Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pil in arızalanmış.Değiştirdiğinde sorunun düzelecektir.
  • huseyinözd kullanıcısına yanıt
    Pili çıkartıp tekrar taktım düzeldi.Pilin bilgisayarla temas olan yeri tozlanmıştı temizledim.Uzun zamandır çıkarmamıştım.
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir Y580 var. Hackintosh yaptim wifi'i taniyamiyorum. Baska bi wifi kart alayim dedim oda whitelist'de yokmuş.

Bios Unlock olayi varmis white list icin nasil yaptildigini bile var mi? Yardimci olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoomone

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir Y580 var. Hackintosh yaptim wifi'i taniyamiyorum. Baska bi wifi kart alayim dedim oda whitelist'de yokmuş.

Bios Unlock olayi varmis white list icin nasil yaptildigini bile var mi? Yardimci olabilir mi?

Ben usb wifi kullanıyorum şuan ama technopatta Aytuğ Kerem Avcı var. O bu işlemi yaptı. İrtibata geçersen yardımcı olur. Oda wifi kart arıyor kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

quote:

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir Y580 var. Hackintosh yaptim wifi'i taniyamiyorum. Baska bi wifi kart alayim dedim oda whitelist'de yokmuş.

Ben usb wifi kullanıyorum şuan ama technopatta Aytuğ Kerem Avcı var. O bu işlemi yaptı. İrtibata geçersen yardımcı olur. Oda wifi kart arıyor kendine.

Aytuğ Kerem AVCI benim dostum
    Eyvallah halletim. Bios'u unlock ettim. Her karti taniyor simdilik. Bide Mac OS X kurdum Çatır çatır çalışıyor :D

ilginiçin teşekkür ederim :)

• quote:

quote:

quote:

Aytuğ Kerem AVCI benim dostum
    Eyvallah halletim. Bios'u unlock ettim. Her karti taniyor simdilik. Bide Mac OS X kurdum Çatır çatır çalışıyor :D

ilginiçin teşekkür ederim :)

Son açtığın konuyu gördümde ben, ondan seni sana yönlendirdim :D Hayırlı olsun. Wifi kart buldun mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bana leneovo Y580 Recovery lazım elinde olan varsa yüklerse sevinirim.
  • artes34 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende varda yüklmem zor bizimö burda boyut bayaf azla çünkü. Ama istersen ücret lıcıya ait şekilde dvd yazdırıp gönderebilirim. Bir araştır. bulamazsan bana PM den yaz hocam.
  • Arkadaşlar ben laptopu bugune kadar 22' monitöre baglayip kullanıyordum. Bugun monitör bozuldu; laptopun ekranına geçtim ama acayip gözlerimi yoruyor. 768p olan ekran benim laptop. Bu sorunu aşmanın bir yolu felan var mı? 20dk baksam gözlerim agrıyor harbi çok dandik ekran kalitesi. Az birşey ekrana bakma açım değişsin; zaten görüntüyü düzgün görmek mümkün olmuyor felan.
  • Mrb lap topun solundakı fanı koruyan plastık ızgaralar var tek tek kırıldı su an suan sadece 7 tane kaldı sıkıntı olurmu ne yapılabilir?
  • arkadaşlar win8 de internetinin sınırlı erişime düşenler oluyor mu sürekli sorun yaşıyorum bu konuda
  • Arkadaşlar bu arada benim Y580 çöpoldu anakartı yapamadılar Serviste 580TL yeni anakart fiyatı çekince kaldı öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

Arkadaşlar bu arada benim Y580 çöpoldu anakartı yapamadılar Serviste 580TL yeni anakart fiyatı çekince kaldı öyle

Nasıl çöp oldu hocam?Benimkisi 2 yıl önce garantiden değiştirilmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

quote:

Arkadaşlar bu arada benim Y580 çöpoldu anakartı yapamadılar Serviste 580TL yeni anakart fiyatı çekince kaldı öyle

Benim garantim bitmişti 1ay sonra anakartta bitti
  • LİTEON IT LMT-128M6M msata SSD aldım bilgisayarda inanılmaz hız farkı var ve unlock bios ile gerçekten çok iyi çalışmakta.Açılış ekranı 3-4 saniye sürmekte.
  • quote:

quote:

quote:

Dırduk yere mi oldu ? Geçmiş olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dırduk yere mi oldu ? Geçmiş olsun

Pc calisirken sarj kablosunu taktim direk kapandi sonrada acilmadi saol kardesim

• Arkadaşlar, nvidea ekran kartlarına geforce experience uygulamasını yükletti. bu programın içinde bir çok ufak işlevsel program var bunlardan biri SHADOWPLAY. Bu program çok kaliteli bir oyun videosu çekme programı. Ancak bende bir türlü butonu aktifleştiremedim. Sistemimiz yetiyor ancak aktif olmuyor.
    Bir kere nasıl olduysa aktif edebildim videoda çektim ancak daha sonra ne olduysa olmadı sildim kurdum vs bir sürü şey denedim olmadı.

Yaptıklarım ==

sil kur
    masa üstü kısa yolundan uzantı eklemek
    services.msc den programı durdurup çalıştırmak

internette bunu yapıp çözmüşler ama bende olmuyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordroluKeriz -- 9 Mart 2015; 11:02:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowman

Mrb lap topun solundakı fanı koruyan plastık ızgaralar var tek tek kırıldı su an suan sadece 7 tane kaldı sıkıntı olurmu ne yapılabilir?

Kalan 7 ızgara dişide kırılacak tek tek. Sonra üst taraftaki plastik de kırılacak.Bir sıkıntı çıkarmıyor.Yapacağın hiçbir şey yok. Lenovonun malzeme kalitesinin sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1rulez -- 11 Mart 2015; 1:39:26 >

• Modlu bios tan orjinal biosa nasil donuyoduk ekran karti 93 derecelere cikio macun degistirdim

• 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.