Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxxwaitformexxx
    Arkadaşlar everesten baktım ve Pc deki ikinci ram in yanında trial versiyon yazdıgını gördüm.Sizce bu önemli mi ? yada zararı ne olur ? ne yapmam gerekiyo ?

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği

program trial oldugu icin gostermiyor demek o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (dark) -- 13 Ocak 2011; 14:41:09 >

• Az önce Gold'dan internet üzerinden Y560 siparişi verdim. Ancak herşeyi tamamlayıp siparişi ver dediğimde, biraz bekledikten sonra, 'tahsilat gerçekleşti yada gerçekleşmedi' gibi bişey yazmadan beni direk Gold'un anasayfasına attı. Ayrıca mail adresimede 'sipariş numarası' falanda gelmedi. Acaba tahsilat yapılmışmıdır? Yoksa yeniden mi sipariş vermeliyim. Bilgisi olan yada Gold'dan alışveriş yapan varsa ve yardımcı olursa cok makbule gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Az önce Gold'dan internet üzerinden Y560 siparişi verdim. Ancak herşeyi tamamlayıp siparişi ver dediğimde, biraz bekledikten sonra, 'tahsilat gerçekleşti yada gerçekleşmedi' gibi bişey yazmadan beni direk Gold'un anasayfasına attı. Ayrıca mail adresimede 'sipariş numarası' falanda gelmedi. Acaba tahsilat yapılmışmıdır? Yoksa yeniden mi sipariş vermeliyim. Bilgisi olan yada Gold'dan alışveriş yapan varsa ve yardımcı olursa cok makbule gecer

Benimde benzer bir sorun oldu fakat en azından tahsilat gerçekleşemedi diye uyarı gelmişti. Eğer tahsilat gerçekleşmemişse veya sorun olmuşsa onlar sizi yarın ararlar ve eksik kısımları doldurmanızı söylerler nerede hata yapmışsanız... Bekleyin bence. Bugün zaten tatil olduğu için kimse ile irtibata geçemezsiniz gold'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem62

quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Az önce Gold'dan internet üzerinden Y560 siparişi verdim. Ancak herşeyi tamamlayıp siparişi ver dediğimde, biraz bekledikten sonra, 'tahsilat gerçekleşti yada gerçekleşmedi' gibi bişey yazmadan beni direk Gold'un anasayfasına attı. Ayrıca mail adresimede 'sipariş numarası' falanda gelmedi. Acaba tahsilat yapılmışmıdır? Yoksa yeniden mi sipariş vermeliyim. Bilgisi olan yada Gold'dan alışveriş yapan varsa ve yardımcı olursa cok makbule gecer

Benimde benzer bir sorun oldu fakat en azından tahsilat gerçekleşemedi diye uyarı gelmişti. Eğer tahsilat gerçekleşmemişse veya sorun olmuşsa onlar sizi yarın ararlar ve eksik kısımları doldurmanızı söylerler nerede hata yapmışsanız... Bekleyin bence. Bugün zaten tatil olduğu için kimse ile irtibata geçemezsiniz gold'dan.

Hata yapmış olsakda 'sipariş numarası' veriyorlardı ve 'tahsilat gercekleşmedi, arkadaslarımız sizi arayacak' gibi bişeler yazıyodu. Sanırım bugünün tatil olmasından oldu, bugün siparis verilemiyor olabilir, en iyisi dediginiz gibi yarını beklemek.

• Bende niyetlendim arkadaşlar aralik ayinin başinda almayi düşünüyorum bu fiyata bu leptopu zor bulursunuz arjantinden arkadaşimla tartistik o ASUS N61JQ almami tercih etti lenovo y560 in fiyatini söyleyince sasirdi israrla lenovo tercih etmemi istedi anladiğim kadariyla ülkemizde uygun fiyata satiliyor bu bilgisayar
  • hocam benimde bir sorum olacak geçenlerde tdk marka boş dvd aldım.üzerinde 16x yazıyo cdlerin ama ben yazarken max 4x ile yazıyordu.birkaç gündür ise hiç yazmaz oldu firmware uptade yap fln diyenler oldu ama önceden yazıyordu dvdleri.bi yardım lütfen....
  • Bu veriface kaç saatte tanıyor yüzü ?
  • aleti yeni aldım. gayet güzel çıktı. y560 diye aldım y560a çıktı daha da hoşuma gitti.

yalnız sol tarafta usblilerin üstünde kasa oynuyor sanki. aldığım ilk andan beri bi esneme oluyor. bunun için aleti değiştirmeye uğraşmam bile ama, acaba herkeste var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC
    Bu veriface kaç saatte tanıyor yüzü ?

Aldığımdan beri merak ettiğim en büyük soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: serifo

aleti yeni aldım. gayet güzel çıktı. y560 diye aldım y560a çıktı daha da hoşuma gitti.

yalnız sol tarafta usblilerin üstünde kasa oynuyor sanki. aldığım ilk andan beri bi esneme oluyor. bunun için aleti değiştirmeye uğraşmam bile ama, acaba herkeste var mı?

var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Slidenav sorunumun çözümünü biliyor musunuz?
  • merhaba arkadaşlar. ben de vatandan beş gün önce y560a aldım. performans olarak hiçbir sorun yaşamadım fakat bilgisayar ben işlem yaparken ya da oyun oynarken otomatik olarak ekran parlaklığını düşürüyor. var olan ayarları değiştirdiğimde, veya kendi ayarlarımı yaptığımda da soruna bir çare bulamadım. yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexicolas

merhaba arkadaşlar. ben de vatandan beş gün önce y560a aldım. performans olarak hiçbir sorun yaşamadım fakat bilgisayar ben işlem yaparken ya da oyun oynarken otomatik olarak ekran parlaklığını düşürüyor. var olan ayarları değiştirdiğimde, veya kendi ayarlarımı yaptığımda da soruna bir çare bulamadım. yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

ortamdaki ışık durumuna göre ekran parlaklığı otomatik olarak ayarlanıyor.

daha önce yazılmış olan şu aşağıdaki mesaj(lar) yardımcı olur sanırım;

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneMaSTeR

Bayramda küslük olmazdı zaten barıştığınız iyi olmuş. Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun Allah ağız tadıyla yedirsin inşallah.

Sorumu atladık ama tartışmadan dolayı daha önce yaşayan var mı bu tarz bişeyi ki bunun bir hata olduğunu zannetmiyorum büyük bir ihtimal bir ayarı vardır ama nerede bulamadım işte...
    quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneMaSTeR

şimdi değişik bir şeyle karşılaştım ekran bir süre sonra kendiliğinden nedense yavaş yavaş böyle kararıyor sanki pil durumundaki gibi oluyor ekran tekrar açıyorum tekrar bir süre sonra kendiliğinden kararıyor ekran ama tamamen kararmıyor dediğim gibi pil durumundaki gibi oluyor ekran.

Energy Management (güç yönetimi) gir sys tray den. Gelen pencerede alttaki i ve ? işareti arasındaki çark a bas. Akıllı denetim sekmesine geçiş yap. ALS deki tik i kaldır

• İlk defoyu ben verdim galiba, ekran kartı yandı. Olduğum şehirdeki tek yetkili teknik servisi de 5 6 yıl önce iş birliğini bitirmiş.
    Makina iyi hala kızamıyorum ama garip şeyler oldu. Hayırlısı, başınıza gelmez umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxtradamus

İlk defoyu ben verdim galiba, ekran kartı yandı. Olduğum şehirdeki tek yetkili teknik servisi de 5 6 yıl önce iş birliğini bitirmiş.
    Makina iyi hala kızamıyorum ama garip şeyler oldu. Hayırlısı, başınıza gelmez umarım.

geçmiş olsun ya, anlaşılan epey ayrı kalacaksın gibi makineden. en kısa zamanda hallolur umarım sorun...

peki nasıl yandı acep? bilinsin de millet ona göre davransın bari (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: rchn

quote:

İlk defoyu ben verdim galiba, ekran kartı yandı. Olduğum şehirdeki tek yetkili teknik servisi de 5 6 yıl önce iş birliğini bitirmiş.

geçmiş olsun ya, anlaşılan epey ayrı kalacaksın gibi makineden. en kısa zamanda hallolur umarım sorun...

peki nasıl yandı acep? bilinsin de millet ona göre davransın bari (:

Mafia II oynarken (: artı bir şey yapmadım vallahi ki mafia II'yi ekran kartı yer yutar zaten zorlama olduğunuda düşünmüyorum (medium'da oynuyordum bir de)

sanırım benimki sorunluydu gibime geliyor, arasıra donuyordu işlemci'nin sıcaklığından da değil (oyun açıkken 61 derece oluyordu en fazla).

ah işte masaüstü gibisi yok diyorum şahsi fikrim (:

• quote:

Ekran kartindan bende sorun yasadim aldigimin ikinci gunu nfs shift oynadim 2 saat full ayarlarda, sonra kapatip masaustune dondum, ekran tamamen gri oldu sonra 1 er saniye araliklarla bi normale dondu bi gri oldu.. Goturdum vatana daha 2 gun oldu bu ne dedim.. Degisim verdiler hemen gittim sifirini aldim tekrar.. Simdi bir problem yok, modern warfare 2, mafia 2, fifa 11 ve nfs shift oynuyorum bol bol.. Evet isiniyor ama normaldir bu ve thermaltake sogutucu sehpa aldim bide.. Massive 23 modeli, tavsiye ederm saglam fani var ve son derece sessiz.. 40 tl civari fiyati var..
  • quote:

Yaklaşık bir saniye
    Ben yüzümü gösterir göstermez açıyor hesabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT

quote:

Yaklaşık bir saniye
    Ben yüzümü gösterir göstermez açıyor hesabı.

nur yuzlu olanlarin cabuk taniyor =P
  • Ya arkadaslar vatanın internet sitesinden 17 kasımda bu bilgisayarın world kart 6 taksit sipariş verdim..Daha önce vatandan bişey almadım netten.Tahmini kaç gün içinde gönderirler.Sipariş takibinde sipariş hazırlanıyor yazıyodu bugün:(
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.