Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Ucret iadesi istedim vatandan beklicem şimdilik belki yine bir kampanya olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: billy_

Ben Ucret iadesi istedim vatandan beklicem şimdilik belki yine bir kampanya olur.

1 aydan önce ücret iadesi olmıyacaktır diye ben pcde karar kıldım valla hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizfirtina

quote:

Ben Ucret iadesi istedim vatandan beklicem şimdilik belki yine bir kampanya olur.

1 aydan önce ücret iadesi olmıyacaktır diye ben pcde karar kıldım valla hayırlısı..

Yok arkadasım olurmu öyle şey maks 10 gün icinde ücret iadeniz yapılır dediler.
  • quote:

quote:

quote:

lenovo içinde aralık basında gelcek dediler arkadasım ama sonuç ortada ...
  • İlk durumda bı sorumsuzluk var ancak iki durumu karşılaştırmak pek doğru olmaz.ben bı sikinti olacağını sanmıyorum ücret iadesi konusunda. Koca şirket kendini o kadar da küçültmez herhalde.
  • quote:

İlk durumda bı sorumsuzluk var ancak iki durumu karşılaştırmak pek doğru olmaz.ben bı sikinti olacağını sanmıyorum ücret iadesi konusunda. Koca şirket kendini o kadar da küçültmez herhalde.

Umarım dediğiniz gibi olur...
  • arkadaşlar bnde 10 gün önce lenovo y560 1.73 ghz laptop aldım laptoptan hardisk ışığı yanarken hafif bir cız sesii çkarıo hdd sizdede var mı olanlar yazabiiri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

Bu arada GTA 4 oynayan var mi hic? Kasiyor biraz sanki, grafik ayarlarini da dusurdum aslinda ama cok ufak takilmalar olmakta nedense..

bnm kuzenimde masaüstü vardı ondada kasıodu grafik düşükte oynuodu ben gittim araştırdım patch lazımmıs oyunun hatası indirdim simdi high de oynuo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa006

quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

Bu arada GTA 4 oynayan var mi hic? Kasiyor biraz sanki, grafik ayarlarini da dusurdum aslinda ama cok ufak takilmalar olmakta nedense..

bnm kuzenimde masaüstü vardı ondada kasıodu grafik düşükte oynuodu ben gittim araştırdım patch lazımmıs oyunun hatası indirdim simdi high de oynuo

cok saolasin bi arastirayim bende dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Ve bende sonunda Gold'dan aldıgım y560A ma kavuştum. Izgaralarıda Düz, çapraz degil, ki buna sevindim.
    Daha cok inceleme fırsatım olmadı, sadece HD bölmeyi yaptım.
    Bu pc icin ekran kartı ve bios güncellemesi gerekli mi, yapmasakta olur mu? Birde Ekran kartı ile ilgili yapmamız gereken ayar falan var mı?

İlk sayfaya, bilgisayarı yeni alanlar için sırasıyla yapılması önerilen işlemlerin bir listesi konulsa gercekten cok işe yarar diye düşünüyorum. Benim gibi arkadaslara özellikle

Ben de Gold'tan almıştım ama benim fanın olduğu yerdeki ızgaralar düz değil, çapraz. şu olayı bir türlü anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rchn

quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Ve bende sonunda Gold'dan aldıgım y560A ma kavuştum. Izgaralarıda Düz, çapraz degil, ki buna sevindim.
    Daha cok inceleme fırsatım olmadı, sadece HD bölmeyi yaptım.
    Bu pc icin ekran kartı ve bios güncellemesi gerekli mi, yapmasakta olur mu? Birde Ekran kartı ile ilgili yapmamız gereken ayar falan var mı?

İlk sayfaya, bilgisayarı yeni alanlar için sırasıyla yapılması önerilen işlemlerin bir listesi konulsa gercekten cok işe yarar diye düşünüyorum. Benim gibi arkadaslara özellikle

Ben de Gold'tan almıştım ama benim fanın olduğu yerdeki ızgaralar düz değil, çapraz. şu olayı bir türlü anlamış değilim.

Arkadaslar olay basit..

Y560: i7 720 QM islemci, 8 GB ram, 5400 rpm hdd ve sorun cikartan ekran..

Y560A: i7 740 QM islemci, 4 GB ram, 7200 rpm hitachi hdd, LG panelli sorunsuz ekran..

everest ultimate programiyla tum sistem ayrintilarini gorebilirsiniz bu iki modeli birbirinden ayirmak icin.. Isteyenler bana pm atsin pro icin, ben link vericem.. Bide konuyla alakasiz Y560d modeli var bu cihazin, sanirim turkiyede satilmiyor eger satilsa alirdim cunku 3D yani 3 boyutlu ekrani var ve yaninda 3 boyutlu gozluk ile satilmakta.. Sahibindende 1 tane var yurtdisindan getirilmis.. Arama kriterlerine lenovo markasi icerisinde aramak uzere i7 islemciyi ve 4 gb ram i eklerseniz gorebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chronicmaniac -- 27 Kasım 2010; 21:13:30 >

• Y560A 59-037224 ile Y560 59050956 arasında kaldım ama hangisi sorunsuz bunlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotaj06

Y560A 59-037224 ile Y560 59050956 arasında kaldım ama hangisi sorunsuz bunlardan.

Y560A sorunsuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pred4tor_

gold bilgisayardan aldığım y560 bugün adresime gelmiş. bende şuan şehir dışında oldugum için inceleyemedim. sadece team viewerle baglanıp bıraz kurcaladım. Ama harddiskte recovery format dosyasını bulamadım. lenovolarda recovery nasıl yapılıyor? birlikte gelen işletim sistemi win7 64bit

soruma cevap verebilecek yokmu acaba
  • quote:

quote:

gold bilgisayardan aldığım y560 bugün adresime gelmiş. bende şuan şehir dışında oldugum için inceleyemedim. sadece team viewerle baglanıp bıraz kurcaladım. Ama harddiskte recovery format dosyasını bulamadım. lenovolarda recovery nasıl yapılıyor? birlikte gelen işletim sistemi win7 64bit

soruma cevap verebilecek yokmu acaba

power tuşunun üstünde recovery tuşu var hocam..

Benimde bi sorunum oluştu ekranın sağ tarafında koyu renklerde belli olan bi akma gibi durum söz konusu neden yapıyor bunu.. servise göndermem gerekli mi ..
  • Normal rutin işlemlerde işlemciniz kaç derecelerde dolanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 29 Kasım 2010; 21:43:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

selam arkadaşlar. bende 3 aydır lenovo y560 kullanıyorum tek sorunum açılırken usb lerde mouse mobil modem ve klavye gibi şeyler takılı oldugu zaman mavi ekran hatası alıyorum. usb slotlarını çıkardıgımda sorun çözülüyo normal açılıyo. bunun sebebini bilen yazabilirse çok memnun olurum

bios'tan boot sequence ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor. usb'ler ilk sırada olduğundan takılıyken açmaya çalışınca işletim sistemini usbde arıyor bulamayınca öyle kalıyor. 1.sıraya hdd yi alırsanız sorun kalmaz
  • quote:

quote:

quote:

daha önce telefonla vatandan uydu net için modem aldım sonra uydunet baglatmaktan vazgeçtigim için iptal ettim paranın elime geçmesi 2 - 3 hafta kadar surdu tam hatırlamıyorum bide benim direk kredi kartı hesabım oldugu için taksitleri oedemek zorunda kaldım. (not: sadece kredi kartı vadesiz hesap yok kartta) ama benim kargom geldiginde iade etmiştim tekrar onlara ulastı iptali onaylandı bunların 1 hafta surecegini tahmin edersek 2 haftada gelmiştir para hesabıma. hala vatandan alısveris yapıyorum bu konuda supheniz olmasın paranızı alırsınız. ayrıca bende de vatanda bulunan lenovo y560a modeli bulunmaktadır mafia 2 ve nfs shift modellerini oynadım ikisinde de her hangi bir sorun yasamadım. mafia dan çıktıktan sonra ekran kararmıs gibi oluyor bunun nedeni de oyunla ilgili sanırım cunku oyunu ilk yukledigimde oyun logosunu gorulebilir yapmamı istemişti buyuk ihtimalle oyunu açınca ekran ayarlarında bi degişiklik yapıyo oturumu kapatıp açına duzeliyor hiç bir sorunda yaşamıyorum bu iki oyunla ilgili herhangi bi sorun olursa bilgim dahilinde cevap verebilirim

• A modeli diye bişey yok herhalde işlemci 740QM olsun yeni olduğu belli oluyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: -REMANIA-
    A modeli diye bişey yok herhalde işlemci 740QM olsun yeni olduğu belli oluyor zaten

Vatandan aldim faturamda 560A yaziyor.. Bu arada Mafia 2 deki kararma problemi oyunla ilgili bilgisayardan degil.. Hot Pursuit, Cod Black Ops, Gta 4, Fifa 11.. Hepsi full ayarlarda ve sorunsuz arkadaslar.. Isinma en fazla 60 kusur oldu gta4 te..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.