Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.529
Cevap
14
Favori
304.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DJ_DISCO

Selam arkadaşlar benim bir sorunum daha ortaya çıktı bu bilgisayarla.
    Ben her gece oldugu gibi internette normal sörflerimi yapıp günümüzün oyunlarını oynayıp normal bir şekilde kapatıyorum pcmi..
    Dün gecede herşey yolunda olması gerektigi gibi kapattım.. Fakat yaklaşık 12 saat sonra bugün pcyi açtıgımda... Windows başlatılıyor yazısından sonra Hoşgeldiniz bölümünü görmem resmen 5 dakkayı buldu.. Ben başta çöktü sandım baştan başlattım yine aynıydı.

Başlangıç onarmaya çalıştırdıgımda pcnin kendi otomatik işlemlerini yaparken hızlı ama kontrolü bana verecegi bölüme gelince takılıyor hiçbir görüntü yok siyah görüntüden başka..
    format çekmeye bile kontrol bölümünde takılıyor.. Benim kullanmamı istemiyor sanki pc o derece.. Otomatik işlemlerde sorun yok tıkır tıkır sırayla yapıyor.
    Neysen ben gene normal açmayı denedim öyle bıraktım mutfakta işimi hallederken bi baktım açılmış... Sorunu test etmek için kapattım normal bi şekilde... Bu seferde KAPANIYOR da takıldı.. Yine windows açılıyor bölümünden sonrada takıldı... Bu Yanıtların geç verilmesinin sebebi nedir açıklayacak olan varmı :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim batarya süresi çok kısaldı. garanti kapsamına girmeyeceği malum. bunu şoklamanın vs bir yolu yöntemi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

arkadaşlar benim batarya süresi çok kısaldı. garanti kapsamına girmeyeceği malum. bunu şoklamanın vs bir yolu yöntemi var mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba :)

Ben P7550 işlemcili Y550 me ram takviyesi yapmak istiyorum ama araştırmalarım biraz yetersiz kaldı ne yazık ki. 4 gb olan ram i 4x2 ile 8 gb'a çıkarmayı düşünüyorum. Yalnız emin olamadığım nokta slotlar 1333 mhz destekliyor mu? Şayet destekliyorsa aşağıdaki kingston marka 4 gb tek modül ram den 2 adet alacağım.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-kvr1333d3s94g-4gb-tek-modul-1333mhz-ddr3-cl9-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44622

Eğer desteklemiyorsa 1066 mhz 8 gb'a çıkarmak sizce uygun mudur? Eğer uygunsa aşağıdaki kingston marka 4 gb tek modül ram den 2 adet almayı planlıyorum.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-kvr1066d3s74g-4gb-tek-modul-1066mhz-ddr3-cl7-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44621

Test eden kişiler varsa aramızda izlenim ve önerilerini beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corenz

Ben P7550 işlemcili Y550 me ram takviyesi yapmak istiyorum ama araştırmalarım biraz yetersiz kaldı ne yazık ki. 4 gb olan ram i 4x2 ile 8 gb'a çıkarmayı düşünüyorum. Yalnız emin olamadığım nokta slotlar 1333 mhz destekliyor mu? Şayet destekliyorsa aşağıdaki kingston marka 4 gb tek modül ram den 2 adet alacağım.

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-kvr1333d3s94g-4gb-tek-modul-1333mhz-ddr3-cl9-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44622

Eğer desteklemiyorsa 1066 mhz 8 gb'a çıkarmak sizce uygun mudur? Eğer uygunsa aşağıdaki kingston marka 4 gb tek modül ram den 2 adet almayı planlıyorum.

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-kvr1066d3s74g-4gb-tek-modul-1066mhz-ddr3-cl7-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44621

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim 2 tane sorunum var, birincisi slide-bar' ın driverını yüklediğim halde ekranda çalıştığını göremiyorum, ikincisi fn tuş kombinasyonlarını kullanırken bazı kombinasyonlar çalışıyor örneğin fn+f3 çalışıyor ancak wirelessla alakalı olan fn+f5 kombinasyonunu çalıştıramıyorum. win 7 professional 32 bit kurulu makinamda ve son driverlarını indirdim sitesinden malesef sorunum düzelmedi, bu konuda bilgisi olan var mı?

• Hamdi0555 Batarya yi garanti den değiştirebiliyorlar. Onun dışında benim de bir sorum olacak

p8700 işlemci 4gb DDR3 ram
    Gt240m ekran kartı ile fifa12 akıcı bir şekilde oynayamiyorum
    Sizde durumlar ne kadar bu oyunu konuşacak kaldırıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek548

Hamdi0555 Batarya yi garanti den değiştirebiliyorlar. Onun dışında benim de bir sorum olacak

p8700 işlemci 4gb DDR3 ram
    Gt240m ekran kartı ile fifa12 akıcı bir şekilde oynayamiyorum
    Sizde durumlar ne kadar bu oyunu konuşacak kaldırıyor mu?
    şu gerizekalı energy management programına alternatif var mı?

Her ne sebepten anlayamadığım bir nedenle yaptığım ayarlar(sabit disklerin kapanması vs) güç planı değiştirince default a dönüyor. İkrah ettim artık.
  • quote:

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

Lenovo IdeaPad Y550 (All Types) memory upgrade and 1x 4GB PC3-8500 204-PIN DDR3 1066MHz SO-DIMM RAM module specifications:

Lenovo IdeaPad Y550 (All Types) MAX RAM: 8GB
    This IdeaPad Y550 (All Types) has memory slots/sockets: Two (2)
    Upgrade Size: 4GB
    Memory Kit: 1x 4GB
    Module PIN count: 204-PIN
    Memory Generation: DDR3
    Module Speed: PC3-8500, DDR3-1066
    MHz of Module: 1066MHz
    Latency of Module: CL7
    The Lenovo laptop DIMM Type: SODIMM, SO-DIMM, Small Outline DIMM
    Non ECC

sanırım 1333 mhz. ramı kaldıramıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

quote:

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

Lenovo IdeaPad Y550 (All Types) memory upgrade and 1x 4GB PC3-8500 204-PIN DDR3 1066MHz SO-DIMM RAM module specifications:

Non ECC

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar,

1,5 senedir kullandımğım laptopuma format atma kararı aldım d diskinde ki datalarım a bişey olsun istemiyorum.

bu şekilde format atmam mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: JagerBomb

şu gerizekalı energy management programına alternatif var mı?

Her ne sebepten anlayamadığım bir nedenle yaptığım ayarlar(sabit disklerin kapanması vs) güç planı değiştirince default a dönüyor. İkrah ettim artık.

Alıntıları Göster
    Bu konuda ben de sorun yaşamıştım. Yaptığım ayarlar bir sonraki oturum açmamda eskiye dönüyordu (ekran parlaklığı, bekleme süresi v.s.)
    Bu aralar bu sorunu yaşamıyorum. Sebep olarak da tahminen şunu söyleyebilirim ; ben genelde bataryayı takmadan
    laptop kullanıyordum, bataryayı takarak ayarları kaydedip laptopu kapayınca tercih ettiğim ayarları bir sonraki oturum açmamda kaybetmiyorum.
    Ama yine de olağandışı bir sebepten cihazın kapanması durumunda fabrika ayarlarına dönebilyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ_DISCO

Selam arkadaşlar benim bir sorunum daha ortaya çıktı bu bilgisayarla.
    Ben her gece oldugu gibi internette normal sörflerimi yapıp günümüzün oyunlarını oynayıp normal bir şekilde kapatıyorum pcmi..
    Dün gecede herşey yolunda olması gerektigi gibi kapattım.. Fakat yaklaşık 12 saat sonra bugün pcyi açtıgımda... Windows başlatılıyor yazısından sonra Hoşgeldiniz bölümünü görmem resmen 5 dakkayı buldu.. Ben başta çöktü sandım baştan başlattım yine aynıydı.

Başlangıç onarmaya çalıştırdıgımda pcnin kendi otomatik işlemlerini yaparken hızlı ama kontrolü bana verecegi bölüme gelince takılıyor hiçbir görüntü yok siyah görüntüden başka..
    format çekmeye bile kontrol bölümünde takılıyor.. Benim kullanmamı istemiyor sanki pc o derece.. Otomatik işlemlerde sorun yok tıkır tıkır sırayla yapıyor.
    Neysen ben gene normal açmayı denedim öyle bıraktım mutfakta işimi hallederken bi baktım açılmış... Sorunu test etmek için kapattım normal bi şekilde... Bu seferde KAPANIYOR da takıldı.. Yine windows açılıyor bölümünden sonrada takıldı... Bu Yanıtların geç verilmesinin sebebi nedir açıklayacak olan varmı :)

İlk olarak beni de ekleyin, 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum Lenovo Ideapad Y550mi...
    T4400 @2.20 Ghz
    6GB DDR3 Ram (2 geldi sonradan 4'ü ben taktım, bu arada meraklısına not, en azından bendeki model 1333 Mhz'ı destekliyor)
    Nvidia GT 240M 1GB VGA
    250GB HDD olan türden var bende

Öncelikle DJ_DISCO'nun problemine değinelim, aslında arkadaş çoktan çözmüştür (üzerinden 1 ay geçmiş sorusunun) ama diğer insanlara ışık tutma mahiyetinde söylüyorum. Açılıştaki programları kapatmanıza ve virüsten arındırmanıza rağmen bilgisayar ilk açıldığında 5 dk gibi uzun bir süre donuk bir şekilde kalıyor ve kullanımda da nedeni belirsiz takılmalar yapıyorsa ilk bakmanız gereken yer harddisk'tir. Malesef en kötü senaryolardan biri başınıza gelmiş ve harddisk'te bad sector dediğimiz çizik ve kullanılamaz alanlar meydana gelmiştir (başıma geldiğinden biliyorum :) ) Eğer bilgisayarınızın garantisi devam ediyorsa Lenovo Support size oldukça yardımcı oluyor, kurtarabilirseniz önemli bilgilerinizi kurtarın, ardından Lenovo Support'u arayın, probleminizi anlatıp HDD'in değiştirilmesini talep edin, gelsinler evinize kadar, alsınlar bilgisayarı, yapıp yine evinize kadar getirsinler, çok yardımsever ve hızlı bir servisleri var, Erzurum'dan bilgisayarımı evimden alıp İstanbul'a götürüp HDD değiştirip geri evime getirmeleri sadece 1 hafta sürdü (2 gün haftasonunu çıkarırsak 5 iş günü sürdü).

Tabi ki böyle bir durumda %100 "HDD'te Bad Sector oluşmuştur" diye bir kaide yok, bu yüzden HDD Health ya da HDD Scan gibi bir harddisk tarama programını indirip test edin, fakat unutmayın Bad Sector yazılımsal değil donanımsal bir problemdir, yazılımların bazıları Bad Sector'leri çözdüklerini söyler (HDD Regenerator gibi), inanmayın :)

Şimdi gelelim benim problemime, yukarıda özelliklerini saydığım bilgisayarın Nvidia ekran kartı yazılımını güncellemek istedim bugün, bana illallah ettirdi, yine ekran kartını tanıtana kadar canım çıktı çünkü en son çıkan Nvidia Mobil Yazılımı olan 285.62'yi yükleyince ekran kartımı tanımadı, bir önceki olan 275.33 serisini yükleyeyim dedim, o da tanımadı, deneme yanılma yoluyla en yüksek 267.76 sürümünün çalıştığını öğrendim (ki kendim bulmam 3.5 saatime ve onlarca restart'a mal oldu). Bu problemi internette araştırdım ve sadece bir kişi (o da GT240M'li bir Ideapad Y550 kullanıcısı) böyle bir problem yaşadığını bir forumda dile getirmiş, ona da cevap gelmemiş... Şimdi arkadaşlar, aranızda bu problemi benden başka yaşayan var mı, özellikle de çözen varsa yardımlarına muhtacım çünkü 285.62'den önceki ekran kartı sürücüleri Battlefield 3'ü çok problemli oynatıyorlar (bilgisayar kasmıyor ama çok saçma bir şekilde sesler sürekli tekrarlanıyor, bir ateş ediyorum, mermi değiştirirken aynı ateşin sesini bir daha duyuyorum, ya da konuşurken komutanın verdiği emir çiftleniyor :) ) "Yes s...Yes sir" tahmin edersiniz ki sürekli seslerin çift çıkması oyunun bütün atmosferini silip süpürüyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

İlk olarak beni de ekleyin, 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum Lenovo Ideapad Y550mi...
    T4400 @2.20 Ghz
    6GB DDR3 Ram (2 geldi sonradan 4'ü ben taktım, bu arada meraklısına not, en azından bendeki model 1333 Mhz'ı destekliyor)
    Nvidia GT 240M 1GB VGA

Şimdi gelelim benim problemime, yukarıda özelliklerini saydığım bilgisayarın Nvidia ekran kartı yazılımını güncellemek istedim bugün, bana illallah ettirdi, yine ekran kartını tanıtana kadar canım çıktı çünkü en son çıkan Nvidia Mobil Yazılımı olan 285.62'yi yükleyince ekran kartımı tanımadı, bir önceki olan 275.33 serisini yükleyeyim dedim, o da tanımadı, deneme yanılma yoluyla en yüksek 267.76 sürümünün çalıştığını öğrendim (ki kendim bulmam 3.5 saatime ve onlarca restart'a mal oldu). Bu problemi internette araştırdım ve sadece bir kişi (o da GT240M'li bir Ideapad Y550 kullanıcısı) böyle bir problem yaşadığını bir forumda dile getirmiş, ona da cevap gelmemiş... Şimdi arkadaşlar, aranızda bu problemi benden başka yaşayan var mı, özellikle de çözen varsa yardımlarına muhtacım çünkü 285.62'den önceki ekran kartı sürücüleri Battlefield 3'ü çok problemli oynatıyorlar (bilgisayar kasmıyor ama çok saçma bir şekilde sesler sürekli tekrarlanıyor, bir ateş ediyorum, mermi değiştirirken aynı ateşin sesini bir daha duyuyorum, ya da konuşurken komutanın verdiği emir çiftleniyor :) ) "Yes s...Yes sir" tahmin edersiniz ki sürekli seslerin çift çıkması oyunun bütün atmosferini silip süpürüyor :(

Ben de Y550 serisinin Core 2 Duo P7450 işlemcili ve GT 240M ekran kartına sahip olan modelini kullanıyorum. 285.62 nolu sürücüyü sorunsuzca yüklememe rağmen Battlefield 3'te bahsettiğiniz durum aynı şekilde bende de var. Güncel oyunlardan biri olan Driver: San Francisco'yu en yüksek ayarlarda oynayabiliyorken BF3'te böyle bir sorunla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

T4400 @2.20 Ghz
    Nvidia GT 240M 1GB VGA

Ben de Y550 serisinin Core 2 Duo P7450 işlemcili ve GT 240M ekran kartına sahip olan modelini kullanıyorum. 285.62 nolu sürücüyü sorunsuzca yüklememe rağmen Battlefield 3'te bahsettiğiniz durum aynı şekilde bende de var. Güncel oyunlardan biri olan Driver: San Francisco'yu en yüksek ayarlarda oynayabiliyorken BF3'te böyle bir sorunla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar batarya sıkıntısı yaşayan var mı?
    1,5 sene olmak üzere alalı..Ama batarya dayanmamaya başladı ve eskiden ses ile uyarıp belli bir kullanımdan sonra kapanırdı.Şimdi ses ile uyarı verir vermez saniyesinde kapanıyor.
    Pil garantisi 2 sene diye biliyorum lenovoda..Servise vermeyi düşünüyorum pcyi.
    Bu konuda fikri olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

arkadaşlar batarya sıkıntısı yaşayan var mı?
    1,5 sene olmak üzere alalı..Ama batarya dayanmamaya başladı ve eskiden ses ile uyarıp belli bir kullanımdan sonra kapanırdı.Şimdi ses ile uyarı verir vermez saniyesinde kapanıyor.
    Pil garantisi 2 sene diye biliyorum lenovoda..Servise vermeyi düşünüyorum pcyi.
    Bu konuda fikri olan?

Alıntıları Göster
    ne kadar dayanıyor?

garanti olayında bir süre limitinin üzerinde dayanınca sorun sayılmıyor. Tam olarak değerini hatırlamıyorum, arayıp sormanız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

ne kadar dayanıyor?

garanti olayında bir süre limitinin üzerinde dayanınca sorun sayılmıyor. Tam olarak değerini hatırlamıyorum, arayıp sormanız gerekir.

Alıntıları Göster
    ben de bir telefon açıp sormak istiyorum ama servis telefonda bilgi verir mi o da muamma...
    dosyalarımı yedekleyip direk cihazı götürmek istiyorum.. 15 dk bile gitmiyor meret

• quote:

quote:

Non ECC

http://www.memoryupgrade.pro/4gb-lenovo-ideapad-y550-all-types-memory-1x-4gb-pc3-8500-ddr3-1066mhz-so-dimm-upgrade.html

yazdığınız ingilizce açıklamada desteklemediğini söylüyor evet

• quote:

quote:

quote:

Non ECC

http://www.memoryupgrade.pro/4gb-lenovo-ideapad-y550-all-types-memory-1x-4gb-pc3-8500-ddr3-1066mhz-so-dimm-upgrade.html

Bende de 1066 hızında 2 GB Ram vardı, Lenovo Desteği arayıp sordum: "Benim Ideapad Y550 model bilgisayarımda 1066 hızında 2 GB'lık ram var, ben buna 1333 hızında 4 GB daha ram takabilir miyim?" diye, adam şöyle cevap verdi: "Y550 1333 Mhz Ram'i desteklemektedir fakat 2 GB 1066Mhz Ram'le kullandığınızda 1066 hızında çalışır" Ben de 1333 Mhz 4GB Kingston Ram alıp taktım (1333 almamın sebebi sitede 1066'dan ucuz olması ve gelecekte olur da 2 GB'ı çıkarıp 4 GB almaya ve 8 GB yapmaya karar verirsem onu da 1333 olarak alacak olmamdı) Hiç bir problem olmadan çalıştı ve bilgisayarımın özellikle kapanışını inanılmaz derecede hızlandırdı :) Ayrıca artık aynı anda çok fazla şeyle sıkıntısız uğraşabiliyorum... Yine de siz ram almadan önce Lenovo Desteği arayıp bilgisayarınızın seri numarasını söyleyin ve bilgi alın :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

Non ECC

Bende de 1066 hızında 2 GB Ram vardı, Lenovo Desteği arayıp sordum: "Benim Ideapad Y550 model bilgisayarımda 1066 hızında 2 GB'lık ram var, ben buna 1333 hızında 4 GB daha ram takabilir miyim?" diye, adam şöyle cevap verdi: "Y550 1333 Mhz Ram'i desteklemektedir fakat 2 GB 1066Mhz Ram'le kullandığınızda 1066 hızında çalışır" Ben de 1333 Mhz 4GB Kingston Ram alıp taktım (1333 almamın sebebi sitede 1066'dan ucuz olması ve gelecekte olur da 2 GB'ı çıkarıp 4 GB almaya ve 8 GB yapmaya karar verirsem onu da 1333 olarak alacak olmamdı) Hiç bir problem olmadan çalıştı ve bilgisayarımın özellikle kapanışını inanılmaz derecede hızlandırdı :) Ayrıca artık aynı anda çok fazla şeyle sıkıntısız uğraşabiliyorum... Yine de siz ram almadan önce Lenovo Desteği arayıp bilgisayarınızın seri numarasını söyleyin ve bilgi alın :)

Peki, önerinize uyacağım sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: cemaydinlik

quote:

Orijinalden alıntı: 331mnbvcx

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

laptobu alalı 1 yıl geçti ama bnm pil sanırı mefta olmuş..
    önceden baya süre adoptor ve pıl takılıyken devamlı jarj ederej oynardım.
    1,5 aydır felan pili söktüm pc den sonra 2 gün önce geri daktım full jarj yapıyorum 30 dk ' da bitiyor.

1,5 saat varken bit me süresine bir bakıyom ki tık kapanmış pilleri değiştirmek gerek sanırım demi artık ?

Bende de aynı sorun var. sakın bu sorundan servise gönderme, ben gönderdim kullanıcı hatası, fişe takılıyken kullanmayacaktın dediler, yeni pil için 267tl istediler. pil almayacağımı söylediğimde ise, arıza tespit ücreti 20 euro+kdv istediler. Bizim servis tam anlamıyla ş..siz

yalan dolan işler. kesinlikle bildiğinizden emin olduğunuz konularda servise baskı uygulayın.

2 senedir bataryayı çıkarmadan fişde kullanıyorum ortalama 2 haftada bir şarj deşarj yaptım şu an maksimum 2 saat gidiyor batarya ile

Neden oldu ki böyle bozulmasın diye jarj aletini çıkardım 2 ay iyice berbat oldu 20 dk da full ols bile otomatikman birden bitiyor.
    Birde bu laptop çok ısınıyor fan sürekli hareretli ben pişmanım valla aldıgıma öyle kmse bulaşmasın uzun süre çalıstıranlar satıp masa üstü alcam allah kahretsin ya..

ayrıca 2 haftadır şu sorunda var mesela netten maç izlerken birden kendini oto kapıyor elektrik gitti sanıyom ama yok kendini kapamış ? bu çok ısınmasından mı oluyor 1 seneyi geçti alalı fan felanda temizlemedim nasıl iş ya ilk başlarda iyi gibi geliyor ama sonralarda ucuyor oyun ne oynamadgm halde böle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 7 Kasım 2011; 20:15:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_wWw

quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Arkadaşlar one key recovery ile fabrika ayarlarına döndürürken elektrikler gitti ve bootmgr diye bir uyarı çıkıyor. Elimde cd felanda yok nasıl eski haline getirebilirim. Acil yardım lütfen.

vallahi bu gibi durumlarda benim bildiğim tek yöntem bir vista dvd si bulup onunla kurtarma yapmak. yani vista dvd si ile sistemi başlattıktan sonra kurtarma seçeneklerine girip "startup repair" yada onarımı başlat gibisinden bir seçenek olması lazım onu seçmek. bu sorununu çözermi bilmiyorum.
    Benzer bir sorun ile ilgili bir lenovo kullanıcısnınn deneyimini okumuştum, o servise gönderdiğini söylemiş yazısında bilgisayarı, fakat onarım için para alırlar mı onu bilemiyorum. Ideapad in ücretsiz yardım hattını bir ara istersen ilk sayfada verilmişti numarası, fakat haftaiçi çalışıyorlar.
    kusura bakma pek yardımcı olamadım, çok deneyimli bir kullanıcı değilim, deneyimli olanlardan bir yardım isteyelim
    tcebeci hocam buraya bir yardım edebilir misiniz? tabiiki çözümü olan diğer kullanıcı arkadaşlarda lütfen yardımlarınızı bekliyoruz

Açılışta Bıos ekranı çıktığı anda kullanılan ve kurulumu yeniden başlatan tuş veya tuşlar olması lazım. Örneğin Acer deki Alt+F10 tuşu.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar
    form da yeniyim bir sorunum var onu paylaşmak istedim.
    benim kullandım pc lenovo y550 ideaped.64 bit vin7 yüklüydü geldiğinde.bende daha sonra 64 bit vin7 prof yükledim ve herşey bir anda gitti dokunmatik tuşlar falan one key recovery hiç bir şey çalışmıyor.araştırdım ve tüm yazılım dırıverlarını buldum.fakat one key recovery çalışmıyor kurmama rağmen.kurtarma cd oluşturdum olmadı sistemin yedeğini al dedim olmadı. galiba boot menüsünden bir ayar gerektiriyor geldiğim son nokta bu fakat ne yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı rica ediyorum.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cju

merhaba arkadaşlar
    form da yeniyim bir sorunum var onu paylaşmak istedim.
    benim kullandım pc lenovo y550 ideaped.64 bit vin7 yüklüydü geldiğinde.bende daha sonra 64 bit vin7 prof yükledim ve herşey bir anda gitti dokunmatik tuşlar falan one key recovery hiç bir şey çalışmıyor.araştırdım ve tüm yazılım dırıverlarını buldum.fakat one key recovery çalışmıyor kurmama rağmen.kurtarma cd oluşturdum olmadı sistemin yedeğini al dedim olmadı. galiba boot menüsünden bir ayar gerektiriyor geldiğim son nokta bu fakat ne yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı rica ediyorum.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    lenovo y550 var bende kart almayı düşünüyorum.
    sd kart okuyor mu bu laptop..kart okuyucu almadan ?
    şimdiden cevaplar için sağolu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gren

lenovo y550 var bende kart almayı düşünüyorum.
    sd kart okuyor mu bu laptop..kart okuyucu almadan ?
    şimdiden cevaplar için sağolu arkadaşlar

Alıntıları Göster
    EVET KART OKUYUCUSU VAR SOL ALLTA GÖRÜCEKSİN.ÖNÜNDEKİ KAPAĞI İLERİ İTEREK ÇIKART.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cju -- 18 Kasım 2011; 12:56:07 >
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.