Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
681.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arr0w

quote:

Orijinalden alıntı: tadalar

quote:

Orijinalden alıntı: duman6kelimeler

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alinti: tadalar

quote:

Orijinalden alinti: duman6kelimeler

kaç yil oldu, 4 mü 5mi ne sorunsuz kullandim ve kullanmaya da devam ediyorum laptopumu. iyi ki almisim diyorum. ancak!
    ancak, artik yeni oyunlari kaldirmaz oldu...
    bu laptopun bugünkü muadili hangisi? hatirlayanlar bilir, zamaninda içerisindeki Nvidia Geforce GT 555M ekran kartina herkes hayranlikla bakiyordu.
    Simdi maalesef kaldirmyor artik.

Öneriniz var mi?

suan piyasada lenovanin y700 modeli var yakin zamanda çikti sayilir gtx 960m var 4000-5000tl arasinda degisiyor ancak yine yakin zamanda pc lerde gtx 1080 masaüstü için tanitildi yakin zamanda leptoplar içinde gelir ama fiyatlari ne kadar bilemiyorum beklerim derseniz onu bekliyebilirsiniz, onun disinda acil lazim derseniz y700 gerçekten güzel bir pchttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y700-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-128-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10.html söyle bir sey inceliyebilirsiniz daha türkiyede adam akilli inceleyen bir forum yok devamli arastiriyorum bu arada ekran karti gtx 960m ama 4gb olan model

cevap için teşekkürler öncelikle.
    gerçekten de aklın yolu bir derler ya, ben de araştırmam sonucu y700 e denk gelmiştim. ancak fiyatı beni ürküttü. tamam bu y570'e de az para vermedik ama 4000-5000tl de bir oyun keyfi için verilecek para değil. en azından benim için:)
    en fazla 2000-2500tl arası iyi sağlam bir ekran kartlı laptop için bekleyebilirim diye düşünüyorum.
    saygı ve sevgiler

illaki lenova mı istiyorsun yoksa farklı modellerde olurmu

ya gidip de bi casper almam hocam. lenovo dan memnundum dediğim gibi kaç yıl oldu... samsung olur, toshiba olur... bunlar sıkıntı çıkarmaz heralde...

ben bakıyorum uygun fiyata güzl bir pc pek güzel şeyler yok açıkçası dolar fiyatları yükseldiği için midir nedir 3000tl ye güzel alınabilecek bir şey bulamıyorum bulursam seninle paylaşırım

bence şuan senin alabileceğin en iyi pc lerden biri şuhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-gp62-leopard-pro-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tb-hdd-15-6-gtx950m-2gb-w10.html#ozellikler
    birde şu varhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550vx-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-hdd-gtx950m-4gb-15-6-w10-notebook.html#genel-bakis
    2000-3000 arasında anca i5 ler var onlarda iyi değil alınabilecek min. ve en iyi ürünler bunlar başka bulamadım ben

hocam merhaba
    bugun bi laptop aldım Lenovo Ideapad 510 80SR006RTX
    ekran kartı aşağıda ama sıkıntım lol gibi oyunda bile 38 fps alıyorum sorun nedir sizce

Ekran Çözünürlüğü1920 x 1080 px
    Ekran KartıNvidia GeForce 940MX
    Ekran Kartı Belleği4 GB

masaüstüne sağ tıkla nvdia denetim masası gir-3d ayarların yönetilmesi kısmına gel sol tarafdan sağ kısımda şöyle bir şey gözüküyor mu sende  Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi]
    bu gözüküyorsa yüksek performansı seç tekrar dene ve birde nvdia denetim masası içinde sol üste masaüstü kısmı var oradan bildirim alanında gpu etkinlik simgesi görünür yap ve sağ alta uygun bir konuma ayarladıktan sonra oyuna girince oyunu nvdia ekran kartı ile açıldğına emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 12 Temmuz 2016; 9:16:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boss016

ssd almayı düşünüyorum,geçmiş forumları okudum ama kafam karıştı bazısı sata 2 bazısı 3 oluyor diyor ne yapmalıyım?

sen ssd alda sata 2 sata 3 fark etmez hızı aşırı derece fark edersin imkanın varsa samsung ssd lerden al yok diyorsan diğer markalara bak, bu arada senin almak istediğin fiyat bandın ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 12 Temmuz 2016; 21:19:23 >
  • tadalar T kullanıcısına yanıt
    240 gb almayı düşünüyorum oda 230 tl falan,eğer desteklemiyor ise boşuna o kadar para vermeyeyim 120-140 lirayada ssd var onu alır kullanırım
  • quote:

240 gb almayı düşünüyorum oda 230 tl falan,eğer desteklemiyor ise boşuna o kadar para vermeyeyim 120-140 lirayada ssd var onu alır kullanırım

bizim pc ler sata 3 destekliyor buyur kanıtı
     Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi]

bence alacaksan şunlardan birini al
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-750-evo-sata-3-0-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-850-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html
    750 evo ile 850 evo arasında fark yok gibi gözükebilir ama üretim teknolojileri farklı iki ssd de bende var şuan kullanıyorum sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 14 Temmuz 2016; 8:19:13 >

• tadalar T kullanıcısına yanıt
    hddyi söküp sadece bunu kullanıyorsun zannımca
  • quote:

hddyi söküp sadece bunu kullanıyorsun zannımca

evet aynen hdd yi söküp bunu takıyorsun daha sonra çıkan hdd yi de usb dönüştürücüler 15-20tl civarında onuda alıp harici disk olarak kullanırsın
  • Arkadaşlar geçen sene Win 8.1'i kurduğumda fan tuşları falan çalışmıyordu. Driver desteği yoktu yani. Şimdi siteden baktım, birkaç Win 8 driverı var ama yine de kurmakta tereddüt ettim. Sorunsuz kullanan var mı aranızda? Ona göre geçeyim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Arkadaşlar geçen sene Win 8.1'i kurduğumda fan tuşları falan çalışmıyordu. Driver desteği yoktu yani. Şimdi siteden baktım, birkaç Win 8 driverı var ama yine de kurmakta tereddüt ettim. Sorunsuz kullanan var mı aranızda? Ona göre geçeyim diyorum.

fan modu çalışıyor ancak film modu falan yok onun dışında hepsi çalışıyor, fan modunu çalıitırmak içinde energ. manager driverını kurman gerek
  • quote:

quote:

Arkadaşlar geçen sene Win 8.1'i kurduğumda fan tuşları falan çalışmıyordu. Driver desteği yoktu yani. Şimdi siteden baktım, birkaç Win 8 driverı var ama yine de kurmakta tereddüt ettim. Sorunsuz kullanan var mı aranızda? Ona göre geçeyim diyorum.

fan modu çalışıyor ancak film modu falan yok onun dışında hepsi çalışıyor, fan modunu çalıitırmak içinde energ. manager driverını kurman gerek

Peki ses tuşları çalışıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ses tuşları şöyle ener. Maneger uygulamasını kurmazsan wğndows stili şeklinde ses ve parlaklık çalışıyor ama yukardaki yazdığım programı kurduğunda windows 7 stiline geçiyor ve sadece parlaklık göstergesi takılı kalıyor işlev yapılıyor sadece ekran yanlış görüntü oluyor oda intel hd nin driverı ile ilgili, ben mesela fan modunu hiç kurmadım bu şekilde kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ses tuşları şöyle ener. Maneger uygulamasını kurmazsan wğndows stili şeklinde ses ve parlaklık çalışıyor ama yukardaki yazdığım programı kurduğunda windows 7 stiline geçiyor ve sadece parlaklık göstergesi takılı kalıyor işlev yapılıyor sadece ekran yanlış görüntü oluyor oda intel hd nin driverı ile ilgili, ben mesela fan modunu hiç kurmadım bu şekilde kullanıyorum

Anladım hocam teşekkür ederim ilgin için.

• forumu en kısa sürede bırakıyorum arkadaşlar bir daha da uğramıyacağım bir kaç çapulsuz ve yönetimin ilgisiz davranması nedeniyle bir soruşturma var o sonuçlanana kadar duracağım daha sonra bir daha bu siteye uğramam
  • selam arkadaşlar

y570 serisini ilk alanlardanım çıktığında gold bilgisayardan almıştım

neyse malum kasa menteşe problemini kendi yöntemlerimle halletmiştim alt kasadan vida taktım sıkıştırdım falan ama yine de ekranı hiç oynatamıyorum kırılmaması açısında,bilgisayarın donanımı gayet iyi yeni bir tane macbook almak yerine göndereyim servise kasayı komple değiştirsinler menteşeleri falan bir de 256 lık ssd alayım diyorum performans konusunda sıkıntı çekmeyiz herhalde adobe programları kullanılacak

sorum şu serviste bu kasayı paneli falan kaça yaparlar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

selam arkadaşlar

y570 serisini ilk alanlardanım çıktığında gold bilgisayardan almıştım

neyse malum kasa menteşe problemini kendi yöntemlerimle halletmiştim alt kasadan vida taktım sıkıştırdım falan ama yine de ekranı hiç oynatamıyorum kırılmaması açısında,bilgisayarın donanımı gayet iyi yeni bir tane macbook almak yerine göndereyim servise kasayı komple değiştirsinler menteşeleri falan bir de 256 lık ssd alayım diyorum performans konusunda sıkıntı çekmeyiz herhalde adobe programları kullanılacak

sorum şu serviste bu kasayı paneli falan kaça yaparlar acaba

komple değiştirmek için alt kasa ve üst kasanın komple değiştirilmesi lazım buda yaklaşık 200tl civarında ben birebir servisi arayıp sormuştum ama onaylaştmadım vazgeçtim, ssd takarsan hız baya artar iyi olur program açılışları falan filan işini rahatlıkla görür

• hocam 200 liraysa hemen göndereyim bence makine sonuçta iyi pek anlamam ama bu özelliklerde laptoplat 2000 civarında zaten oyun oynanmayacak sadece çizim için kullanılacak ben bi arayım servisi

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

hocam 200 liraysa hemen göndereyim bence makine sonuçta iyi pek anlamam ama bu özelliklerde laptoplat 2000 civarında zaten oyun oynanmayacak sadece çizim için kullanılacak ben bi arayım servisi

teşekkürler

oyun falan oynamıyacaksan şuan bu pc işini her türlü görür telefonu yoksa şu numaradan arıyacabilirsin 02129120134
    türkiye lenova genel merkezi istanbul numarası bu menteşe sorunu nedeni alt ve üst kasa ücretli değişimi yaptırmak istiyorum diyorsun bunu yaptıktan sonra senden netten bir kaç bilgi bakmanı istiyecek bu nedenle telefonla ararken yanın neti olan bir pc olsun rahat rahat halledersin bunları hallettikten sonra sana bir meil geliyor onu onaylarsan kargılatıp işini hallediyorsun bu kadar
  • şarj adabtörünün kablosu bozuldu kıvılcım çıkıyor duman falan çıkıyor yeni alıcamda daha önce alan varsa önerebilirmi kalitesiz bişey almayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI-007

şarj adabtörünün kablosu bozuldu kıvılcım çıkıyor duman falan çıkıyor yeni alıcamda daha önce alan varsa önerebilirmi kalitesiz bişey almayalım

onların belirli bir standardı var zaten çok pahalıya alsanda orjinal olmuyor boşuna arama derim uygun fiyatlı ne gelirse al kullan
  • dostlar, yok mu bu laptopu alıp da artık değiştirmenin zamanı geldi diyenler? aynı bu ürün gibi f/p ürünü arıyorum. hoparlörleri JBL gibi capcanlı olsun istiyorum. canavar gibi bir makine? menteşe sorunu olmayanından ama :)
  • quote:

dostlar, yok mu bu laptopu alıp da artık değiştirmenin zamanı geldi diyenler? aynı bu ürün gibi f/p ürünü arıyorum. hoparlörleri JBL gibi capcanlı olsun istiyorum. canavar gibi bir makine? menteşe sorunu olmayanından ama :)

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y700-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-128-ssd-15-6-4gb-w10.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge72-apache-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-128gb-ssd-1tb-17-3-gtx960m-4gb-w10.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gp72-leopard-pro-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tb-hdd-17-3-gtx950m-2gb-w10.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-128-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n552vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-256-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html
    ben bir ara lenova y700 düşünüyordum ama iptal oldu daha da belli değil y700 tasarımı falan birebir inceledim çok hoş bir leptop ince ve oyun bilgisayarı diğerleride o fiyat bandında alınacak bilecek pc ler, ben kendime pc alıcak olsam bu zamanda monster,msı,lenova veya asus modelerden birini alırım diğerlerine bakmam ben sana monster ürün paylaşmadım ama onlarada bak bence güzel cihazları var ve leptop içini istediğin gibi özelleştire biliryorsun tabiki ona göre fiyat çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.