Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • servis konusunda geçen sene bende uğraştım baya. açık açık harddiskte sorun olduğu halde format atıp gönderiyorlardı bilgisayarı. en sonunda aradım baya sağlam tehtid ettim bunları. yasaları açıkladım. her türlü suçlusunuz dedim. ardından bikaç tane sorunu kanıtladığım video çektim. yolladım bilgisayarı. kargo mesafesi dahil 3. günde bilgisayar tekrar elimdeydi. defalarca özür dilediler. bilgisayarın tüm bakımlarını yapmışlar. yeni seri harddisk takmışlar. birde pilinizde yüzde 10 luk kayıp varmış onuda değiştirdik dediler. o yüzden haklıysanız hakkınızı arayın. servisi arayıp derdinizi iyi açıklayın. çünkü bikaç tane kendini bilmez servis elemanı yüzünden böyle oluyor yoksa genel anlamda iyi bir servis.
  • Beyler bu ürünü 1500 tlye alıcam arkadşlar kronik bi rahatsızlığı varmı merak ediyorumda [:o
  • merhabalar dönem dönem yaşadığım ani performans düşüşünü bugünlerde tekrar yaşamaya başladım.recovery yaptım ancak nafile ve yine dönem dönem yaşadığım ısınma problemide boy göstermeye başladı.oyunlarda acaip fps düşüşleri yaşıyorum ve bilgisayarda kullanmayan bi insanın anlayamayacağı bir serilik kaybı var takılmaları sadece kullananlar anlayabilirler.benim y580nim 1 tb ve 1920*1080 p olan versiyonu servise göndermeliyim ne derseniz?bir de bios update epeydir geldi ancak korktuğum için yapamıyorum yapan biri resimlerle anlatamaz mı veyahut video alamazmı gerçekten bu konuda çok işe yarar.cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdiden
  • Arkadaşlar benim bilgisayarda bazen sağ menteşeden kapağı kapatınca tık sesi geliyor.Her zaman olmuyor ama.Menteşe kırılması olabilir mi?Dışarıdan birşey gözükmüyor ama.
  • Arkadaşlar merhaba.Agustos 2012 de aldığım i7 y580 32gb ssd lı versıyon bilgisayarım ısınıp kitleniyor.İlk vakitler CRYSIS full ayar bile kullandım kasmıyor,ısınmıyordu.İki yıldır League of legends oynuyorum, hiç ısınmıyordu.Battlefield 3 oynamaya basladım. Pc yi yeni açtıp ve nvdia nin optimize ayarlarında oynayınca 10 dk gibi kısa bi sürede kitlendi kaldı. Normal sartlarda altından hava alacak sekılde tahtadan bir platformla kullandım hep ve tozlanmamasına dikkat ettim. Bu şekilde ısınma problemi yaşayan oldumu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariszorlu

Arkadaşlar merhaba.Agustos 2012 de aldığım i7 y580 32gb ssd lı versıyon bilgisayarım ısınıp kitleniyor.İlk vakitler CRYSIS full ayar bile kullandım kasmıyor,ısınmıyordu.İki yıldır League of legends oynuyorum, hiç ısınmıyordu.Battlefield 3 oynamaya basladım. Pc yi yeni açtıp ve nvdia nin optimize ayarlarında oynayınca 10 dk gibi kısa bi sürede kitlendi kaldı. Normal sartlarda altından hava alacak sekılde tahtadan bir platformla kullandım hep ve tozlanmamasına dikkat ettim. Bu şekilde ısınma problemi yaşayan oldumu.?

2 yıldır aynı sistemi kullanıyorsan normal. Servise ver format bide fan temizliği işe yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonradan ss alanlarda ısınma problemi var mı? ssdyi hddnin yerine takmıştım orası acaip ısınıyor nedense
  • Bilgisayarın açılış süresi acayip uzadı. Önümüzdeki hafta Windows 8.1'e geçmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

sonradan ss alanlarda ısınma problemi var mı? ssdyi hddnin yerine takmıştım orası acaip ısınıyor nedense

Yaklaşık 1 yıldır o şekilde kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım.
  • Isınma sorunu varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, serviste anakart değişimi ortalama kaç günde yapılıyor? Daha önce bu durumu yaşamış olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenkantarci

Isınma sorunu varmi

Özellikle bu aylarda fazlasıyla ısınma mevcut haliyle.
  • temizleme için gönderdim servise fanda sorun varmış heralde 2 haftadır yurtdışından parça bekleniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

temizleme için gönderdim servise fanda sorun varmış heralde 2 haftadır yurtdışından parça bekleniyor

Of...
  • Bende de ısınma sorunu var . CS GO da 80 dereceye kadar çıkıyor . Fanda arıza olabilir mi ?
  • quote:

temizleme için gönderdim servise fanda sorun varmış heralde 2 haftadır yurtdışından parça bekleniyor

Bu Lenovo'nun da hiçbir parçayı Türkiye'de barındırmaması, en ufak bir problemde gerekirse haftalarca yurtdışından parça temini için bekletmesi çok kötü işte...

Ay başı gibi ben de temizlik için götürdüm, garanti güncelleme gerek derken önce onun yapılması gerekmiş ki hala da hiçbir şey gerçekleşmiş değil, daha evvel bu konuyla ilgili görüştüğüm yetkili ısrarla elimde faturayla gittiğim vakit onun dikkate alındığını söylemişti halbuki, nasıl çalışıyor bu Lenovo Türkiye anlamak güç, elinizde fatura varken direkt dikkate alınmadığınız yegane kurum bu olabilir.

Hazır temizleme ve servis demişken laf uzadı, soracağım şuydu ki fanda sorun varken ne gibi bir sorun? Ve bu sorunun bilfiil bilgisayarı kullanırken size bir yansıması var mıydı, hani fanda bir sorun olduğunu duyduğunuzdan beri demek ki şu bu problem yüzünden oluyormuş diyebiliyor musunuz? Merak ettim, çünkü ben de serviste beklediğimden uzun süre kalır diye bir yandan tırsıyordum da, bilgisayarı servise bir kez daha anca garanti süremin bitişine bir hafta kadar kala götürebilirim, böyle böyle garantinin sonunu da getirmem umarım.

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    benim en büyük sorunum ısınmaydı işte, 90-95 dereceleri görmeye başlamıştım artık. servise göndermeden önce telefonla arayıp ısınma sorunu, klavyenin sol ve sağ üst köşelerinde bastırınca içe doğru oynama var diye belirttim kayıt oluşturdular sonra kargoladım.

takip sayfasında durum: yurt dışından parça bekleniyor olunca arayıp sormuştum klavye için mi bekliyorsunuz diye, klavye+fan dediler. yani verirken fanda bir sorun olduğunu bilmiyordum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 16 Temmuz 2014; 20:08:50 >
  • Bende garanti bitimine 1 ay kala falan servise vermeyi düşünüyorum. Temizlik yapsınlar.
  • Selam arkadaşlar, bugün Sandisk ultraSSD 256GB aldım fakat update yapmaya kalktığımda boot olup siyah ekranda bi kaç yazı yazıp kalıyor? Bunun sebebi ne olabilir? Normalden hızlı gelmedi bana ssd AHCI format attım ve Sata3imzamdaki cihaza taktım.Benim Msatassd sanki daha hızlıydı bunun açılma kapanma süresi uzun ,test yapınca fırlıyo ama hızı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcines -- 17 Temmuz 2014; 0:43:36 >
  • quote:

sonradan ss alanlarda ısınma problemi var mı? ssdyi hddnin yerine takmıştım orası acaip ısınıyor nedense

Selam bende de ısınma var ama çok değil,fakat bende nedense msata dan daha fazla açılış kapanış süreleri bunun nedeni ne olabilir? AHCI modda formatladım hdd nin yerine taktım?Sonradan ayar falan mı yapmamız laızmdı? Adlığım da buhttp://www.vatanbilgisayar.com/256gb-ultra-plus-sata-30-ssd-okuma-530mb-_-yazma-445mb-12117.html

• 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.