Orijinalden alıntı: sessizfirtina Ya arkadaslar vatanın internet sitesinden 17 kasımda bu bilgisayarın world kart 6 taksit sipariş verdim..Daha önce vatandan bişey almadım netten.Tahmini kaç gün içinde gönderirler.Sipariş takibinde sipariş hazırlanıyor yazıyodu bugün:(
1 haftayi gecmez diye tahmin ediyorum dostum.. Bayram haftasinda kargolar calismadigi icin senin makina yarin yada en gec carsamba elinde olur..
quote:
Orijinalden alıntı: chronicmaniac
quote:
Orijinalden alıntı: Maxtradamus İlk defoyu ben verdim galiba, ekran kartı yandı. Olduğum şehirdeki tek yetkili teknik servisi de 5 6 yıl önce iş birliğini bitirmiş. Makina iyi hala kızamıyorum ama garip şeyler oldu. Hayırlısı, başınıza gelmez umarım.
Ekran kartindan bende sorun yasadim aldigimin ikinci gunu nfs shift oynadim 2 saat full ayarlarda, sonra kapatip masaustune dondum, ekran tamamen gri oldu sonra 1 er saniye araliklarla bi normale dondu bi gri oldu.. Goturdum vatana daha 2 gun oldu bu ne dedim.. Degisim verdiler hemen gittim sifirini aldim tekrar.. Simdi bir problem yok, modern warfare 2, mafia 2, fifa 11 ve nfs shift oynuyorum bol bol.. Evet isiniyor ama normaldir bu ve thermaltake sogutucu sehpa aldim bide.. Massive 23 modeli, tavsiye ederm saglam fani var ve son derece sessiz.. 40 tl civari fiyati var..
artık servisten dönünce ilk işim öyle bir soğutucu almak olacak. şanssızlığım işte 20 eylül civarı aldım artık değiştirmede yapmazlar, bekleyip göreceğiz. sanırım bu modelin 2 ürününden birinde böyle problem çıkıyor.
arkadaşlar bu kapağı kapatıyorum, 10 saat sonra kaldırdığımda masaüstü simgelerimin çoğu yok oluyo, bunu nasıl engelleyebilirim?
arkadaslar y560a yı bayramda vatanbilgisayardan sipariş veripte eline geçen varmı acaba? ben sipariş verdim pazartesi siparişiniz hazırlanıyor yazısı geldi faturabilgilerinde bi değişiklik için vatanı aradım bilgileri değiştirdilernezaman elime geçer sordum engeç perşembe elinizde olur dediler. bugün siteyi kontrol ettiğimde siparişiniz hazırlanıyor değişmemişti, bi arayıp sorayım dedim bana verdikleri cevap "bankadan bi mail gelmiş beni teyit için aramışlar fakat ulaşamamışlar" bu yüzden siparişimi çıkamamışlar. benden kredi kartımın ve kimliğimin arkalı önlü fotokopisini göndermemi istediler. mesai saati bitmek üzereydi yarın gönderirsiniz dediler. neyse kapattık bunun üzerine bankayı aradım ve işlemimde herhangi bir sorun olup olmadığını sordum aldığım cevap "hayır hiçbir sorun yok ücretiniz taksitli olarak kartınızdan çekilmiş" oldu. sizce oyalıyorlarmı?
bugun gold bilgisayardan telefon ile sipariş verdim ve benden kimligimin önlü arkalı ve kredi kartının sadece ön yüzünün fotokopisini teyit yazısıyla birlikte fax cekmemi söylediler fakat verdikleri fax numarasına fax falan cekemedim. bunların fax numarasını bilen varmı? bana verdikleri numara 216 5547676
17.11.2010 tarihinde ****** sipariş nolu Lenovo y560a i7 740QM işlemcili bilgisayarı bayram kampanyasından yararlanarak internetten şipariş ettim.Sipariş ettiğim zaman ilgili ürün internet ve birçok şubede stokta var idi..Şimdi ise şipariş takibi kısmında sipariş hazırlanıyor ibaresi mevcut 02124445656 nolu telefondan ilgili 3 nolu birime bağlandım benden nüfus cüzdan fotokobisi ve kredi kartı on yüzü fotokobisi istediler bugün ilgili tele faksladım ardından tekrar 02124445656 nolu telefondan ilgili 3 nolu birime bağlandım ve bilgisayarın stoklarda kalmadığını ve en erken 1 haftaya kadar temin edilebileceğini söylediler..Resmen oyun oynuyolar...
beyler ben pc yi bir hafta önce aldım.EKranın kapağını tam kapattığımda arada biraz boşluk kalıyo kapak tam kapanmıyo.Herkeste böyle mi yoksa servis yolu mu gözüktü bana? :S
Vatandan siparis verecek arkadaslara soyle bie bilgi vereyim, ben degisim yapacagim zaman koskoca ankarada bi kac tane kalmisti, bilmiyorum belki stoktan dolayi oyaliyor olabilirler.. =/
1 hafta geçer olur 2 hafta. sözde kampanya yapıyolar fakat arkasında durdukları yok. bakalım başımıza neler gelecek. siparişi iptale zorlamasalar iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: alpersahin 1 hafta geçer olur 2 hafta. sözde kampanya yapıyolar fakat arkasında durdukları yok. bakalım başımıza neler gelecek. siparişi iptale zorlamasalar iyi.
insallah sorun cikmaz arkadaslar..
quote:
Orijinalden alıntı: xxxwaitformexxx
beyler ben pc yi bir hafta önce aldım.EKranın kapağını tam kapattığımda arada biraz boşluk kalıyo kapak tam kapanmıyo.Herkeste böyle mi yoksa servis yolu mu gözüktü bana? :S
ben dikkat etmedim. ama kapağın tam kapanması durumunda tuşlar ekrana değebilir, dolayısıyla zamanla ekranda çizikler olabilir. o yüzden herhangi bir sorun veya servislik bir durum yoktur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bende bugün kavuşabildim sonunda bilgisayarıma :)) İllk başta 16 saat şarj etme felan gereği varmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: cem62 Arkadaşlar bende bugün kavuşabildim sonunda bilgisayarıma :)) İllk başta 16 saat şarj etme felan gereği varmı acaba?
telefonlardada ayni sehir efsanesini yapiyorlar, yok oyle bisi dostum.. Evde kullanirken pilini cikartirsan omru uzar ama mesela.. Yani prizde kullanma sansin varken pili takili tutma iyi olur.. ;)
bende thermaltake massive 23 var sogutucu, fiyat/performans olarak guzel bi urun.. 40 tl civarinda biseye aldim vatandan.. Zaten sogutma sistemleri diyince Thermaltake ve CoolerMaster gelir ilk akla.. Bu iki markaya yogunlasmani siddetle tavsiye ederim..
bende thermaltake massive 23 var sogutucu, fiyat/performans olarak guzel bi urun.. 40 tl civarinda biseye aldim vatandan.. Zaten sogutma sistemleri diyince Thermaltake ve CoolerMaster gelir ilk akla.. Bu iki markaya yogunlasmani siddetle tavsiye ederim..
tesekurler arkadaşım tam markasını yazarmısın hatta varsa siteden linkini verirsen çok makbule geçer.:D
Birde ben yüz tanımayı aktif edemedim :) Programı açıyorum yüz tanıması yapılıyor diyor 15 dk bekledim bir türlü hafızasına kaydedemedi benim yüzümü :D
herkese slm arkadaşlar.. 2 haftadır notebook araştırdım ve dün gece itibari ile y560A da karar kıldım. diyarbakırda oturuyorum ama okulum tuncelide 4 5 gün sonra gitmem gerek. ilgisayarı nerden lacağıma dair soru işaretleri yaşıyorum. Vatanda 2100 goldda 1900 istanbul bileşimde ise 1700 (tek fark i7740 değil 720 ) golddan almayı düşünüyorum (diyarbakır gold ) ama ist bileşimdeki fiyat ise açıkcası kafamı karıştırıyor. sizce nerden almalıım yardımcı olursanı cok sevinirim şimdiden ilginiz için teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: cem62
Arkadaşlar bende bugün kavuşabildim sonunda bilgisayarıma :)) İllk başta 16 saat şarj etme felan gereği varmı acaba?
dostum vatandan mı almıştın acaba laptopu Bayram kampanyasından?
quote:
Orijinalden alıntı: billy_
quote:
Orijinalden alıntı: cem62
dostum vatandan mı almıştın acaba laptopu Bayram kampanyasından?