lenovo IdeaPad Y530 Kullanıcıları hala nete giremiyorum,bilgisayarım ağ bulamıyor..lütfen yardımcı olurmusunuz..
  • Bu one key rescue system ne işe yarıyor. Noluyor bu tuşa basınca?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailorsaturn

aletin blueray disk destegi bulunmakta ileride blue ray disk surucu takabilirsiniz

piyasaada maximum 4 olan ram desteği bu alette 8 gb..

bu alete 2009 da cıkacak windows 7 yı bile cok rahat kurabılırsınız y530 serısı cok sağlam bır seridir..

Bu yukardaki bilgileri ben ürünün kendi sitesinde veya herhangi başka bir yerde göremedim, yanlış yerlere baktım sanırım. Bunlarla ilgili kaynak verebilir misin?

İkinci olarak, bu 8gb ram desteği ve blue-ray desteği sadece y530 da mı var yoksa SL 400-500 serisinde de bulunmakta mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VanCleef -- 11 Aralık 2008; 16:51:38 >
  • Merhaba arkadaşlar. Y-530 kullanıyorum. Bir sorum olacak...
    kablosuz olarak internete bağlanırken her seferinde elle bağlantı kurmam gerekiyr. Halbuki şifreyi 1 kez girince bilgisayar açılınca otomatık bağanması gerekiyor. Ayarlardan otomatik bağlan olarak ayarlyorum ama b.sayarı kapatıp açınca tekra el balantısı istiyo... bir fikri olan var m?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi looserboy -- 11 Aralık 2008; 21:34:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: looserboy

Merhaba arkadaşlar. Y-530 kullanıyorum. Bir sorum olacak...
    kablosuz olarak internete bağlanırken her seferinde elle bağlantı kurmam gerekiyr. Halbuki şifreyi 1 kez girince bilgisayar açılınca otomatık bağanması gerekiyor. Ayarlardan otomatik bağlan olarak ayarlyorum ama b.sayarı kapatıp açınca tekra el balantısı istiyo... bir fikri olan var m?

Aynı soruna ilişkin yukarıdaki bir yanıtımı, değerlendirmelerinizin arasına almanızı öneririm;http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=28171047

Bu ves'ile ile sizin ve şahsınızda tüm katılımcıların Bayram'ını kutlar, hayırlara ves'ile olmasını temennî ederim...
    Es'en kalınız.

• bende lenovo Y530 kullancısıyım.2 ay oldu bi sorun yoktu ama dün bağlantıda birsorun oldu..İnternete giremiyorum..Lenovo readycomm hata veriyor,çalışmıyor acaba onunla mı ilgili..Bazı arkadaşlar readycommu kaldır dedi ama..modemde bir sorun yok çünkü başka laptoplar girebiliyor nete..Ne yapmam gerekiyor?lütfen cevap..
  • selam arkadaşlar ben lenovo tanıtım elemanıyım ön bilgi yada sorularınız varsa yardımcı olabilirim.fiyat ve özellik olarak size uygun makineyi beraber seçebiliiz. Pm atın. (teknik servis elemanı deil satış danışmanıyım ) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ern_ -- 15 Aralık 2008; 1:17:31 >
  • Arkadaşlar. Vatan bilgisayarda Y530 serilerine baktım. Bu modellerde ekranın önünde koruyucu gibi bişey var. Diğer laptoplarla kıyasladığımda ekran bana biraz puslu geldi. Ben ekranın cam gibi parlak net olmasına çok önem veririm. Bu nedenle almakta tereddüt ediyorum. Bu konuda fikri olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkness-slma

Arkadaşlar bende bu lenovodan almak istiyorum ürün kodunu veriyorum. 59-015500 y530 modeli.Bu p8400 nasıl bir işlemcidir?işe yarar mı yoksa ben deLL'den şaşmayayım mı?Kasma falan yapıyormu forumları okduum ama ben elektronik konusunda biraz kıl bir insanımda para verdiğimde hiçbir sorun cıkmasın istiyorum sanırım herkez öyle olmasını istiyodur.Karşılaştığınız sorunlar varmı?Bana bu konuda biraz bilgi verirmisiniz?

bu arada iki pc örneği veriyorum sizce hangisini almalıyım?Fazla mobil özellik ilerde bir sorun teşkil edermi bozulduğunda serviste falan illallah dermiyim yani bıktırır mı?Laptopta fazla mobil özelliğe bakmamak mı gerekiyor yoksa düz bir laptop mu alalım ne diyorsunuz?

Lenovo

CPU Ailesi
    CPU Teknolojisi
    CPU Numarası
    CPU Hızı
    CPU Bus Hızı
    CPU Ön Bellek
    RAM Kapasitesi
    RAM Tipi
    RAM Bus Hızı
    HD Kapasite
    HD Dönüş Hızı
    VGA RAM
    VGA Chipset Markası
    VGA Chipset Modeli
    Ekran Boyu(inch)
    Monitör Tipi
    Maksimum Çözünürlük
    Optik Sürücü
    Mobil Özellikler
    Mobil Özellikler
    Mobil Özellikler
    Mobil Özellikler
    İşletim Sistemi
    Ağırlık (Kg)

Intel® Centrino®2 Islemci
    Intel® Core™ 2 Duo
    P8400
    2,26 GHz
    1066 Mhz
    3MB
    3 GB
    DDR2
    667 Mhz
    250 Gb
    5400 Rpm
    512 Mb
    NVIDIA
    Geforce 9500 G
    15.4 "
    WXGA VibrantView Frameless Screen Design
    1280*800
    DVDRW Dual Layer
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Yüz Tanıma
    Win Vista Premium Tr
    2,96kg

DELL

CPU Teknolojisi
    CPU Ailesi
    CPU Numarası
    CPU Hızı
    CPU Bus Hızı
    CPU Ön Bellek
    RAM Kapasitesi
    RAM Tipi
    HD Kapasite
    VGA RAM
    VGA Chipset Markası
    VGA Chipset Modeli
    Ekran Boyu(inch)
    Monitör Tipi
    Maksimum Çözünürlük
    Optik Sürücü
    Mobil Özellikler
    Mobil Özellikler
    Mobil Özellikler
    Mobil Özellikler
    İşletim Sistemi
    Ağırlık (Kg)

Intel® Core™ 2 Duo
    Intel® Centrino® Islemci
    T8100
    2.1 GHz
    800 MHz
    3MB
    3 GB
    DDR2
    250 Gb
    256 Mb
    ATI
    HD 3450
    15.4 " TRUE LIFE
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    BlueTooth
    Kamera
    Wireless
    Kart Okuyucu
    Win Vista Premium Tr
    2.7 KG

sizce hangisini alayım??? Cevapları özelime yazarsanız çok mutlu olurum.

ARKADAŞIM BENDE BU LAPTOP YANİ BU MODEL HAKKINDA ÇOK ARAŞTIRMA YAPIYORUM ASUS İLE KARŞILAŞTIRIYORUM AMA KARARSIZ KALIYORUM SENDE DELL İLE KARŞILAŞTIRMIŞIN BEN 2 YIL BİLGİSAYRCI DA ÇALIŞTIM VE İNAN Kİ ELİME DELL KADAR NOTEBOOK GELMEDİ YANİ ŞAHSEN BENDE LENOVO'YU TERCİH EDERİM DELL İLE KARŞILAŞTIRMANDA AMA ASUS İLE KARŞILAŞTIRMAMDA OLMUYOR İŞTE BENDE SENİN GİBİ ÇOK KIL BİR İNSANIMDIR YANİ MAKİNANIN HERŞEYİNİ BİLMEK İSTERİM İLERDE KAFAM RAHAT ETSİN SORUN ÇIKARTMASIN İSTERİM...SAYGILAR SEVGİLER..

• quote:

Orjinalden alıntı: AYSST

bende yaklaşık 1 ayır lenovo kullanıcısıyım öncelik şunu söyleyeyim çok çok memnunun ben 1800 e almıştım şimdi 2.400 :D olmuş alacak arkdaşlara vatan bilgisayardan almalarını tavsiye ederim çok çok ucuza geldi teşekkürler. arkdaşlar benim küçük bi sorunumvar gitarlı şarkılarda bazen hoparlör çok azda olsa sesi çıkartamıyor gibi cızırtı yapıyor çok belli olmuyor ama kafama takıldı bende mi bi sorun var arkdaşıma sorduğumda genelde laptoplar bas ve klasik gitar piyan seslerini çıkarmakta zorlanır dedi ama ben bu cevaptan tatmin olmadım sizde de aynı sorun varmı acaba ...

kullandığım modelde bu
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-ibm-ideapad-y530-core-2-duo-p8400-2.26ghz-3072mb-250gb-tasinabilir-bilgisayar-59-015500/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72952

ARKADAŞIM BELKİ MÜZİKTEN KAYNAKLANAN BİR HATADIR EVET BAZI MÜZKLERİ TAM ÇIKARAMYABİLİR
    SENDE BENİM ARAŞTIRDIĞIM LAPTOP'U KULLANIYORSUN ARKADAŞIM SENCE NASIL BU MAKİNE BEN ÇOK MERAK EDİYORUM ASUS VE BUNUN ARASINDA KALDIM..YANİ SES SİSTEMİ,GRAFİKLERİ,OYUNDAKİ PERFORMANSI,KABLOSUZ İNTERNT ALANI,EKRAN PARLAKLIĞI ÇERÇEVESİZ EKRANI VS.VS. YANİ BEĞENDİĞİN DİĞER ÖZELLİKLER,EKSTRA ÖZELLİKLER VARSA LÜTFEN YAZARMSIN...

• bende lenovo Y530 kullancısıyım.2 ay oldu bi sorun yoktu ama dün bağlantıda birsorun oldu..İnternete giremiyorum..Lenovo readycomm hata veriyor,çalışmıyor acaba onunla mı ilgili..Bazı arkadaşlar readycommu kaldır dedi ama..modemde bir sorun yok çünkü başka laptoplar girebiliyor nete..Ne yapmam gerekiyor?
    Ayrıca LAN ayarlarında otomatik bulu seçtiğimde tamamı tıklayamıyorum..lütfen cevap..
  • quote:

Orjinalden alıntı: code33k

bende lenovo Y530 kullancısıyım.2 ay oldu bi sorun yoktu ama dün bağlantıda birsorun oldu..İnternete giremiyorum..Lenovo readycomm hata veriyor,çalışmıyor acaba onunla mı ilgili..Bazı arkadaşlar readycommu kaldır dedi ama..modemde bir sorun yok çünkü başka laptoplar girebiliyor nete..Ne yapmam gerekiyor?
    Ayrıca LAN ayarlarında otomatik bulu seçtiğimde tamamı tıklayamıyorum..lütfen cevap..

Neyi ne kadar bildiğini bilmiyorum. Ayrıca, "Aygıt Yöneticisi"nde durumun nasıl göründüğünü de yazmamışsın. Ayrıca, bu durumu düzeltmek için ne yapıp ne yapmadığını da yazmamışsın. Onun için, basitten karmaşığa doğru gidelim.

Öncelikle, cihazın "kablosuz bağlantı" kartının aktif durumda olup-olmadığını kontrol et. Şöyle ki ;
    Cihazın, sana en yakın konumda, sol tarafta bulunan üç adet ışıktan en sağda (iç tarafta) kalan ışığın rengini kontrol et.
    - Eğer bu ışık pembe-mor renkte ise, hem "kablosuz bağlantı" hem de "bluetooth" cihazı aktif durumdadır.
    - Eğer bu ışık mavi renkte ise, sadece "kablosuz bağlantı" cihazı aktif durumdadır.
    - Eğer bu ışık kırmızı renkte ise, sadece "bluetooth" cihazı aktif durumdadır.
    - Eğer bu ışık yanmıyorsa, hem "kablosuz bağlantı" hem de "bluetooth" cihazı kapalı durumdadır.

• Benim kablolu bağlantı..Kablosuz bağlantı aktifkende ağı görmüyor,kablosuz bağlantı olan yerlerde girmeyi denedim olmadı..Modemi açıp kapadım ama yine değişmedi durum,modemde bir sorun yok başka laptoplar girebiliyor..Sistemi geri yüklemeye çalıştım o da olmadı..Ayrıca bugün laptobu aldığım yere Bimekse gittim,ilgilenmediler IBM servisine git dediler,verdikleri adresde servis falan yoktu..Ne yapmam gerekiyor?Kaç gündür ilk defa bi cevap geldi teşekkürler d4Wgs5h4s(Teğmen) ayrıca Bimeksteki adam OneKey Recovery yap dedi,laptobu alalı daha 2 ay oldu..Yardımlarını bekliyorum Teğmen..
  • Ayrıca birde bilgisayarı açtığımda ekran birbuçuk iki dakika arası kararıyor..Yerel ağ bağlantısı durumu Medya Durumu:Etkin
    IPv4 Bağlantısı va IPv6 bağlantısı,bağlı değil yazıyor..
  • Konuyu iyice açmak için biraz soru sorayım.

Sorun durup dururken mi başladı ? Yoksa, bir program yükleme/kaldırma işlemi sonrasında mı başladı ? Cihazda "anti-virüs" uygulaması yüklü ve çalışır durumda mı? "Aygıt Yöneticisi"ndeki manzara nedir ? (Önünde "ünlem" işareti olan bir cihaz görünüyor mu ?) "OneKey Recovery" yapmaya çalıştığında, hangi aşamada, ne gibi bir sorunla karşılaştın ?
  • İlave soru :

Cihazda yavaşlama, kendi kendine "reset atma" gibi sorunlar yaşıyor musun ?
  • Valla sorun durup dururken başladı,Hiç bişey yoktu.Kaspersky Internet Security 2009 var..Aygıt Yöneticisinde bi problem yok.Önünde ünlem işareti olan bir cihaz yok..Ben OneKey Recovery yapmadım..Bimeksdeki adam yap dedi,zaten pek ilgilenmediler..Yukarda yazılı o kısım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.