Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
681.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de durumum senden farksız vatan bilgisayara gelmesini ve indirime girmesini bekliyorum ama fazla bekleyemicem baska yerden alacağım bu gidisle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 7 Ağustos 2011; 23:41:28 >
  • sanırım ben de beklemicem. gördüğüm kadarıyla en uygun fiyatı veren şu an için webdenal.com.
    zaten vatanın da bundan çok ucuza satıcağını zannetmiyorum. yaptığı kampanyalarda da önce fiyatları yükseltip sonra düşürdüğünü biliyoruz. hadi birbirimizi gaza getirip alalım

http://www.webdenal.com/lenovo-y570-59070782-i7-2630m-8g-750g-15-6-w7p-1vg_358254.html
  • alan ilk arkadaştan ürünle ilgili bir inceleme bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyvelet2

alan ilk arkadaştan ürünle ilgili bir inceleme bekliyoruz :)

aynen
  • webden al nekadar güvenilir http://www.sanalmarketim.com/urun/d107a2d133335f0b928108b314ff8425 bence daha güvenilir
  • Kesinlikle sanalmarketim daha güvenilir.. şu velet biraz daha yaygınlaşsa iyi olucak belki son gelicek ürünlerde yeni bios da yüklü olur..
  • ısınma konusunda herhangi bir şey okuyan, duyan oldu mu yabancı forumlarda falan?
  • burda oyunlarda benchmark testleri var 3 oyununhttp://www.notebooksforgaming.com/new-lenovo-ideapad-y570-good-notebooks-for-gaming/ onun haricinde 1-2 şikayet var oda makinayla ilgili galiba başka kimse şikayet etmemiş
  • sanalmarketim ankara firmasıymış. bugün ofislerine gidip satın alıcam ürünü yüksek ihtimalle. inceleme bekleyen arkadaşlar sanırım beklediklerine kavuşabilirler bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_cakirhan

sanalmarketim ankara firmasıymış. bugün ofislerine gidip satın alıcam ürünü yüksek ihtimalle. inceleme bekleyen arkadaşlar sanırım beklediklerine kavuşabilirler bugün

Gitmeden önce telefon açıp ellerinde ürünün olup olmadığını sorun; ben daha önce aradığımda ürünün ellerinde olmadığını, internet üzerinden sipariş verildikten sonra ithalatçı firmadan aldıklarını söylemişlerdi.
  • lenovo niçin hep bu çözünürlükte ideapadler üretiyor anlayabilen varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_cakirhan

ısınma konusunda herhangi bir şey okuyan, duyan oldu mu yabancı forumlarda falan?

Ürün en serin notebook lardan kasası asustan bile az ısınıyor..
  • GT555M 1GB GDR5 modelinin mark06 puanı 10.786
    6770m 1GB GDR5 modelinin mark06 puanı 10.028
    GT555M 1GB DDR3 144 CUDA modelinin mark06 puanı 10.590

Yani anlayacağınız tahminlerim daha doğrusu tahminlerimiz doğru çıktı Bizim alet ddr3 modelinden hızlı dolayısıyla da 6770m den de hızlı oluyor
    Tabi bunu tek teste bakarak yorumlayamayız ama şimdilik hızlı görünüyor diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 8 Ağustos 2011; 14:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallaspage

lenovo niçin hep bu çözünürlükte ideapadler üretiyor anlayabilen varmi ?

bir laptopda oyun için en iyi çözünürlük buda o yüzden :)
  • sanalmarketim in ofisi ankaradamıymış? bunu duyduğum iyi oldu :) üni için laptop alıcam da malum aile internetten alışverişe güvenmiyor, parayıda onlar vereceğinden başka laptoplar araştırmaya başlamıştım çok pahalıya gelir diye ama ofislerinin adresini atabilirseniz gidip oradan alabilirim :)

edit: adresini aldım

Eternal Bilgisayar Ltd. Şti.

8. Cadde. 1328. Sokak (Eski 74. Sokak) No : 16/3 Öveçler / ANKARA / TÜRKİYE

Tel: 0312 473 27 29

Faks: 0312 473 14 83

Çalışma Saatlerimiz :
    Hafta İçi : 09:30 - 18:00
    Cumartesi : 10:00 - 13:00

Kargo Saatlerimiz :
    Hafta İçi : 09:30 - 18:00
    Cumartesi : 10:00 - 13:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trizor -- 8 Ağustos 2011; 22:11:13 >
  • lenovolarda genel olarak bir ısınma sorunu var mıdır?
    bende 3000 n500 serisi var acayip ısınıyor 90 dereceleri görüyorum şu günlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

lenovolarda genel olarak bir ısınma sorunu var mıdır?
    bende 3000 n500 serisi var acayip ısınıyor 90 dereceleri görüyorum şu günlerde

N4G sitesinin yaptığı incelemede Y570'in tam yük altındaki sıcaklık değerleri

• Sıcaklıklar gayet iyi derecede. HP, Asus'da bu ayarlarda geziniyorlar. Hadi onu geçtim benim onboard ekran kartlı core 2 duo lebtap yükte 108C oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 9 Ağustos 2011; 1:07:44 >
  • Köşeye yazdım. Kullananlardan ekranı hakkında bilgi verebilecek var mı, bir de ekran kartı kaç yıl idare edebilir?
  • Merakla yaygınlaşmasını bekliyorum alıcam seni lenovo alıcammm :D
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.