Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -b0Ni

watch dogs deneyen var mı, bizim kartla zor gibi

HD çözünürlük için bu kartın yeterli olduğunu düşünüyorum.
  • 1.6 saat wolfenstein:the new order sonrası sıcaklıklar lol oynarken falan fan tarafı çok ısınırdı şimdi klavye baya ısındı, 1080pde oynadım. laptop yanmamış iyi ki

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye]

• Watch Dogs low ayarlarda 1280x720 çözünürlükle 10 fps alıyorum. Bir sıkıntı var gibi geldi bana bu kadar kötü olmaması lazım.
  • Sen bakım yaptırmıştın diye hatırlıyorum yanlışmıyım normal şartlarda ekran kartı sıcaklığı işlemciyi geçmemesi gerekir sende sıkıntı olduğu aşikar en ufak tozlanmada kapanır.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    yok ben değildim o, 1.5 yıl oldu kapanma olmadı daha hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Mayıs 2014; 18:34:44 >
  • O zaman temizlik yapmanda yada yaptırmanda yarar var işlemci ver ekran kartına da termal macun sürmeyi unutmayın.
  • quote:

watch dogs deneyen var mı, bizim kartla zor gibi

1366x768 çözünürlükte Ambient Occlusion, Motion Blur ve Depth of Field üçlüsü kapalı bir şekilde diğer ana ayarların alayı Ultra olmak üzere sabit 30 fps ve biraz üzerini, 35 civarını almak mümkün. Araç içerisinde işler yayan gezmeye oranla değişebiliyor tabii; ama orda da karttan ve bilgisayardan değil de direkt oyunun sürümünden kaynaklandığını ve güncellemelerle iyileştirilebileceğini de düşünüyorum, araç içi 25-30'luk fps bir anda elli metre sonrası 19-20 civarına düşebiliyor çünkü.

Bu arada 1.5 yıldır ben de hiç bakıma vermedim ama yakın zamanda vereceğim, o yüzden bakımdan geldiği vakit bilgisayarın performansı şimdikine oranla biraz daha artıp ilk günkü haline dönebilir veya şimdikilere oranla daha az ısınabilir ama o ısınma değerleri gayet normal değil mi ya, hatta biraz az bile geldi bana.

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    90 olmuş daha nolcak
  • quote:

90 olmuş daha nolcak

Ben ilk baktığımda bir an değeri yanlış görmüşüm, neredeyse bilfiil bütün gün dışarıdaydım ve hayli yoruldum, kafa kalmadı diyebilirim, kusura bakma.

Ben de belli bir süre sistemi zorlayabilecek türden bir oyun oynadığım vakit 88-90 derece civarına ulaşıyorum zaten, muhtemelen bir bakım geçirdikten sonra daha düşer bu değerler, 1.5 yıldır alındığı haliyle kullanımına devam eden makineler için gayet normal olduğu için ilk mesajımın "gayet normal değil mi" kısmının hala arkasındayım ama biraz az bile olduğunu söylediğim kısmın değil tabii, ama yabancı forumlarda oyun sonrası genellikle 95C civarında takılanlar gördüğümü de hatırlıyor gibiyim. Asıl merak ettiğim, senin gibi bir saat kadar oyun sonrası elde edinilen değerlerin bir bakım veya termal macun yenilemesi sonrası şimdiye oranla ne kadar düşeceği.

• bir de ssd taktıktan sonra sıcaklıklar arttı gibi geldi bana, alakası olabilir mi? ssd'nin olduğu yer bile ısınıyor nedense
  • Merhaba beyler. Şuan Lenovo'nun istanbuldaki teknik servisini bileniniz var mı? Benim de pc de tozlanmaya bağlı sıcaklık artışları ve bir iki problem var, elden vermeyi düşünüyorum da servise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowman

Slm arkadaşlar bugun google actığımda fark ettim.Y580'nin ekranında özellikle beyaz fonda,kırmızı dada bayağı kendini belli eden mercimek kadar bi beyaz leke var sağ köşeden 8-10 cm çarpraz gelip yukardanda 4-5 cm asagıya denk gelen yerde.piksel hatası yada bi ışık sorunu var dıye dusunuyorum garantiye gondersem sonuc ne olur ?yada ne yapabılırım?

Garantiye gitti ve müthiş bi hızda (6 gün) kargo dahil ekran değişimi yapıldı ve geldi teşekkürler lenovo.
  • 1920-1080 orta ayarlar.Aa kapali.Bi de bu config dosyasiyla ilgili biseyler yaptim.
    Fps 25-42 arasi.Ama genellikle 35 filan.Ama bu kadar sikinti cikarmamasi lazim bu oyunun bu kadar.Acil bir update gerekli.
    Bu arada bendeki uplay orjinal watch dogs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba son günlerde harddiskten kaynaklandığını düşündüğüm ciddi performans sorunları yaşıyorum.Normal kullanımda bir sorun yokken özellikle IDM ile bişey indirdikten sonra rebuilding işlemi sırasında ve yüksek boyutlu bir winrar dosyasını açarken laptopta başka bir işlem yapmak işkence halini alıyor.Güç planı dengeli ve performansta da sonuç aynı , prize takılı kullanıyorum.

Energy management da fan vantilatörünün olduğu kısımda akıllı güç tasarruflu sabitdisk ayarını kapatmak istiyorum belki bir yardımı olur.Aç/Kapa yada Açık/Kapalı diye yazmak varken Açık/Kapat yazmışlar kafam karıştı , hangisinde kapalı oluyor bu

Bunun dışında bir önerisi olan var mı yada benzer bir sorun yaşayan?
  • arkadaşlar malum yaz geldi. havalar ısındıkça bilgisayarda iyiden iyiye ısınmaya başladı. bizim laptopa uygun bir soğutucu tavsiyesi olan var mı acaba?
  • Cooler Master Notepal CMC3 böyle bir ürün buldum ama arkadaşlar soğutma performansı nasıldır
  • bir sorum olacak son olarak bu cihazlara ssd upgrade işi çözüme ulaştı mı?, msata ssd olan model benim ki ssd takarsam mssd ile darboğaz yapar mı? üstne birde hdd cady ile kendi hddsini taksam ısınma artar mı? ne çok oldu sorular ama mazur görün...
  • Arkadaşlar Nvidia geforce experince shadow play de sorun yaşayan var mı? Uygulamaya resmi 660m desteği gelmesine rağmen ben kullanamıyorum.

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye]

Sol taraftaki açma butonuna tıkladığımda hiçbirşey olmuyor aktif edemiyorum.Program 2.1.0.0 sürümünde driver en güncel geforce 337.88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 8 Haziran 2014; 15:10:00 >
  • Arkafaslar y580 in su anki 2,el fiyati ne civardadir bu makina mi daha iyi yoksa z510 mu daha iyi ikisinden birini almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

Arkafaslar y580 in su anki 2,el fiyati ne civardadir bu makina mi daha iyi yoksa z510 mu daha iyi ikisinden birini almak istiyorum

Z510 bilmem ama ben cihazımı tavsiye ederim. 2 yıl olacak banamısın demedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.