Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
681.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

ThE LoSt

teşekkür ederim bilgi için 555m hangi sürümü kullanılcağını bilmiyordum ama yinede ben burdan alıp deneyen olurduğunda ona göre seçiyim hp konusunda değerle filen belli burdada konulursa ona göre seçim yaparım, fakat bluray konmasını ekstra boşa masraf olduğunu düşünüyorum tam olarak verimli kullanılmıyor sonuçta ve y560 dokunmatik yer vardı üst tarafda 570 dede varmı acaba

Y560'taki SlideNav kısmı yok ancak sağ üst tarafta dokunmatik olarak ses düzeyi düğmeleri, OneKey Theater düğmesi ve Thermal Management düğmesi bulunmakta.

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi]

• güzel bi özellikti olsa hoş olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

ThE LoSt

teşekkür ederim bilgi için 555m hangi sürümü kullanılcağını bilmiyordum ama yinede ben burdan alıp deneyen olurduğunda ona göre seçiyim hp konusunda değerle filen belli burdada konulursa ona göre seçim yaparım, fakat bluray konmasını ekstra boşa masraf olduğunu düşünüyorum tam olarak verimli kullanılmıyor sonuçta ve y560 dokunmatik yer vardı üst tarafda 570 dede varmı acaba

Doğru olanda bu olur zaten ilk alan testlerini yapıp bizi bilgilendirecektir.. baktın performans değerli gayet iyi o zaman kararını verirsin sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

İki kartı kıyaslamak isteyen arkadaslar aşağıdaki bağlantılardan faydalanabilirler.Benim kararım GT555M'den yana.GT555M>HD6770M>GT550M...

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html

Dostum ordaki kart lenovo da olan model değil ama yinede seninle aynı fikirdeyim ddr3 versiyonunun performansı böyleyse ddr5 versiyonun ki mantıken daha iyi olması gerekir.

DDR3 ile DDR5 versiyonları arasında başka farklar da olduğu için birbirini dengeliyor sanki. DDR3 lü versiyon az bir farkla daha hızlı olabilir. nVidia'nın da bu iki farklı çekirdeği tek bir isimde piyasaya sürmesinin sebebi bu olabilir.

6770 ile kıyaslamaya gelince performans olarak nvidia optimizasyonu iyi oyunlarda gt555 biraz öne geçebilirken başka oyunlarda da 6770 öne geçebiliyor, dolayısıyla performans farkı ayırt edici değil benim için. Benim için ayırt edici özellik Dahili GPU - Harici GPU arasında kolayca geçiş yapılabilmesi (nvidia optimus) dolayısıyla ben gt555'i tercih ediyorum. Amd'de de benzer bir teknoloji var ama henüz tam oturmuş değil anladığım kadarıyla. Y570'de (V570'de de) aşağıda fiziksel düğme var, bastığın anda bir GPU'dan diğerine geçiyorsun, ekranda titreme bile olmuyor. (Dahili GPU'yu ne yapacaksın diye soracak olan varsa tabiki oyun dışı işlerde pil tasarrufu için)

Y570 - HP 6020 tasarımı arasında da tercihim Y570'den yana, ikisi de güzel tasarımlı ama Y570 daha güzel görünüyor, klavyesi daha iyi, soğutması da muhtemelen daha iyi. Tabii bunlar fiyata da yansımış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventalpsal -- 5 Ağustos 2011; 11:47:52 >

• Şu piskolojik 2bin limitinin altına düşse keşke ... harika bir laptop tasarımı çok hoş yaw . Lenovo asla sogutmada sorun çıkartmamış bir markadır bu msj ı Lenovo ThinkPad R61 imden yazıyorum :D ama artık emekliye ayrılması gerekiyor :))
  • Uzun zamandır lenovo.us ' i takip eden biri olarak her ne kadar Türkiye'ye Y570 ler epey gecikmeli gelse de sanalmarketim'in fiyatı bence gayet uygun.

$ kuru ülkemizde şuan yüksek seviyede olduğu için haliye TL ye cevirince kuru, fiyat ta yüksek çıkıyor. Yoksa 1071$ + KDV gayet uygun bir fiyat. Aynı ürünün lenovo.us teki amerika fiyatı şuanda 1.149$ civarınıda.
  • amazonda 949 dolar . Mükemmel zamanlamayla çıkmış bir alet . Eşdeğer fiyatlarda bulunnan asus n53sv yada hp dv6 dv7 lerin sorunlarını okumaktan sıkılan laptop alıcıları bu alete yöneleceklerdir . 1 hafta için almayı planlıyorum açıkcası . Fiyatının artma ihtimali yok çünkü çözünürlük 1366.786
  • alet pentayada gelmiş dün itibariyle 1230 dolar gibi seviyeden satılıyor fiyatı cok fazla acıkcası ama dolarda yüksek bununda etkisi fazla
  • kimsede almaya yanaşmıyo biri alsada incelese diye bekliyo:D bu gidişle tercihler acıklanınca ben alıdırıp incelicem:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 6 Ağustos 2011; 20:23:36 >
  • Bende 2 hafta icinde almaya koyulucam yaygınlaşmasını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 6 Ağustos 2011; 20:12:33 >
  • bende yaygınlaşmasını ve rekabetle gelecek 3-5 tl indirimi bekliyorum :D
  • Bende SSD`li modeli bekliyorum Ülkemize gelecekmi gelmeyecekmi onu soracam Pazartesi günü bakalım...Bugün aradım haftasonu destek vermiyorlarmış.Gelecek derlerse bekleyebilirim...Yok ülkemizde satışa sunulmayacaksa USD`ın durumuna göre hareket edecez bakalım
  • Cihazla birlikte gelecek olan SSD'nin kaliteli olacağına ihtimal vermiyorum. En azından kullanılan SSD hakkında detaylı bilgi verilmeli. Üstünkörü bir SSD ile vereceklerse para israfı olur sadece. Piyasada adından söz ettiren SSD'ler bir elin parmakları kadar.
  • fatality int baktım sadece +64 gb ssd veriyolar onu bekliceğine başka yerden ssd al tak daha makul bence
  • Evet 64 GB`lık SSD`li ama markasını modelini falan bulamadım ben aricam bakim zaten 2 model gelmiş ülkemize önceki mesajda bir arkadaşımız belirtmişti SSD`li modelin burada satışa sunulacağını zannetmiyorum açıkçası...
  • SSD li model ülkemize büyük ihtimal gelmicek y570 te aklimi karıştıran tek nokta diskin 5400rpm olmasi onun dışında bu fiyat alınabilir bir cihaz belki ileriki zamanlar da 500gb 7200rpm modeli ni de raflarda görürüz
  • bende düşük gb lı ama yüksek hızlı olanı vardır diye ummuştum ama daha türkiye piyasasında yok tutarsa getirirler büyük ihtimal ama olması gerekirdi bence 750gb 5400 yerine ver 650gb 7200 ben mutlu olıyım:D millet ssd derken laptoplarda hala 5200 olması beni rahatsız ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 7 Ağustos 2011; 0:43:34 >
  • güzel makina
  • 5400 rpm olması bana çok da kötü gelmiyor açıkçası.Bu fiyat aralığında en iyi laptop.5400 rpmnin eksikliğini bir süre daha hissetmeyiz.2-3 seneye kadar da kapasitesi yüksek ssdler çıkar.O zaman bir tane alır takarız.Ben beklemeyip siparişimi vereceğim.Y560lar bile bu fiyatlara satılıyor.Fiyatlar yükselebilir
  • arkadaşlar ürünü alan, sipariş veren kimse yok mu haala?

bir de sizce vatan bilgisayar bayramda indirim yapar mı? yaparsa, bu ürün bayrama kadar vatan'ın stoklarına girmiş olur mu? sırf bu ihtimal yüzünden şu an siparişi vermiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.