Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mağazalardaki elemanları kullanmanızı öneririm bu gün y560 i7 740qm 4gb modelini almaya gold'a gidicem internet fiyatı 1,796 lira ancak liste fiyat 1,941 lira. D-slr kameramı alırken yaptığımı yapmanızı öneririm. Eleman arada fiyat farkı olduğunu söylediği zaman "tamam o zaman internetten alayım nasıl olsa özel kargoyla 4 saatte getiriyolar" dediğiniz anda bi anda mağazadaki liste fiyatı internette verilen özel fiyata çekildi. Aynısını bugün tekrar lenovo'mu alırken yapmayı düşünüyorum. Sizde öneririm.
  • Arkadaşlar bu gold ve vatandaki ürünler yeni lg lcd panelli ve hitachi harddiskli olanlar mı? Sonradan yenilenmiş bunlar?
  • Yeri değil ama Vatan Bilgisayar'da Cep Telefonu bölümüne girebilen var mı ?

Sayfada geçici bir hata oluştuğu için hizmet verememekteyiz.
    Lütfen işleminizi tekrarlayınız.

Ana sayfaya dönmek için lütfen tıklayınız.

Sürekli bu hatayı veriyor. Bilgisayar bölümünde resimler ve ürün özelliklerini listeleme alanlarını değiştirmişler biraz acaba Cep Telefonu bölümünede mi yapıyolar n'apıyolarsa artık dün akşamdan beri giremiorm
  • Ekran konusunu bende merak ediyorum. Umarım düzeltilmiştir. Bugün gold'dan axesse 5 taksitle siparişi verecem sanırım.
  • mrb arkadaşlar bende dün itibariyle aranıza katılmış bulunmakayım.bilgisayar genel itibarile çok güzel diyebilirim.
    forumu okumaya başladım
    şu ölü pixel için verilen program var onu denedim, sol alt köşede hafif siyahlık var başka bi problem yok.
    nomalde o siyahlık belli olmuyo bu ölü pixel midir?

ayrıca yedeklemeyi yapıcam fakat c:420 gb. d:30 gb. ayarlamışlar. onunda yaklaşık 12 gb.ı dolu
    yedeklemeyi başlattığımda yer olmadığını söylüyo 18 gb. yer var halbuki.bu yedek 18 gb. tan daha mı büyük

ve c deki yer çok gereksiz bunu bölmek istiyorum.herhangi bi yöntemi var mı?partition magic ile bölmeyi düşündüm
    sonradan aklıma takıldı 12 gb. d de kullanılıyo bu sistem ile ilgilidir diye vazgeçtim.

önceki sayfalarda cevabı verildiyse k. bakmayın hepsini okuyacak vaktim olmadı.

ayrıca ideapad simgesinin aşağısında hafif solda bir tuş var bu nedir? ne işe yarar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burlipi -- 13 Kasım 2010; 13:21:30 >

• Arkadaşlar hoparlörlerin ayarını nasıl yaptınız?İlk aldığım zamanlar daha net bi ses alıyordum.Şimdi aldığım ses pek hoşuma gtmiyor.sankı patlamış bi hoparlörden ses alıyormuşum gibi.varmı böyle bi sorunu olan?
  • arkadaşlar bende almak istiyorum sizce nasıl bir pc alsam memnun kalrmıyım 4gb liğini almak istiyorum
  • 3 haftadır canım cıktı forumları okumaktan, laptop araştırmaktan. Ben verdim siparişi Gold'dan 740Qm 4gb olanını , artık kafam rahat

Sanada tavsiye ederim, bu fiyata (1800 tl) bulamazsın böyle ürün. İndirimleri kaçırmadan al derim.
  • gittim vatan a almaya. axess'e 5 taksit yapıyorlar bir de vade farkı var. bizim de bu ara işler sıkışık elim boş geri döndüm
  • bu gün golddan aldım ve sonuç mükemmel bir ürün :D klayesine hala alışamadım arada tuş kaçırıyorum ama gerçekten kaliteli bir ürün 740qm 4gb modelini aldım pek sorun yok gibi görünüyor bios ve gpu update yapmamı önerirmisiniz...
  • Vatanda Model kodunun sonunda "A" ibaresi mevcut bunun gold'da satılandan herhanbi bir farkı varmı ?

Birde üründe intel gpu mevcut mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 14 Kasım 2010; 20:41:03 >
  • kutu içeriğinde win7 cd var mı ? bende çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burlipi

kutu içeriğinde win7 cd var mı ? bende çıkmadı

ürün kutusundan kurulum dvd si çıkmıyor zaten hdd nin içinde format kısmı mevcut. tek tuşla format anlayacağın.. intel gpu yok die biliyorum ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklifes

quote:

Orijinalden alıntı: burlipi

kutu içeriğinde win7 cd var mı ? bende çıkmadı

ürün kutusundan kurulum dvd si çıkmıyor zaten hdd nin içinde format kısmı mevcut. tek tuşla format anlayacağın.. intel gpu yok die biliyorum ayrıca

tş cevap için

açılışta bu yüz tanıma özelliğini kaldırabiliyomuyuz illa programı silmek mi gerekiyo kalkması için?
  • Arkadaslar bu makineyi yurt disina yollayan internetsitesi var mi mesela hollandaya? burda yok resmen..
  • Ben Packard bell TM 81 i 10 gün kullanıp garantiye yolladım ve iade aldım bunu istiyorum şimdi aynısını bundada yaşamam değil mi

Ekran problemi nedir hala anlamadım ?

bayramdan sonra siparişini vercem hangi modeli alınır sizce A modeliyle normali arasında ne fark var cevaplarsanız sevinirim
  • internetten almak neden daha ucuz oluyor?goldun sitesinden alırsam ölü piksel çıkarsa değişim yaparlar mı?
    kusurlu mal iade edilmiş mal yollama ihtimalleri var mı biri yardım etsin ltfn
  • -REMANIA- : Ekran problemi vardı ( herkeste değil tabi ) ancak Y560A modelinde eksiklikler giderilmiş ve ekran sorunu çözülmüş diye duydum.. Ayrıca işlemcide 1 üst model tercih edilmiş.. Almanızı tavsiye ederim bu fiyata böyle bir notebook bulamazsınız ayrıca IBM olmasıda büyk bir avantaj..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasiyet -- 15 Kasım 2010; 14:12:38 >
  • Şimdi bu cihaza hangi güncellemeleri yükleyeyim bios dan başka ?
  • Selam arkadaşlar bu gun itibiriyle bu pcyi almış bulunuyorum.(gold bilgisayardan 1796 tl ye aldım.)

Bi kaç sorum var cevplarsanız sevinirim.

1)Şimdi recovery nasıl yapmam gerekiyor. Ve fazla bilgim olmadığı için soruyorum bu işlem tam olarak ne işe yarıyor?

2)Format nasıl atılıyor bu makinaya? Kutunun içinden 1 tane bile CD çıkmadı :D
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.