Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fukuku111

öncelikle hayırlı olsun bazı arkadaşlar bu model içindeğilde i7 işlemcili notbook larda ısınmanın daha fazla olduğunu ve oyun için i3 ve i5 tavsiye ediyorlar acaba bu modelde ısınma sorunu var mı?

Kronik bir ısınma yok sadece 1 arkadaşın ısınma sorunu var i3 modeli yok zaten i3 oyuna gelmez i5 alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokillaman

Dün pcdepo dan aldığım lenovo y580 i7 32 gb ssd model laptop elime geçti. Cad ve grafik uygulamalarında harici ekran ve klavye ile kullanacağımdan yukarıda tartışılan konuların pek çoğundan (ekranın fhd olmaması, kasa yapısı vs) bağımsız olarak üründen oldukça memnun kaldım. Beni ilgilendiren donanım eksikliği 5400 rpm hdd ile gelmesi idi, aldığımda 7200 rpm lik bir hdd ile değişirim diye düşünüyordum. ANCAK; GARANTİ KİTAPÇIĞINDA y480 modeli için hem 5400 hem 7200 rpm hdd destekler denmesine karşın Y580 MODELİNİN SADECE 5400 RPM HDD DESTEKLEDİĞİ BELİRTİLMİŞ. Yurt dışındaki modellerde ise 750 değil ama 500 gb lık 7200 rpm hdd li modellere de yer verilmiş. Türkiye de ürünle birlikte verilen kitapçıkta bu şekilde belirtildiği için ben hdd yi 7200 rpm e değiştirirsem ve aşırı ısınma sorunu ve diğer başka sorunlar yaşarsam ürün büyük ihtimalle garanti kapsamı dışında kalacaktır. Ürünü almadan önce aklınızda bulunsun istedim. Bir de notebookcheck sitesindeki incelemede sonradan takılan ssd nin üzerinde gelen ssd kadar bir performans artışı sağlayamadığı sebepleriyle birlikte açıklanıyor, bu yüzden ssd li modeli tercih ettim. Bilginize..

Ssd li modelin sahibi bi seni bildiğimden sorularımı sana soruyorum kusura bakma.
    Şu tartışılıyor ssd li model Full HD doğrumudur?bakıp bilgi verirmisin

• arkadaşlar laptopta ısınma sorunu yokki. düzgün zeminde kullanırsanız 7200 rpm de taksanız hiçbir sorun yaşamazsınız. seagatenin bu model hddsini araştırdım çok ısınan bi hdd imiş. ama ısınmaya dayanıklıymış 60 felan görürseniz korkmayın(hdd delikleri kapalıyken tam yükte bu değeri görmek mümkn.). oyunlarda disk max 55 görüyor. wd diskler daha az ısınıyor diye biliyorum.
  • Ekran full hd mi hd mi nasıl anlaşılır bilmiyorum. Kutu üzerinde yazan 15.6" HD LED. Sanırım full hd değil. 1366x768 çözünürlüktekilerin hepsi hd, 1920x1080 çözünürlükteki modeller ise full hd olarak geçiyor, Türkiye'deki Y580 modelleri 1366x768 çözünürlükte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheva24

Arkadaslar klavyede esneme varmi kasa saglammi?bu urun birde hp nin hd7690xt li ama sandy bridge i5 lisi arasinda kaldim hangisini onerirsiniz.lenovo y560 kullandim daha once kasa cok kalitesizdi menteselerde oyle suana kadar kullananlar tavsiye ediyormusunuz?

eski nesil işlemci ve ekran kartını niye seçesin ki. yeni nesil i5 ve kepler gtx 660m varken.

incelemesini yapmıştım y580 in. kasası müthiş derecede sağlam. yamulma ezilme esneme hiçbirşey yok. ısınma sorunu yok. fan sesi duyulmuyor. alıpta fan sesini duyan varsa yazsın. bilgisayar çalışmıyor sanki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

Arkadaslar klavyede esneme varmi kasa saglammi?bu urun birde hp nin hd7690xt li ama sandy bridge i5 lisi arasinda kaldim hangisini onerirsiniz.lenovo y560 kullandim daha once kasa cok kalitesizdi menteselerde oyle suana kadar kullananlar tavsiye ediyormusunuz?

eski nesil işlemci ve ekran kartını niye seçesin ki. yeni nesil i5 ve kepler gtx 660m varken.

incelemesini yapmıştım y580 in. kasası müthiş derecede sağlam. yamulma ezilme esneme hiçbirşey yok. ısınma sorunu yok. fan sesi duyulmuyor. alıpta fan sesini duyan varsa yazsın. bilgisayar çalışmıyor sanki.

haklısın ekran kartı ve işlemcisi eski nesil ama bimekste falan inceledim dv6 nin kasası baya sağlam geldi menteşelerde öyle sırf kasa sağlamlığı yüzünden yeni nesil işlemci ve ekran kartından feragat edebilidirim lenovo y560 beni çok uğraştırdı ama hala lenovo y580 düşünüyorum ışıklı klavyesi jbl hoparlörü yeni nesil işlemci aklımı çeliyor büyük ihtimalle lenovo alcam yine umarım y560 daki gibi sorun yaşamam

hplerdede ısınma sorunu var. y580 iyi seçim olur senin için. mediamarkt ta y580 i test edebilirsin bu arada

• arkadaşlar kapak açıkkken zeminden yukarı dogru laptobunkalınlıgı kaç cm alan arkadaşlar ölçebilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanizm

arkadaşlar kapak açıkkken zeminden yukarı dogru laptobunkalınlıgı kaç cm alan arkadaşlar ölçebilir mi acaba

26,5 cm

• quote:

Orijinalden alıntı: greyishblue

quote:

arkadaşlar kapak açıkkken zeminden yukarı dogru laptobunkalınlıgı kaç cm alan arkadaşlar ölçebilir mi acaba

26,5 cm

Virgül yanlış yerde

• Arkadaşlar Y580 için hala enden ekran kartı sürücüsü çıkmadı cihaz paylaşımsız ekran kartını görmüyor oyun oynayamıyorum ne yapacaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

quote:

26,5 cm

Virgül yanlış yerde

Ben kapagin ustune kadar yuksekligini olcmustum

• quote:

quote:

quote:

quote:

26,5 cm

Virgül yanlış yerde

Ben kapagin ustune kadar yuksekligini olcmustum

• quote:

quote:

quote:

26,5 cm

Virgül yanlış yerde

Ama bravo 2,65-2,7 civari

• Geçen salı ürünü Bimeksin sitesinden aldım 5 saatte teslim edildi. Ancak ölü piksel çıktı. Ertesi günü kocaeline kargoladım. Ürünü birkaç saatte olsa kullanmıştım endişelerim vardı ancak hemen değiştirip yolladılar. Nerden alsam diye düşünenlere fikir versin diye yazıyorum bir de alırken ölü piksel durumunu göz önüne alın

Ayrıca birkaç sorum olacak: Recovery disk yazdırırken 3. dvdyi okumadı ama diğer bilgisayarım görüyor ve recoveryi kapatınca gördü. Acaba neden olabilir dvdler princo marka (kırtasiyede bu vardı) etkisi olur mu?

Bir de güvenlik açısından Mcafee yetermi yoksa silip bitdefender kurmamı tavsiye edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: pasifik008

Geçen salı ürünü Bimeksin sitesinden aldım 5 saatte teslim edildi. Ancak ölü piksel çıktı. Ertesi günü kocaeline kargoladım. Ürünü birkaç saatte olsa kullanmıştım endişelerim vardı ancak hemen değiştirip yolladılar. Nerden alsam diye düşünenlere fikir versin diye yazıyorum bir de alırken ölü piksel durumunu göz önüne alın

Ayrıca birkaç sorum olacak: Recovery disk yazdırırken 3. dvdyi okumadı ama diğer bilgisayarım görüyor ve recoveryi kapatınca gördü. Acaba neden olabilir dvdler princo marka (kırtasiyede bu vardı) etkisi olur mu?

Bir de güvenlik açısından Mcafee yetermi yoksa silip bitdefender kurmamı tavsiye edermisiniz?

Verbatim alsaydınbelki daha iyi olurdu , aslında pek anlamam dvd markalarından ama

• Bilgisayarın üstünde dvd+rw dvdnin üstünde -rw yazıyo bu nedenle olmuş olabilir mi?
  • Vatana geldi ürün ama full hd değil fakat ekran boyutu yanlış yazılmış belki çözünürlük de yanlıştır resim falan koymamışlar daha belki yanlış yazılmıştır belki de düşündüğüm gibi full hd model türkiyeye gelmeyecek

• y580in full hdsini neden bekliyorsun ki n56vz hem asus hem full hd ekran kartı o kadar farketmez sanırım fiyatları da aşağı yukarı aynı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasifik008

y580in full hdsini neden bekliyorsun ki n56vz hem asus hem full hd ekran kartı o kadar farketmez sanırım fiyatları da aşağı yukarı aynı olur

Klavyede esneme , hoparlör cızırtısı , ısınma bunlar başlıca ndenler

• vay be lenovonun asustan iyi yönleri olması güzel
    ayrıca daha oyuna girmedim belki de ondandır: fan sesi 0
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.