Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bilgisayarı aldığımda 4 defa servise gönderdim ondan sonra hiç bir sorun yaşamadım. HDD değişti 2 defa servise gitti ekran kartı ile ilgili sıkıntı oldu çözülmedi sözde yurtdışından yazılım geldi yazılım yüklendi. Şuan 1 yıldır sıkıntı yok şükür.
  • Beyler benm klavye yalan oldu bazı harfler çalısmamaya basladı Klavye alabılecegım bır yer var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurock

Beyler benm klavye yalan oldu bazı harfler çalısmamaya basladı Klavye alabılecegım bır yer var mıdır

http://www.ebay.com/itm/New-For-IBM-lenovo-ideapad-Y580-W-Backlit-Frame-keyboard-RU-Russian-Black-/321133816350?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item4ac5112a1e

• almak isteyen olursa y580 nimi satıyorum...1tb lik hd olan model, garantisi devam etmektedir..herhangi bir şekilde servise gitmemiştir...temiz bakımlı bir üründüristeyene resimleri gönderebilirim mailine
  • lakers45 kullanıcısına yanıt
    Hala kasıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Hala kasıyor mu?

Kasıyor dikey bilmem neyi kapattım biraz düzeldi de menü de bile kasıyor yani çok verimsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

quote:

Hala kasıyor mu?

Kasıyor dikey bilmem neyi kapattım biraz düzeldi de menü de bile kasıyor yani çok verimsiz

Recovery falan yapın hocam.Belki düzelir.Ultrada olmasada highta akıcı oynaması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

quote:

Hala kasıyor mu?

Recovery falan yapın hocam.Belki düzelir.Ultrada olmasada highta akıcı oynaması lazım.

Valla bf3 ultra, bf4 low da bile kasma var, fifada da kasma var. Sorun olsa bf3 te de olur

• quote:

Orijinalden alıntı: fakcakaya

almak isteyen olursa y580 nimi satıyorum...1tb lik hd olan model, garantisi devam etmektedir..herhangi bir şekilde servise gitmemiştir...temiz bakımlı bir üründüristeyene resimleri gönderebilirim mailine

Kayseridemisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

2 sorum olacak.

1-Y580 e takabileceğim SSD konusunda sınırlama varmı. 1TB taksam desteklermi?
    2-Hem 16gb ram hemde SSD hemde dvd yuvasına hdd takılabilirmi? Laptop dan memnunum ve iş icabı yukseltme yapmam gerekiyor.

Teşekkürler..
  • LENOVO Y580 İntel İ5-3210M 2.50 (TURBO 3.1) 8 GB RAM 2 GB EKRAN KARTI NVIDIA GTX 660M

Beyler sorun şu low da bile maça girerken:

En yüksek ayarlar açıkken blackout modunda:

Bu sorunu yaşayan var mı daha önce nasıl çözeriz maç oynayamıyorum. Blackout sadece doğru düzgün kalitede. Sinirlerim bozuldu. Tüm driverlar güncel.

Dxdiag:http://pastebin.com/NPW3Fjeh

oyunla ilgili de olabilir sorun, orjinal değilse farklı crack falan dene.
    dostum sağ tıklayıp ekran kartıyla acmayı dene.muhtemelen onboardla acıyor oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

oyunla ilgili de olabilir sorun, orjinal değilse farklı crack falan dene.

Valla oyun ilaçlı ama doğru çalışan da var değişik değişik şeyler
  • arkadaşlar merhaba. lenovo y580 3610qm i7 windows7 64bit kullanıyorum. laptopun ekran renkleri bozuldu beyaz alanlar mavi siyah alanlar kırmızı piksellerle doldu. ekranda dikey olarak 3 kırmızı çizgi oluştu kesinlikle bozuk bir görüntü. daha önce de bir kez aynı sorunu yaşamıştım servise gönderdim ve bios update edildi 2 sene boyunca böyle bir durum olmadı şimdi yine aynı sorun oluştu. biosu güncelledim 1-2 gün düzeldi ve tekrar bozuldu. gtx660m'i de güncellemiştim ve sorunsuz kullanıyordum. sorundan sonra hd4000i güncellemye çalıştım ancak. sistemin yükseltilmesi gerekiyor gibi bir uyarı aldım. (doğru yazılımı yükleme çalıştığımdan eminim) günlükleri temizleyip tekrar denedim değişen bir şey olmadı. driverı silip tekrar denedim bu kez güncellenmiş gibi göründü ancak bir düzelme olmadı. ayrı ayrı ekran kartlarını devre dışı bırakarak denedim fakat sonuç olumsuz. bunca olumsuz şeyden sonra bilgisayarı duvara atmadım. sabrın sonu selamet olsun bir bilen çıksın da yardım etsin Allah aşkına :(

• Arkadaşlar Lenovo Y580'imi satıyorum:http://goo.gl/WSsl7s

Sade hali + Logitech Z305 hediye: 1550 TL.
    120 GB. SSD'li hali + Logitech Z305 hediye: 1800 TL.

Pili çok az kullanılmıştır, garantisi sürmektedir. Full kutusu durmaktadır. Orjinal Windows 7 64bit yüklüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbirinci -- 18 Ekim 2014; 10:26:24 >

• arkadaşlar ekran parlaklığını en düşüğe çekince bi dalgalanma oluyor sizdede varmı aynı problem
  • windows 8.1 için driver linki varmı?
  • Makinesi kullanilmaz halde olup anakarti saglan olab bir arkadas var midir ? Anakart lazim bana da i5li versiyonun. Hem siz hem ben kazanayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.