Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah kimseyi düşürmesin servislere ya bende 8 ay yetkili bir yazıcı servisinde çalışmıştım oradan biliyorum ne kadar büyük olursa olsun hep kitleme peşindelerdi :) Otur sök bence sonra başka arızalar çıkmaya başlıcak servisten gelince genelde öle oluyor çünkü
  • yalcines kullanıcısına yanıt
    Uyarı için teşekkürler
    Artık kolayına servislere uğramam Hemde kendimiz bir şeyler öğrenmiş oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTRforce

Uyarı için teşekkürler
    Artık kolayına servislere uğramam Hemde kendimiz bir şeyler öğrenmiş oluruz

Birşeyde olursa ben yaptım dersin ebuydan alırsın parçaları var çokta pahalı değil yalnız klavyeye dikkat et :)
  • yalcines kullanıcısına yanıt
    Bende videoyu izlemeden klavyeden çok korkuyordum dağılır toplayamam diye ama izleyince yaparım ben bunu dedim :)
    Sadece o soket yerleri hassaslık gerektiriyor sanırım biraz ondan korkuyorum :)
  • Ben hdd yerine taktım ssdyi. Dvdromu da usb den kullanıyorum lazım olduğunda. Ayrıca şuan mac os x kurulu cihaza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Ben hdd yerine taktım ssdyi. Dvdromu da usb den kullanıyorum lazım olduğunda. Ayrıca şuan mac os x kurulu cihaza.

Msata yerinde,hddye 3.0 kutu aldim yerine 256ultrasandisk taktim. Msata d oldu ssd c gayet guzel + dvdrom yerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Ssd siz model kullanıyorum. Bugün msata ssd siparişi verdim boş slota takmak için msata ssd geldikten sonra yapmam gereken adımlar nedir? Hdd ve msata yı ortak kullanması için. Ve pc nin açılışı kaç dk ya düşer şuan herşeyiyle hazır olması 3-4 dk yı buluyorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

Arkadaşlar merhaba,

Ssd siz model kullanıyorum. Bugün msata ssd siparişi verdim boş slota takmak için msata ssd geldikten sonra yapmam gereken adımlar nedir? Hdd ve msata yı ortak kullanması için. Ve pc nin açılışı kaç dk ya düşer şuan herşeyiyle hazır olması 3-4 dk yı buluyorda.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=68856211

Buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

Arkadaşlar merhaba,

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=68856211

Buyrun

Benim aldığım msata ssd birde takmaktan yana sıkıntım yok msata ile hdd yi nasıl birbirine bağlıcam sıkıntım orada :)

• beyler bugün 2 seneden sonra ilk kez format attırıcam. "şuna dikkat et" diyeceğiniz bir şey var mı?
  • ssd alın candır win8.1 15sn de herşeyi hazır açılır yapıyor. yalnız benim bi sorunum var benim touchpad 1 ay çalışıyor bir ay çalışmıyor.rasgele hata veriyor nasıl düzelteceğiz bunu *
  • Arkadaşlar şu ürünü almak istiyorum sizce uygunmudur ve pc ye katkısı ne derecede olur

http://www.ebay.com/itm/Sandisk-24G-mSata-PCI-E-Solid-State-Drive-SSD-24GB-SDSA5DK-024G-Q-54-90-20887-/201090590497?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item2ed1eee721

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Celik -- 28 Kasım 2014; 2:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

ssd alın candır win8.1 15sn de herşeyi hazır açılır yapıyor. yalnız benim bi sorunum var benim touchpad 1 ay çalışıyor bir ay çalışmıyor.rasgele hata veriyor nasıl düzelteceğiz bunu *

Win8 driverini kurup dener misin

• Y580 e ssd taktım. ayrıca sabit diskte takılı. 3 dakikada açılıyordu şimdi 30 sn açılıyor. Ancak ssd yi test ettim. Düşündüğümden ve aynı ssd diske sahip başka sonuçları görünce bir sorun var dedim. Ahci falan yapmak gerekiyrmuş. Ben yapmamıştım ama standart ahci durumdada olabilir.
    Biosa bayadır girmiyordum şifresini hatırlayamadım. bulamadım bi türlü. Şifresini iptal etmenin bir yolu varmı acaba. y580 de ibm den gelen bir özelik olarak öyle bios pilini çıkarınca falan şifre sıfrılanmıyormuş diye okduum. napcam ben yaaa :(
  • mr.nfyc M kullanıcısına yanıt
    Modifiyeli bios atmayı dener misin?
  • İstanbul içi cihazı satan varmı?
  • arkadaşlar bugün cihazı açtım pildeyken sonra şarj kablosunu taktım direk kapandı.Pili çıkardım taktım pildeyken uzun bastım açıldı sonra kendiğilinden tekrar kapandı tekrar çıkar tak yaptım uzun bastım açıldı o anda şarj kablosunu taktım direk kapandı?? Böyle birşey yaşayan oldu mu hiç halen aynı???????????
  • Beyler dun gece kompile soktum macununu falan degstrdm acmisken sanirim anakart gitti kabloyu taknca isik yanmio ama acilio yine kapanio

• Yok mu fikir verebilcek kimse?
  • Arkadaşlar pil takılı olmasına rağmen bilgisayar şarj olmuyor.Takılı ve dolmuyor yazıyor.Bilgisayarı şarjdan çıkartırsam anında kapanıyor.Sorun ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.