Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişim kararı alanlar hangi sorundan göndermiştiniz cihazınızı ? Birde değişim kararından sonra ne yaptınız ? Ne aldınız yani cihaz olarak :)
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    Lenovo Energy Management uygulamasının pil sıfırlama seçeneği nedeniyle anakartta bir hasar oluştu. Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Servise defalarca anlatmama rağmen saçma sapan yöntemlerle sorunu çözmeye çalıştılar; ancak başarılı olamadılar. Örnek vereyim. "Sorun pilde, pili değiştirelim." dediler. Pili çıkardığınızda sorun devam ediyorsa, yani bilgisayar pilsiz çalışırken sorun devam ediyorsa sorun pilin değişmesiyle çözülebilir mi? Ya, siz söyleyin, böyle bir sorun çözme yöntemi olabilir mi? Ha, böyle yapıp sorunu çözemedik mi dediler; hayır! Adamlar bilgisayarı aynen göndermişler. Pili değiştirdikleri zaman sistem kurulumu yapmışlar; ancak eksik yapmışlar. Bilgisayarı bir de ben kurdum. Bir de "Testler yapıldı; cihaz sorunsuz çalışıyor." yazmışlar! Anlayacağınız, sorununuz vida gevşetip vida sıkmakla çözülemeyecek bir şeyse, biraz beyin gerektiriyorsa o sorun Lenovo'nun Türkiye servisinde kolay kolay çözülmez. Ha, hakkını yemeyelim, adamlar HDD değişimini sorunsuz yapabiliyor. Dedim ya, adamlar vida gevşetip vida sıkma üzerine uzmanlaşmış...

Neyse, sonuçta değişim kararı verildi. Ben de Monster Abra A7 V3.1 sipariş ettim.

• Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    ısınma ve klavyenin sağ,sol üst köşelerinde bastırınca içe doğru oynama oluyordu bu 2si için yolladım. fan ve klavye sipariş ettiler 20 iş gününde gelmedi iade kararı çıktı. daha vatana gitmedim ama karta tek seferde iade ederlerse karta iade, olmazsa çek alırım. laptop almayı düşünmüyorum bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ısınma ve klavyenin sağ,sol üst köşelerinde bastırınca içe doğru oynama oluyordu bu 2si için yolladım. fan ve klavye sipariş ettiler 20 iş gününde gelmedi iade kararı çıktı. daha vatana gitmedim ama karta tek seferde iade ederlerse karta iade, olmazsa çek alırım. laptop almayı düşünmüyorum bu sefer

Herkesin laptop iadeye gidiyor forumda tek kalacam galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Herkesin laptop iadeye gidiyor forumda tek kalacam galiba

Ben varim hocam:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• perşembe formu vatana vermiştim cumartesi aradılar tekrar gittim, iadeyi nasıl istediğimi sordular (değişim-çek-para iadesi) bende kredi kartına iade istedim. bir sorun çıkmadı bu hafta karta yüklenir büyük ihtimal.
  • Benim laptopumun sağ üst tarafında menteşeye yakın olan yerde kasasında aralanma ve güç kablosu girişinde kırık var. Yaklaşık 1 aydır bilgisayar bazen harddiski görmeyip açılmıyor çıt çıt sesler geliyor ve aşırı ısınma problemi var. Servise vermeyi düşünüyorum ancak aralanma ve kırık yüzünden kullanıcı hatası deyip bütün sorunları için ücret talep ederler mi?
  • lp1650 L kullanıcısına yanıt
    HDD sorununu çözerler diye tahmin ediyorum.
  • Ölü pikseli olan var mı cihazında?Benimkinde ilk ölü piksel çıktı 2 yıllık kullanımın sonunda.
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Bende 1 tane vardı.
  • Garanti bitti hard disk gitti bios hdd gormuyo biraz zorluyom goruyodu oldu heralde bole bisi olan varmi boot device hatasi verio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahaka7741 D kullanıcısına yanıt
    HDD ölmüş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBerkO

HDD ölmüş olabilir.

Oyle gozukuyo da belkim baska bisi vardir dedim

HDD, yuvası ile alakalı bir sorun olabilir. Yuvada tozlanma olabilir, HDD oynamış olabilir... Garanti bittiyse bilgisayarı açın, HDD'yi çıkarın, yuvayı ve HDD'yi temizleyin.
  • quote:

HDD, yuvası ile alakalı bir sorun olabilir. Yuvada tozlanma olabilir, HDD oynamış olabilir... Garanti bittiyse bilgisayarı açın, HDD'yi çıkarın, yuvayı ve HDD'yi temizleyin.

Heraeyi denedim olmuyo hdd alicaz gibi duruyo

Bu konuda daha önce de yazmıştım. Bu bilgisayarın iç tasarımından dolayı HDD normale göre biraz daha sıcak çalışıyor. Bunun da HDD problemlerine zemin oluşturabileceğini söyledim. Görüyorum ki HDD probleminin en sık yaşandığı modellerden biri oldu Y580... Size tavsiyem mekanik disk yerine SSD tercihine yönelmeniz olacaktır. Zira 5400 RPM disk taksanız bir süre sonra çekilmez derecede yavaşlıyor; 7200 RPM taksanız ısınan HDD daha fazla ısınacak. SSD, hem ısınma sorununu çözer hem de hızlı ve uzun ömürlü bir kullanım sağlar.
  • quote:

Bu konuda daha önce de yazmıştım. Bu bilgisayarın iç tasarımından dolayı HDD normale göre biraz daha sıcak çalışıyor. Bunun da HDD problemlerine zemin oluşturabileceğini söyledim. Görüyorum ki HDD probleminin en sık yaşandığı modellerden biri oldu Y580... Size tavsiyem mekanik disk yerine SSD tercihine yönelmeniz olacaktır. Zira 5400 RPM disk taksanız bir süre sonra çekilmez derecede yavaşlıyor; 7200 RPM taksanız ısınan HDD daha fazla ısınacak. SSD, hem ısınma sorununu çözer hem de hızlı ve uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

Aynen ssd dusunuyorum zten hdd dayanmaz bu makinaya 2 sene de 1 degisir isinmadan

• 2 senedir bu aleti kullanıyorum. net bir şey var. bu alet oyun oynarken ısınıyor ! hemde yanıyor :) hafif oyunlarda 70-80 derecelerde ağır oyunlarda ise 80-93 derecelerde takılıyor. cs goda özellikle 88den aşşagıya inmiyor. oyun dışında ise ısınma problemi yok..
    Sandisk 256gb Ultimate kullanıyoru.Hdd den daha çok ısınıyor hatta Boni arkadaşımızda bundan şikayetçiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

Sandisk 256gb Ultimate kullanıyoru.Hdd den daha çok ısınıyor hatta Boni arkadaşımızda bundan şikayetçiydi.

Vatandan 500 gb 7200 rpm aldim 143 tl ye uygun fiyatti simdi takir takir calisio

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.