Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpersahin

Sipariş vermiş oldugunuz, LENOVO marka ürünün ilgili tedarikçi firma tarafından tedariği sağlanamadığından dolayı sipariş vermiş olduğunuz ürün tarafınıza gönderilememektedir.Konu ile ilgili talebiniz doğrultusunda muadil ürün alabilir yada para iadesi talep edebilirsiniz..Acil olarak konu ile ilgili 444 56 56 hattımıza dönüş yaparak talebinizi belirtebilirsiniz.3 iş günü içerisinde tarafınızdan dönüş beklenmektedir.

işte budur. kampanya yap sonra yok de. bundan sonra vatandan bişey alacam zaman bidaha düşünecem.

sizi aradılar mı yoksa mail mi çekmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizfirtina

quote:

Sipariş vermiş oldugunuz, LENOVO marka ürünün ilgili tedarikçi firma tarafından tedariği sağlanamadığından dolayı sipariş vermiş olduğunuz ürün tarafınıza gönderilememektedir.Konu ile ilgili talebiniz doğrultusunda muadil ürün alabilir yada para iadesi talep edebilirsiniz..Acil olarak konu ile ilgili 444 56 56 hattımıza dönüş yaparak talebinizi belirtebilirsiniz.3 iş günü içerisinde tarafınızdan dönüş beklenmektedir.

işte budur. kampanya yap sonra yok de. bundan sonra vatandan bişey alacam zaman bidaha düşünecem.

mail attılar.

• Ve bende sonunda Gold'dan aldıgım y560A ma kavuştum. Izgaralarıda Düz, çapraz degil, ki buna sevindim.
    Daha cok inceleme fırsatım olmadı, sadece HD bölmeyi yaptım.
    Bu pc icin ekran kartı ve bios güncellemesi gerekli mi, yapmasakta olur mu? Birde Ekran kartı ile ilgili yapmamız gereken ayar falan var mı?

İlk sayfaya, bilgisayarı yeni alanlar için sırasıyla yapılması önerilen işlemlerin bir listesi konulsa gercekten cok işe yarar diye düşünüyorum. Benim gibi arkadaslara özellikle
  • yaklaşık 3 aydır kullanıyorum y560 ımı. uykudan uyandığında wireless a bağlanma sorunundan başka bir sorunum yoktu. biosu güncelledim sorun giderildi. ayrıca ekrandaki karıncalanmada kayboldu. bilgisayar hakkındaki tek şikayetim kapağın ve kasanın çok sağlam olmayışı. bir de kulaklık girişinden ses az geliyor gibi?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wowakan -- 26 Kasım 2010; 1:55:41 >
  • quote:

quote:

quote:

mail attılar.

banada muadil ürün yada ücret iadesiyle alakalı mail atmışlar hevesim kursagımda kaldı sağol vatan bilgisayar(!)

• Hay allah ya bana da atmışlar mail saçmalık cidden hadi stok bitti anlarım da tedarik niye edemiyosun kardesim. Şimdi gel de o fiyata hd5730 lu pc bul.
  • ücret iadesi filan baya ugrastırırlar diye 50 tl fazla farkla su ürünü şipariş ettim telde muadil değişimide biz belirliyomuşuz habernz olsun...

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-l655-183-l655-183-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-500gb-15.6-1024mb-hd5650-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50497

İnşallah iyi çıkar pcde kullanabilirim..
  • quote:

ücret iadesi filan baya ugrastırırlar diye 50 tl fazla farkla su ürünü şipariş ettim telde muadil değişimide biz belirliyomuşuz habernz olsun...

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-l655-183-l655-183-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-500gb-15.6-1024mb-hd5650-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50497

Iyi bi secim olmus dostum en azindan Toshiba ve konfigurasyon olarakta fena degil pisman olmazsin emin ol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chronicmaniac -- 26 Kasım 2010; 11:17:04 >

• gold bilgisayardan aldığım y560 bugün adresime gelmiş. bende şuan şehir dışında oldugum için inceleyemedim. sadece team viewerle baglanıp bıraz kurcaladım. Ama harddiskte recovery format dosyasını bulamadım. lenovolarda recovery nasıl yapılıyor? birlikte gelen işletim sistemi win7 64bit
  • Toshiba alırsan hayatının pişmanlığını yaşarsın söylemedi deme..şikayet var a bakarsan en çok şikayet edilen 2. marka olduğunu görürsün 1. hp
    illa vatandan bişey seçmeniz gerekiyorsa sıkıntılı çünkü vatan stoklarını tüketti. açın telefonu görüşün.. bi de arkadaşım internetten laptop alınır mı yahu.. ben kulaklık dahi alırken paketi bi elimle inceliyorum.
  • Php icimi kararttın yahu. O Toshiba iyi gibi gorunyordu.her durumda netten alışveriş yapicam onerebilecegin bı pc var mı maks.1700tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php
    Toshiba alırsan hayatının pişmanlığını yaşarsın söylemedi deme..şikayet var a bakarsan en çok şikayet edilen 2. marka olduğunu görürsün 1. hp
    illa vatandan bişey seçmeniz gerekiyorsa sıkıntılı çünkü vatan stoklarını tüketti. açın telefonu görüşün.. bi de arkadaşım internetten laptop alınır mı yahu.. ben kulaklık dahi alırken paketi bi elimle inceliyorum.

Hp neyse de Toshibadan sikinti olacagini sanmiorum dostum.. Adamlarin en basta no matter what guarantee olayi var.. Yani ne olursa olsun garanti.. Sen laptopin uzerine oturup kirsan da degisim yada tamir yapiolar.. Ki su an dunya uzerindeki en iyi markalardan biri bence toshiba.. HP ise kullum zarar.. Bu kadar berbat urunler uretmeyi nasil basariyorlar bilmiyorum ama benim gozumde casperdan farksiz..

• benim söylediğim herşeyi yok sayıp toshiba forumlarına bakar mısın ? o forumları okuduktan sonra tamam ben toshiba alacam diyorsan sen bilirsin.

ben bu lenovoyu 4 ayda buldum.. ne modeller geldi geçti. ki şunu da söyleyeyim diğer notebooklarda karşılaşılan sorunların yanında ekran hiçbirşey.

ama elektronik ne alırsan al biraz şans biraz da kullanıcıya bakıyor.. herkesin elinde parçalanan çoğu elektronik alet bende evladiyelik gibi duruyor.
  • selam arkadaşlar. bende 3 aydır lenovo y560 kullanıyorum tek sorunum açılırken usb lerde mouse mobil modem ve klavye gibi şeyler takılı oldugu zaman mavi ekran hatası alıyorum. usb slotlarını çıkardıgımda sorun çözülüyo normal açılıyo. bunun sebebini bilen yazabilirse çok memnun olurum
  • quote:

ücret iadesi filan baya ugrastırırlar diye 50 tl fazla farkla su ürünü şipariş ettim telde muadil değişimide biz belirliyomuşuz habernz olsun...

bende aynısından aldım. stokta alınabilir bilgisayar kalmamış. packardbell düşünüyordum ama onunda cızırtı falan problemleri varmış. bazı arkadaşlar toshibanın sıkıntılı ürün olduğundan bahsediyor fakat en güzel tarasımı bence toshiba yapıyor. ve ençok tutulan bilgisayar diyebilirim. neyse hakkımızda hayırlısı artık. yanarım yanarım 1640 a canavar gibi bilgisayarı alamadık ona yanarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Php
    benim söylediğim herşeyi yok sayıp toshiba forumlarına bakar mısın ? o forumları okuduktan sonra tamam ben toshiba alacam diyorsan sen bilirsin.

ben bu lenovoyu 4 ayda buldum.. ne modeller geldi geçti. ki şunu da söyleyeyim diğer notebooklarda karşılaşılan sorunların yanında ekran hiçbirşey.

ama elektronik ne alırsan al biraz şans biraz da kullanıcıya bakıyor.. herkesin elinde parçalanan çoğu elektronik alet bende evladiyelik gibi duruyor.

sans ve kullanim konusunda kesinlikle sana katiliyorum.. Bugune kadar kullandigim elektronik urunlerin hcbiri garantiye gitmedi.. Arkadaslar icin de umarm iyi olur.. Karamsarliga dussunler istemem..
  • quote:

içini karartmak istemem ama dostum iyi bir seçim olmamış bence..
    bileşenler olarak lenovonun bileşenleriyle hiçbir muadil durumu yok zaten. acil notebook a ihtiyacın yoksa bence hediye çeki olarak çek alman daha mantıklı çünkü lenovoya muadil ürün yok şu anda, hele o fiyata.

Not: eğer aldıysan o ürünü biraz içini aydınlatayım iyi yönleri işlemcisi yaptığın işe göre lenovonun i7 sini hız olarak geçebilir yapıda yani çift çekirdek olduğu için ghz işlemlerde sürekli üst seviyede çalışabilir lenovoda dört çekirdek olduğu için + HT sekiz çekirdek yapıyor rahatça ağır işlemlerin üstesinden gelebilir fakat çekirdek başına düşen ghz yani hız düşük olur.

sonuç için örnek vermek gerekirse bir video dosyası convert ederken i5-460m-2.53ghz işlemci 5 dakikada işlemi bitiriyorsa lenovo 10 dakikada işlemi bitirir yani bu işlem sırasında i5-460m-2.53ghz hızlı iş yapar ama kasar bilgisayarla başka birşey yapamazsınız lenovo yavaş işlem yapar ama bu ağır işlem sırasında bile bilgisayarınızı rahatça kullanıp başka işlemlerde yapabilirsiniz. Not : denenmiştir..

• quote:

Orijinalden alıntı: kamilkorkmaz

quote:

içini karartmak istemem ama dostum iyi bir seçim olmamış bence..
    bileşenler olarak lenovonun bileşenleriyle hiçbir muadil durumu yok zaten. acil notebook a ihtiyacın yoksa bence hediye çeki olarak çek alman daha mantıklı çünkü lenovoya muadil ürün yok şu anda, hele o fiyata.

Not: eğer aldıysan o ürünü biraz içini aydınlatayım iyi yönleri işlemcisi yaptığın işe göre lenovonun i7 sini hız olarak geçebilir yapıda yani çift çekirdek olduğu için ghz işlemlerde sürekli üst seviyede çalışabilir lenovoda dört çekirdek olduğu için + HT sekiz çekirdek yapıyor rahatça ağır işlemlerin üstesinden gelebilir fakat çekirdek başına düşen ghz yani hız düşük olur.

sonuç için örnek vermek gerekirse bir video dosyası convert ederken i5-460m-2.53ghz işlemci 5 dakikada işlemi bitiriyorsa lenovo 10 dakikada işlemi bitirir yani bu işlem sırasında i5-460m-2.53ghz hızlı iş yapar ama kasar bilgisayarla başka birşey yapamazsınız lenovo yavaş işlem yapar ama bu ağır işlem sırasında bile bilgisayarınızı rahatça kullanıp başka işlemlerde yapabilirsiniz. Not : denenmiştir..

evet cekirdek frekansi yuksek oldugundan tekil islemlerde i7 den basarili fakat coklu islemlerde i7 one gecer arkadasin aciklamasi dogru.. Yani i5 te bi taraftan oyun oynarken bi taraftan dvd cekerseniz pc kasabilir ama i7 de bu sorun yasanmaz.. Bu sadece bir ornek..

• Bu arada GTA 4 oynayan var mi hic? Kasiyor biraz sanki, grafik ayarlarini da dusurdum aslinda ama cok ufak takilmalar olmakta nedense..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.