Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben laptopu 8.1 e yükseltsem güç tuşunun yanındaki recovery tuşu gene aktif olarak çalışırmı? Yani istedigim zaman laptopu ilk aldıgım windows7 li haline döndürebilirmiyim o tuşla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende y580 i5 modeli var. Aynı marka 2 adet ssd takarak bunları raid 0 yapabilirmiyim? Bu konuda cevap bekliyorum. Sizden gelecek cevapla ssd siparişi vereceğim.
  • arkadaslar istiyen varsa laptopimi satiyorum eger satilmazsa parca parca saticam
  • Arkadaşlar laptoptan tak tak diye ses geliyor, başına gelen var mı ?

• Gta5 i deneyen oldu mu arkadaşlar?

• Bende GTA V icin geldim yine var mi deneyen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Arkadaşlar laptoptan tak tak diye ses geliyor, başına gelen var mı ?

Hard diskten geliyordur. Kafa vuruyor. O şekilde kullanmak sıkıntı verebilir. Önemli bilgilerin varsa yedekleyip ve servisle iletişime geçmelisin.
  • k1rulez kullanıcısına yanıt
    herkes gibi bende de oradaki cubuklar kirilmisti, ancak benim mentesemde problemliydi.. servise gonderdim mentese probleminden dolayi.. hayli alt kasa degiscek :)

alt kasa ve mentese degisti, bana saglam geri gelmisti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Bende GTA V icin geldim yine var mi deneyen ?

Şuan denedim. Benim ekran full hd değil hd yalnızca o yüzden full hd de deneymedim. 1366*728 de herşey high ultra arası akıcı şekilde oynanıyor. Oyuna girerken fraps tarzı bir program açmadım çünkü uzun uğraşlar sonucu oyuna zor girdim ama değdi gerçekten.

Yarın fraps açıp ortalama fps değerlerinide yazarım kaça düşüyor en fazla kaç oluyor falan. Zaten ben hiç grafik ayar değiştirmedim. Oyuna girerken kendisi high very high arasında konumlandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geçmisi arayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Bende GTA V icin geldim yine var mi deneyen ?

Şuan denedim. Benim ekran full hd değil hd yalnızca o yüzden full hd de deneymedim. 1366*728 de herşey high ultra arası akıcı şekilde oynanıyor. Oyuna girerken fraps tarzı bir program açmadım çünkü uzun uğraşlar sonucu oyuna zor girdim ama değdi gerçekten.

Yarın fraps açıp ortalama fps değerlerinide yazarım kaça düşüyor en fazla kaç oluyor falan. Zaten ben hiç grafik ayar değiştirmedim. Oyuna girerken kendisi high very high arasında konumlandırdı.

Yağ gibi oyun yağ allahim çok mutluyum. Bende de high da başladı. Normal a aldim şimdi fps işi beni bozar

• geçmisi arayan adam G kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede HD ekranlı model varda.AA açık heralde.Ben oyun çıkmadan önce medium-high karışık bekliyordum ama high-ultra karışıksa gerçekten çok iyi.
  • Gta 5'ten sonra yine iyi ki y580'i almışım dedim bir kez daha
  • Merhaba;
    bilgisayarimi alali neredeyse uc sene oldugundan icini actim temizledim.
    Kapattım hersey harika ancak klavye ısıgı calısmıyor:/
    fn tusunda sorun yok cunku fn fonksiyonları calisiyor. space tusuda calısıyor.
    Kablolarıda kontrol ettim
    Lutfen yardımcı olun
  • Fan ızgara dişleri nasıl kırılmış öyle anlamadım. Kaç senedir kullanıyorum bende hiç sorun olmadı.
    Arkadaşlar ben fhd olan modeli kullanıyorum sizce yeni çıkacak olan Witcher 3'ü oynatır mı?
    Yoksa satıp yeni bir laptop mu alsam?
    2. eli ne kadar eder fhd modelin bilginiz var mı?
  • beyler selamlar. kaç zamandır sorunsuz çalışan bilgisayarın şimdi fanından acaip bir ses geliyor sanki bi yere takılıyormuş gibi. tırrrrr şeklinde. ne yapmalı acil yardım lütfen?

edit: bu posttan sonra altta fanların boşluklarına süpürge tuttum çektim falan. ses kesildi şimdi çok enteresan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonJuan1907 -- 10 Mayıs 2015; 15:39:54 >
  • arkadaslar, elimde SIFIR orjinal y580 sarj aleti adaptopru vardir.. (y570 cihazimi garantiye gonderip degisim cikmisti, ve ben y570in adaptorunu kullanmaya devam ettim)

naylonu kitapciklari herseyi duruyor, el degmedi parmak izleri yoktur.. gercekten sifir urun.. ilgilenenler mesaj atabilirler
  • Arkadaşlar Merhaba

Benim delete ve esc tuşlarım çıktı. Klavye değişimi yapan elinde eski klavyesi olan varsa bana verebilrmi. Klavyenin çalışıyo olması filan önemli değil sadece tuşlar lazım altındaki plastik tutamaçları ile. Klavye değiştrip eski klavyesi elinde olan varsa . cüzi bir ücrete klavyeyi satın da alabilrim. Yardımcı olursanız sevinirm.

Ayrıca Bende kasa değişimi yaptırdım elimde eski üst kasa var. üstünde touchpadi var sağlam bi şekilde. İhtiyacı olan varsa onuda satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maplurtz -- 14 Mayıs 2015; 16:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.mustafadinler

Merhaba;
    bilgisayarimi alali neredeyse uc sene oldugundan icini actim temizledim.
    Kapattım hersey harika ancak klavye ısıgı calısmıyor:/
    fn tusunda sorun yok cunku fn fonksiyonları calisiyor. space tusuda calısıyor.
    Kablolarıda kontrol ettim
    Lutfen yardımcı olun

biraz geç olacak ama ben de aynı işlemi yaptım söküp taktım. Bu klavyenin ışığını aldığı kablo çok hassas. En ufak harekette bozuluyor. Benimki de çalışmıyor şu anda geçmiş olsun
  • Bu aletin kasasını değiştiren var mı ? Kaç lira yoluyorlar ? Allahın belası teknik servis telefonu açmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atehaa -- 21 Mayıs 2015; 15:33:45 >
  • mrb arkadaşlar
    Daha önce bluetooth u açtığımda teli vs bulup foto atabılıyordum su an F5 ile açıyorum ama herhengı bır pencere acılmıyor önceki gibi hıcbısey atamıyorum.Nasıl bluetooth ıle dosya atarım yardımcı olursanız sevınırım.
  • 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.