Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANIL

selamlar herkese,öncelikle mağdur olan arkadaşlara sabır dilerim...

bimeksten sitesinden envy 14 aldım teşhir çıktı iade ettim

şimdi Ben de lenovo y560a ve dell inspron 5010 (ekran kartı 5650 olan i5 460m) arasındayım

aklım dell den gönlüm lenovodan yana .. sizin fikrinizi alayım istedim

y560 yeni gelenlerde a serisinde yani bahsedilen ekran sorununu yaşarmıyım bir de bu modelde onboard karta geçip pil süresini uzatabiliyomuyuz i 7 lerde genelde olmuyo

aklımın dell e kaymasının nedeni dellin servis konusunda kullanıcılarının neredeyse hepsinin memnun olması ve fiyat avantajı fiyat konusu 2. planda ne de olsa donanımlar da farklı ....

lenovoda belirgin bi sorun yaşarmıyım servis konusunda? (Ankarada oturuyorum)

bu arada başka model önerilerine de açığım...

• anıl ben soz ettıgın dell markasını kullandım lenovo y 560 i7 1.6 yı kullanıyorum dellın servıs anlayısı cok mukemmel ama sole bı sorun var telefonla aradıgın yer sorunu senın halletmen ıcın bostan yere zamanını calıyo (kotulemek ıcın demıyorum ) 13.09.2010 tarıhınde vatandan lenovoyu aldım ve suana kadar bı sorunla karsılasmadım ısı normal ekran normal asusun i7lisyle karsılastırdık arkadasla hıcbır fark yok ancak gorsel ve ses olarak lenovo cok cok ustun sonucta led ekran var lenovoda ve 3d seyredebılıyosun delle gelınce kasası tereddutsuz en ıyı kasa ( hepsı ıcın )calısır vazıyette yere at yıne calısır vazıyette alıyosun makıneyı en ufak catlak olmadan (denedım) ekran kartında tereddutun olmasın atı saglan medal of honor 2010 ve cod 7 black ops (bugun oynamaya basladım :D)full de oynadım sorunsuz (kı normal fullde acması) ısı problemı olarak i7 bu en ısınmaz bılgısayarı getır oda ısınır (i7nın dogasında var)asılmıcak bıseydeıl ben sogutucu aldım ve suana kadar ısı problemı yasamadım son olarak i5 alacagına i7 tavsıye edrım

• lenovo y560a senin görüşlerine göre daha ağır basıyo dimi yanlış anlamadım...

peki y560a da ati değil intel kartla kullanma imkanımız var mı fişe takılı değilken mesela
  • vatan' da fiyat durumu oldukça iyi şu anda..

LENOVO Y560A CORE İ7-740QM 1.73GHZ-4GB-500GB-1024MB HD5730 -15.6''-DVDRW-CAM-BT-W7PRE
    1709TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire39

vatan' da fiyat durumu oldukça iyi şu anda..

LENOVO Y560A CORE İ7-740QM 1.73GHZ-4GB-500GB-1024MB HD5730 -15.6''-DVDRW-CAM-BT-W7PRE
    1709TL

hard disk 7200qrm mi?
  • evet dostum harddisk de 7200 rpm ve bunu alabilirim ben bu gün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire39

vatan' da fiyat durumu oldukça iyi şu anda..

1709TL

evet bence bunu alın bu özelliklerde zaten şuanda hele bu fayata laptop yok
    birde hatalarından arındırılmış sanırım bizkiler gibi i7 720qm 1.60 ta değil
    bizim düştüğümüz duruma düşmezsiniz
  • evet ekran falanda düzeltilmiş versiyon sanırım bu. ah birde numerik tuşlar olsaymış tamalınacak laptop olurmuş.
  • numerike gerek yok benim gibi dolma parmaklar için büyük harfler daha iyi.
  • sen karar vereceksın anıl ben bısey dıemem yazın ben 1 ay arastırdım pıyasayı bunda karar kıldım sonucta yapan ıbm guven duydum aldım sorunda yasamadım yıne kara senenın ben sadece tecrubelerımı paylasırım
    onu denemedim(yanı prıze takılımıydı dıkkat etmedım) ama ben onboard olarak kullandım cok fazla bısy yapmadım gercı ekran kartı drıverı yukledım okadar ıhtıyacım olmadıgı ıcın bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akays35

sen karar vereceksın anıl ben bısey dıemem yazın ben 1 ay arastırdım pıyasayı bunda karar kıldım sonucta yapan ıbm guven duydum aldım sorunda yasamadım yıne kara senenın ben sadece tecrubelerımı paylasırım
    onu denemedim(yanı prıze takılımıydı dıkkat etmedım) ama ben onboard olarak kullandım cok fazla bısy yapmadım gercı ekran kartı drıverı yukledım okadar ıhtıyacım olmadıgı ıcın bılmıyorum

tamam yanıtın için teşekkürler... .

Kastettiğim de şu şekilde bişey...

Genelde bilgisayarın en fazla güç tüketen parçası güçlü bir ekran kartıdır ve yeni serilerde 1 güçlü 1 güçsüz ekran kartı koyarak pil ile kullanımda daha az güç tüketmesi için bu karta(genelde intel serisi) geçiş için bi buton ya da yazılım ekliyorlar
    hani zaten ati kartımız var bi de intel tabanlı bi kart varsa (i5lere gömülü graphic işleme birimi var bu yüzden i 5lerde standart genelde) y560 da ne güzel olabilir diye düşünüp merak ettim...

bilen bi arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

numerike gerek yok benim gibi dolma parmaklar için büyük harfler daha iyi.

Şu Fn tuşu ile Ctrl Tuşu düzenine bir türlü alışamadım
    oyunlarda Ctrl tuşu köşede diye hep Fn tuşuna basıyorum :)
    Oyun oynarkende Ctrl tuşunu kulanmak zor oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ANIL

tamam yanıtın için teşekkürler... .

Kastettiğim de şu şekilde bişey...

Genelde bilgisayarın en fazla güç tüketen parçası güçlü bir ekran kartıdır ve yeni serilerde 1 güçlü 1 güçsüz ekran kartı koyarak pil ile kullanımda daha az güç tüketmesi için bu karta(genelde intel serisi) geçiş için bi buton ya da yazılım ekliyorlar
    hani zaten ati kartımız var bi de intel tabanlı bi kart varsa (i5lere gömülü graphic işleme birimi var bu yüzden i 5lerde standart genelde) y560 da ne güzel olabilir diye düşünüp merak ettim...

bilen bi arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim

@anıl
    y560 ta sadece ati ekran kartı var tek ekran kartı var yani..

• Gerçekten güzel laptop , bu grubu oluşturan kullanıcılara , emeği geçenlere de teşekkür ederim şahsım adına , güzel bir konu olmuş.
  • Arkadaşlar ben büyük ihtimalle bu makineyi alacağım ama şu bios güncellemesi ve harddisk bölümleme işi canımı sıkıyor. Hiç bios güncellemesi yapmadım ayrıca harddisk bölümleme yapmak istemiyorum pc ilk geldiğinde işletim sistemi olan bölüm kaç gb oluyor. Ben mesela 500 gb ın pc nin çalışmasına izin verecek kadar olan kısmını işletim sistemi olan bölüme almak istiyorum sonra o bölüme deep freeze kurup rahatlayacağım
  • Forum sakinleri slm, bu elemanın 740QM işlemcili modelini nerden almamı önerirsiniz???http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831 vatanmı??? yoksa http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92546&ad=LENOVO-Y560-59050956-i7-740-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar gold mu ve neden??? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yada7
    Forum sakinleri slm, bu elemanın 740QM işlemcili modelini nerden almamı önerirsiniz???http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831 vatanmı??? yoksa http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92546&ad=LENOVO-Y560-59050956-i7-740-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar gold mu ve neden??? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

bende aynısını almayı düşünüyorum, gold yada vatan farketmez iki firmayıda biliyoruz.. Kredi kartı almak için uğraşıyorum world olursa vatan bonus olursa golddan alacağım... Sen peşin alacaksan vatandan al, zaten sayfasında stokları olduğu yazıyor

• ikiside iyi fırma ama fıyat farkı var vatandan al
  • sarjı ne kadar gidiyo acaba?
  • Nevşehir'den Kayseri'ye gidip Vatan'dan almayı düşünüyodum. Ölü piksel testini falan orada yaptırıp, çıkması halinde direk değiştirebilmek için. Ama ne saçma bişeyki yerinde görüp almak yaklaşık 100 tl pahalı.

1 saat önce aradım Vatan'ı world özel X6 netten fiyatı 1733 iken, yerinden alma fiyatı 1840
    yada axess X6 netten fiyatı 1840 iken, yerinden alma fiyatı 1900 TL

Netten verecem siparişi, bu seferde ya ölü piksel çıkarsa diye korkuyorum.
    Bu arada Worldcard'ı olmayanlara Gold'da daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Nevşehir'den Kayseri'ye gidip Vatan'dan almayı düşünüyodum. Ölü piksel testini falan orada yaptırıp, çıkması halinde direk değiştirebilmek için. Ama ne saçma bişeyki yerinde görüp almak yaklaşık 100 tl pahalı.

1 saat önce aradım Vatan'ı world özel X6 netten fiyatı 1733 iken, yerinden alma fiyatı 1840
    yada axess X6 netten fiyatı 1840 iken, yerinden alma fiyatı 1900 TL

Netten verecem siparişi, bu seferde ya ölü piksel çıkarsa diye korkuyorum.
    Bu arada Worldcard'ı olmayanlara Gold'da daha ucuz.

Dün sadece internet şubesi için geçerli olan %18 indirim vardı, fiyatın şube ile arasında fark olması çok normal.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.