Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
681.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 yıllık Lenovo Y570 laptopumu satmayı düşünüyorum, kutusu,adaptörü,bataryası vs. yanında verilecek, haftada 8-9 saat kullanılmış temiz,durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta V oynayabilirmiyiz acaba? Boşuna almayalım şimdi :) watch dogs oynadım ama tereddütte kaldım .

• Beyler batarya sıfırlama nasıl yapılıyor acaba?

• Beyler benim ekran kartı bir süre(aslında baya da oldu) önce hakkı rahmetine kavuştu, donanımsal olduğunu düşündüğüm bir sebeple kod 43 hatası veriyor. Garantisi geçtiği için götürmedim servise falan. Şimdi acaba versem mi diye düşünüyorum. Anakart değişimi olursa tatlış bir fatura çıkarırlar, 1000 liralık aletin servisine 500 lira vermeye gerek yok tabi yenisini almak daha mantıklı. Ama anakart değişimi yapmadan tamir ihtimali oluyor mu? Hiç bu tip bir sorun deneyimleyen var mı?
  • İyi günler Lenovo y570 i7 li model sahibiyim 2.5 yıldır kullanıyorum.
    Son 4-5 ayda bilgisayarın performası çok düştü. Şu ana hiç bir oyunu oynayamaz hale geldim. Genelde görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası alıyorum ya da fps yerlerde sürünüyor. Yaptığım işlemler:
    -2 kere format (Şu an Windows 7 Ultimate kullanıyorum)
    -Tüm driverlar güncel (driver booster ile güncelledim)
    -Macunlar yenilendi (Teknik servis yaptı)
    -Ram 4gb dan 8 gb a çıktı (Teknik servis yaptı)
    -Fan temizlendi
    -Virüs taraması yapıldı
  • yok mu benim gibi problem yaşayan?
  • Merhaba arkadaşlar,

4 yıldır bu pcyi kullanıyorum konunun en başında tanıtılandan almıştım. Çok şükür büyük bi sorunla karşılaşmadım.
    Şimdi win 8.1in boş versiyonunu yükledim. (içinde hiç bi uygulama gelmiyor). Tüm driverları en sağlıklı şekilde nerden yükleyebilirim?

Mesela OneKey Theatre çalışmıyor. "Doğru ses sürücüsünü yükleyin diyor" Halbuki ses sürücüsü güncel.

Touchpadin de son versiyonu yüklü demesine rağmen, web sayfalarında yukarı aşağı kaydırması çalışmıyor.. vs
  • Lenovoyı aradım sadece win7 için driverlarımız mevcut, bilgisayarınıza win8.1 desteği vermiyoruz diyor arkadaşlar. Böyle bi saçmalık olabilir mi? Herkes bilgisayarını ne aldıysa onu mu kullanacak o zaman OS satılmasının ne anlamı var.
  • H1Z1 deneyen var mı arkadaşlar almayı düşünüyorum ama emin değilim kaldırır mı y570

• Arkadaşlar Windows 7 ultimate 64 bit kuruyorum fakat dokunmatik medya tuşlarım çalışmıyor.Acaba bilgisi olan var mı kurulum sırası nasıl oalcak yüksek ihtimal bu yüzden olmuyor ama işin iiçinden cıkamadım ..
  • Merhaba, GTA5 yükleyen oynayabilen var mı dizüstü bilgisayarında ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel inceleme emeğine sağlık
  • PC'ye ssd takmayı düşünüyorum da şu dvd yerine hard disk takma işi için hangi caddy kullanmam gerekiyor bulamadım ? Kullanan var mı?
  • dfaultonur D kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum? Oynarsanız haber verin 4 rahat oynamışdım 5 açar diye umuyorum.

• GTA 5 yükledim. Şu sitedeki ayarlar ile texture quality high yapıp diğer bi kaç yerden hafif kısarak 30 fps ile rahatça oynanabiliyor. bu arada ekran kartı overlocklu şekilde.

http://turkishplayer.com/oyun/oyun-haberleri/gta-5-pc-takilmadan-yuksek-kalitede-oynayin/ fp
  • windows 8.1 i bu laptopta sorunsuz olarak kullanan var mı ?
  • pc im son hali

ssd takılı samsung 850 evo 250gb artı işlemciye ve ekan kartına macun yaptım şuan sanal sürücüm çalışıyor windows10 ona rahmen 70 derece civarında dolaşıyor şuan bir kaç sıkıntım kaldı onlarıda ilerde yapıcam bakalım ilk yapacağım şey alt kasayı komple değiştirmek ve fanı değiştireceğim onlarda toplam 150tl falan bulur en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 24 Nisan 2015; 21:41:37 >

• bu ürün benim pcde takılı nasıl kullancam. buna windowsu direk mi kurmam gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

bu ürün benim pcde takılı nasıl kullancam. buna windowsu direk mi kurmam gerekli

pc de takılı derken sen sonradan mı taktın yoksa ilk geldiğinde takılımıydı eğer öyleyse sen zaten şuan onu kullanıyorsundur yok öyle değil ise bence böyle bir ihtimal yokta olursa cevaplarız

• üstünde vardı fakat diğer hdd çöktü, sistem geri yükleme tuşu da çalışmadı. yani ben dvd den windows kurucam ama nasıl ? bu onboard ssd yi de görüyor pc. tam olarak bu ssd yi nasıl kullanıyor bu pc.
  • 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.