Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasil yani nasil gelir ne kadar cizilir... serviste "hyvn" gibi mi mudahele ediyorlar, profilde gorum ki istanbuldasin.. eger imkanin var ise elden verip cok daha erken alabilirsin. ben kargolayacagim icin en az 1 hafta suruyor.. eger sen onceden verebilirsen bu sebebten dolayi, tepkilerini de gormus oluruz, ne tur cozum yolu sunduklarini da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 6 Nisan 2014; 16:38:31 >
  • Arkadaşlar MS Office 2010 yüklü değil benim laptopta.Etkinleştirme istiyor.Laptop altındaki etiketteki ürün anahtarını girince kabul etmiyor.Powerpointle ödev hazırlamam lazım.Ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

Bende de ısınma sorunu ortaya çıktı gerçi ısınmadan çok fandan gelen sesler rahatsız edici oluyor.Ayrıca servise vermeyi düşünüyorum ama nasıl gelir ne kadar çizilir bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

nasil yani nasil gelir ne kadar cizilir... serviste "hyvn" gibi mi mudahele ediyorlar, profilde gorum ki istanbuldasin.. eger imkanin var ise elden verip cok daha erken alabilirsin. ben kargolayacagim icin en az 1 hafta suruyor.. eger sen onceden verebilirsen bu sebebten dolayi, tepkilerini de gormus oluruz, ne tur cozum yolu sunduklarini da...

var mı veren?

• ben sorunu simdilik energy management'den "bisiklete" guc tasarruf moduna getirerek cozdum.. eskisi kadar fan hizli donup calismiyor, gayet sessizlesti bilgisayar..

yalniz daha once mentese sorunu icin garantiye gondermistim yapip geri gonderdiler (alt kasa degisti) simdi tekrar mentese sorunu ortaya cikma asamasinda galiba..

nedir bu cektigim menteseden anlamadim gitti.. galiba garanti yolu gorundu bu menteseden dolayi, ki gondereceksem bu isinma sorununu da dile getirecegim... bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Bende de ısınma sorunu ortaya çıktı gerçi ısınmadan çok fandan gelen sesler rahatsız edici oluyor.Ayrıca servise vermeyi düşünüyorum ama nasıl gelir ne kadar çizilir bilmiyorum.

quote:

nasil yani nasil gelir ne kadar cizilir... serviste "hyvn" gibi mi mudahele ediyorlar, profilde gorum ki istanbuldasin.. eger imkanin var ise elden verip cok daha erken alabilirsin. ben kargolayacagim icin en az 1 hafta suruyor.. eger sen onceden verebilirsen bu sebebten dolayi, tepkilerini de gormus oluruz, ne tur cozum yolu sunduklarini da...

var mı veren?

tavsiye etmem... ben notebook u kargo ile gönderdim 22 gün sonra elime ulaştı, eyw. alt kasa üst kasa değişmiş pili değişmiş de klavye yerine oturtulmamış.
    gidip şikayet edicem, klavyede f1 tuşundan f8 tuşuna kadar olan kısmı oturmamış havada duruyo
    ayrıca eğer kullanabileceğiniz başka bir bilgisayar yoksa çok mağdur kalıyorsunuz söyliyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: MyLife®

quote:

quote:

quote:

var mı veren?

tavsiye etmem... ben notebook u kargo ile gönderdim 22 gün sonra elime ulaştı, eyw. alt kasa üst kasa değişmiş pili değişmiş de klavye yerine oturtulmamış.
    gidip şikayet edicem, klavyede f1 tuşundan f8 tuşuna kadar olan kısmı oturmamış havada duruyo
    ayrıca eğer kullanabileceğiniz başka bir bilgisayar yoksa çok mağdur kalıyorsunuz söyliyim...

sicakliktan ve fan dan sebeb mi gonderdiniz garantiye. ? cihazin kaydini olustururken ne soylediniz.. ayni sekilde bende yapayim, pil degismesi gayet guzel.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MyLife®

quote:

quote:

quote:

var mı veren?

Hocam garanti bitmeden bende temizlik ve batarya değişimi yaptirmak istiyorum ama batarya değişimi istediğinizde bir sorun çıkardılar mı ne söylediniz değiştirmek için

• arkadaslar., AN itibariyle sol mentesem kirildi ve yuvasindan cikti

okuldan geldim bilgisayari acayim dedim kapagi bi actim caatt.!! etti noluyoz dedim., baktim sol mentese yuvasindan cikti..

kapagi kapatamiyorum mentese yukari dogru cikiyor, suan monitor sabit duruyor one arkaya hareket etigimde gicir gicir kitir kitir sesler geliyo..

TEKRAR garanti yolu gorundu... BEN LENOVO ALDIGIMDAN BERI HIC BIR PROBLEM YASAMADIM.

BU MENTESE DISINDA.
  • Arkadaşlar bende şöyle bir sorun ortaya çıktı : güç girişinin yanında bulunan usb girişine mousenin wireless alıcısını takarken usb girişi içine kaçtı.. :)) alıcıyı cımbızla çıkardım fakat usb girişi içine kaçmış durumda.. nasıl çıkarabilirim .. yoksa tek çözüm teknik servise mi ?? birde bu garanti kapsmına girer mi?? yardımcı olursanız sevinirim .
  • Arkadaşlar laptopu kompile söktüm thermal macun sürdüm fanı temizledim makina şuan ilk günkü gibi canavar resmen ses yok ısınma yok
    Benim gibi servise vermek istemeyenler açıp kendisi halledebilir yalnız anakartın bir vidasında lenovo etiketi vardı onuda mecbur vidayı sökerken parçaladım onun dışında sıkıntı yok he bide kasa çok dandik dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcines -- 23 Nisan 2014; 11:40:31 >
  • yalcines kullanıcısına yanıt
    Klavye felan yerinden çıktımı geri toplaması kolay oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar laptopu kompile söktüm thermal macun sürdüm fanı temizledim makina şuan ilk günkü gibi canavar resmen ses yok ısınma yok
    Benim gibi servise vermek istemeyenler açıp kendisi halledebilir yalnız anakartın bir vidasında lenovo etiketi vardı onuda mecbur vidayı sökerken parçaladım onun dışında sıkıntı yok he bide kasa çok dandik dikkat edin

Hocam video hazirlaman mumkun mu ?:) bu islemleri gosteren:)?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• xTRforce kullanıcısına yanıt
    Klavye arkadan iki vida ve cd-rom vidası ile sabitlenmiş,çıkarması kolay oldu fakat plastik bi zımbırtı vardı bende araları açmak için onu kullandım chinden telefona ekran almıştm içinden çıkmıştı,onun dışında ne vidası görüosun sökmen lazım ve inan kasa çok dandikmiş sökünce daha iyi anladım.
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Video hazırlamak için tekrar sökmem lazım sanırım Keşke aklıma gelseydi macun değişimi falan çok iyi bir video olabilirdi.Artık sonraki ısınma probleminde Ayrıca şunu gördüm Cpu değiştirelebilir bir şekilde ama gpu anakarta sabit
  • Arkadaşlar ben modlu bios yüklemiştim orjinale nasıl dönebilirim?
  • yalcines kullanıcısına yanıt
    Benim korkum açınca klavyenin tuşlarını dağılması ama anladığım kadarıyla öyle bir durum söz konusu değil dimi?

Klavyenin altında metalimsi bir plaka var oraya tutturulmuş ama bence ilk klavyeyi çıkarma kasayla beraber çıkarırsan bir sorun olmaz
  • quote:

Arkadaşlar ben modlu bios yüklemiştim orjinale nasıl dönebilirim?

bu bana da lazım
  • Arkadaşlarhttp://support.lenovo.com/tr_TR/product-service/warranty-status/default.page
    bu linkten garantiyi kontrol edin isterseniz servise yollamadan, garanti fabrika çıkışlı başlatıyorlar. Pazartesi yolladım fatura ile garanti güncellemesi yaptilar oda yurt dışından onaylanıyor benim garantide bu gün onaylandi. O yüzden servise yollamadan bi kontrol edin garanti yoksa mail ile faturayı atın büyük ihtimal güncellerler

bende sorun yok fatura tarihine göre

Expiration date: 2014-11-04
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.