Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten gelmeyeceği belliydi sağlık olsun lenovo'nun bence bu Türkiye stratejisi olabilir. 40 yılın başı güzel birşey bulduk onunda fullhd özelliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

Vatana geldi ürün ama full hd değil fakat ekran boyutu yanlış yazılmış belki çözünürlük de yanlıştır resim falan koymamışlar daha belki yanlış yazılmıştır belki de düşündüğüm gibi full hd model türkiyeye gelmeyecek

hocam artık kabullenmelisin hiç bir zaman gelmeyecek fhd Türkiye'ye
  • arkadaşlar pcdepodan i7'li versiyonunu aldım. genel olarak laptop iyi menteşeler sağlam,korktugum gibi cıkmadı.Sadece touchpad cok kalitesiz olmuş tak tuk ses cıkarıyor her dokunusumda,onun dısında sıkıntısını gormedım su ana kadar makinenin.

tek sıkıntım dil,bölge seceneğini Turkey olarak yapmama ragmen, Makine görüntüleme dili hala ingilizce :s windowsu ingilizce yukledi sanırım.. altta tr dil cubugum acık tr yazım dili ama windows language olarak İngilizce. Acaba bu sorunu nasıl duzeltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewUser2012 -- 15 Ağustos 2012; 17:45:31 >
  • y 580 alacam ama 32 gb sd li modeline 200-300 tl fazla verip almaya degermı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evetben

y 580 alacam ama 32 gb sd li modeline 200-300 tl fazla verip almaya degermı?

Valla bilgisayarım 20-25 sn de açılsın diosan var ,
    ben de ssd li olanı var bilgisayar iyi ama arada sırada tık tık diye ses geliyor bir yerde anlamadım hdd gibi ama?
  • Laptopu bimeks kampanyasıyla toplam 1700Tl 12 taksite aldım ve aldıgımada çok memnunum. Şu ana kadar hiç bir eksi yönünü görmedim. Donanımı ortada zaten, saglamlık ve kasa kalitesi olarakta çok hoşuma gitti. kısacası full hd de olsaymış dört dörtlük laptop olcakmış. (ayrıca iyiki ışıklı klavye koymuşlar, çok işime yarıyo)
  • arkadaşlar windows puanlamasında hard disk'e 5.9 puan vermişler neden bu kadar düşük acaba ?

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye]
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Laptopu bimeks kampanyasıyla toplam 1700Tl 12 taksite aldım ve aldıgımada çok memnunum. Şu ana kadar hiç bir eksi yönünü görmedim. Donanımı ortada zaten, saglamlık ve kasa kalitesi olarakta çok hoşuma gitti. kısacası full hd de olsaymış dört dörtlük laptop olcakmış. (ayrıca iyiki ışıklı klavye koymuşlar, çok işime yarıyo)

Hangi kampanya ile aldınız 1822TL gözüküyor da ?
  • Ben de i5'li modeli alacağım 2 hafta sonra.. Umarım fiyatlar düşer.. Şu an Bimeks'te 1820 civarı birşey..
  • mağazadan almıştır büyük ihtimalle 500 tl indirimiyle. O indirimi kaçırdığıma inanamıyorum
    ışıklı klavye işe yarıyo gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: dghn33

quote:

Laptopu bimeks kampanyasıyla toplam 1700Tl 12 taksite aldım ve aldıgımada çok memnunum. Şu ana kadar hiç bir eksi yönünü görmedim. Donanımı ortada zaten, saglamlık ve kasa kalitesi olarakta çok hoşuma gitti. kısacası full hd de olsaymış dört dörtlük laptop olcakmış. (ayrıca iyiki ışıklı klavye koymuşlar, çok işime yarıyo)

Hangi kampanya ile aldınız 1822TL gözüküyor da ?

pmden cevap verdm ama burayada yazayım, c.tesi günü gazeteden 500Tl indirim kuponu alıp magazaya götürdüm. 1650 Tl peşin fiyatı idi , 1700Tl yede 12 taksit yaptılar.

• bu arada Y580 modelini almayı düşünen arkadaşlara şimdiden söyleyeyim. Touchpad hayatımda kullandığım en dandik touchpad. abartmıyorum ya da ürünü kötülemek icin söylemiyorum, ama her an kırılıcakmış içine göçücekmiş hissi oluyor insanda. onun dışında donanımsal bir sıkıntısını görmedim bu zamana kadar. klavye gayet kullanışlı.
  • beyler 2 gündür bir sorunum var aslında. laptoptan böyle 5-10 saniye arayla çıt çıt diye ses geliyo. sesin şiddeti az ama genede duyuyorum ve beni gıcık etmeye başladı. sizce ne yapmalıyım? daha alalı 1 hafta olmadı?
  • quote:

beyler 2 gündür bir sorunum var aslında. laptoptan böyle 5-10 saniye arayla çıt çıt diye ses geliyo. sesin şiddeti az ama genede duyuyorum ve beni gıcık etmeye başladı. sizce ne yapmalıyım? daha alalı 1 hafta olmadı?

Harddiskin spin-up spin-down sesidir. Western Digital mi HDD?
  • yeni aldığım y580'den yazıyorum. (turkcell paket net kullandığım için an itibariyle, tablet sürümden girdim foruma hızlı girsin diye)

touchpad şikayetleri kesinlikle doğru, bu kadar berbat bir touchpad beklemiyordum. gerçekten kötü. neyse ki mouse kullanıyorum, buna işim düşmeyecek ama yine de neden bu kadar kötü touchpad üretilir ki arkadaş.

kasayı ben de beğendim, kaliteli. klavye ışıkları da çok hoş fakat henüz tuşlara alışamadım. çok hızlı yazdığım için genellikle, hafif basışları algılamıyor klavye tuş yapısı gereği. daha hassas olsaydı iyi olurdu şahsen.

forumda daha önce okuduğum gibi, bu makine ciddi anlamda çok soğuk çalışıyor ve hiçbir ses duymuyorum. sanki çalışmıyormuş gibi sessiz. ayrıca soğuk üflüyor bu da güzel. bunaldığımda hava çıkışına elimi koyuyorum serinliyor. ciddiyim.

bir eksi daha söylemek istiyorum, ekranı beğenmedim ben pek. 6 yıl önce aldığım laptop ile tamamen aynı.

ses kalitesi mükemmel. normal moddan bahsetmiyorum, film modu gerçekten profesyonel bir ses veriyor. sevdim.

benim sorum şu, bu ekran kalitesini yükseltmemizin bir yolu var mı? dahili intel kullandırtıyorum makineye, harici gtx'i seçsem bir artısı olmaz değil mi? :) hani ne biliyim, olur ya, soruyorum yine de.

şimdilik böyle. genel olarak (touchpad ve ekran dışında) beğendim ben yeni yol arkadaşımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulholland dr. -- 16 Ağustos 2012; 0:06:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Innova

quote:

beyler 2 gündür bir sorunum var aslında. laptoptan böyle 5-10 saniye arayla çıt çıt diye ses geliyo. sesin şiddeti az ama genede duyuyorum ve beni gıcık etmeye başladı. sizce ne yapmalıyım? daha alalı 1 hafta olmadı?

sanırım öylede , ilk aldıgım 3 gün yoktu. bu son 2 gündür duyuyorum. ayrıca olmaması gerekmezmi bu sesin?

Edit: beyler ses arttı, yarın bimekse götürücem sanırım. süreç hakında fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 16 Ağustos 2012; 0:22:30 >
  • quote:

quote:

quote:

sanırım öylede , ilk aldıgım 3 gün yoktu. bu son 2 gündür duyuyorum. ayrıca olmaması gerekmezmi bu sesin?

Edit: beyler ses arttı, yarın bimekse götürücem sanırım. süreç hakında fikri olan var mı?

Benim şimdiki Acer da Bimeks'den alınma. Eğer o ses HDD sesiyse aynı ses bunda da vardı (artı bir kaç problem daha), değişim istemiştim de hiçbirşey yapmadılar zamanında. Bimeks'e lanet ederim her gördüğümde.

Western Digital'e bile sordum o sesi. Hatta ses kaydı yapıp gönderdim heriflere. Normal demişlerdi. Scorpio Blue serisinde öyle bir sıkıntı var. MacBooklarda falan da varmış aynısı. Ama bi kontrol ettir istersen gene de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugzy -- 16 Ağustos 2012; 0:33:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim şimdiki Acer da Bimeks'den alınma. Eğer o ses HDD sesiyse aynı ses bunda da vardı (artı bir kaç problem daha), değişim istemiştim de hiçbirşey yapmadılar zamanında. Bimeks'e lanet ederim her gördüğümde.

Western Digital'e bile sordum o sesi. Hatta ses kaydı yapıp gönderdim heriflere. Normal demişlerdi. Scorpio Blue serisinde öyle bir sıkıntı var. MacBooklarda falan da varmış aynısı. Ama bi kontrol ettir istersen gene de.

Eyvallah hocam, bende servisin yardımcı olacagını düşünmüyorum ama resmen laptoptan sogudum. sessiz ortamda insanı gıcık ediyor bu ses.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam, bende servisin yardımcı olacagını düşünmüyorum ama resmen laptoptan sogudum. sessiz ortamda insanı gıcık ediyor bu ses.

Hocam durumun varsa ssd al hem ses kesilir hem hızlı olur

Şimdi bazıları yine mi ssd der

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam durumun varsa ssd al hem ses kesilir hem hızlı olur

Şimdi bazıları yine mi ssd der

ya acıkcası sonradan laptopa ssd takmanın pek saglıklı olacagını düşünmüyorum. ama bu ses cidden beni deli etti. yarın götürüm o kalabılıgın arasında hiç bi eleman duyamaz, götürdügümle kalırım diye korkuyorum. Umarım değişim yaparlar..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.