Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dahaka7741

quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

Sandisk 256gb Ultimate kullanıyoru.Hdd den daha çok ısınıyor hatta Boni arkadaşımızda bundan şikayetçiydi.

Vatandan 500 gb 7200 rpm aldim 143 tl ye uygun fiyatti simdi takir takir calisio

En iyisini yapmışsın SSD anlayamadığımız sebepten ötürü ısınıyor.Isınma dışında SSD yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dahaka7741

quote:

Sandisk 256gb Ultimate kullanıyoru.Hdd den daha çok ısınıyor hatta Boni arkadaşımızda bundan şikayetçiydi.

Vatandan 500 gb 7200 rpm aldim 143 tl ye uygun fiyatti simdi takir takir calisio

En iyisini yapmışsın SSD anlayamadığımız sebepten ötürü ısınıyor.Isınma dışında SSD yani

Simdilik iyi ozellikle oyun loading ekeanlarinda baya bi. Fark etti eakisine gore ses falanda yok bide bu hdd daha ince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkdaşlar merhaba ben bu laptopu 1.5 sene önce almştım şimdi garantiye vermek için aradım garanti süresi bitmiş güncellemek içn fatura gönderin dediler.bendede fatura yok vatandan almıştım. faturayı vatandan temin edebilrmiyim. aynı durum başına gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar bu latpopu abime 1500 tl ye satmayı düşünüyorum. üstüne para koyup 2500 2800 tl arası bi laptop alcam. değermi buna ve laptop önerleriniz varsa paylaşırsanız sevinirm. monster msı lara bakıyorum. msı lar pahallı monster lara göre monster kullanan varmı tavsiye edermi.
  • maplegolas M kullanıcısına yanıt
    Faturayı gün tarih isim bildirerek vatandan alabilirsin ben öyle yaptım. Laptopu satma konusunda ise satarsanda kesinlikle laptop alma derim ayni fiyata daha iyi bir pc toplarsın
  • Bugün servisden gönderilen değişim formu elime ulaştı ,ilk seri i7,full hd olmayan ,ssd li model.İyisiyle kötüsüyle 2 sene geçirdim bu laptopla açıkça söylemek gerekirse laptopdan çok memnundum , iyide baktım ,öğrenci olduğumdan gitmediği yer kalmadı benimle ,öyle sabitde kullanmadım yani.2 sene boyunca hiç sevise gitmedi arıza vermedi(donanımsal).SSD, fan ve klavye değişimi olacaktı belkide 2 3 sene daha kullanacaktım.

Şimdi yeni bilgisayar araştırıyorum ve yine laptop almak durumundayım lenovo y50 aklımı çeliyor.Monsterda da güçlü modeller var.Msi , asus derken bir sürü seçenek var.Ama dolar kuru yüzünden 2 sene önceye kıyasla 1000$ lık bir üründe 350 TL kayıp var bu acı bir durum.Ben aldığımda kur 1.82 tl iken şuan 2.17tl seviyesinde.

Laptopu vatandan almıştım bugünlerde gidip iade işlemini yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTRforce

Faturayı gün tarih isim bildirerek vatandan alabilirsin ben öyle yaptım. Laptopu satma konusunda ise satarsanda kesinlikle laptop alma derim ayni fiyata daha iyi bir pc toplarsın

cevabın için teşekkür ederim öncellikle. vatandan faturayı mail yoluylamı aldın yoksa yüzyüzemi. birde ben seyehat ettigim için pc toplama şansım yok 2500-2700 arası bi laptop alcam biraz daha bekleyip paramı çoğaltabilrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maplegolas

quote:

cevabın için teşekkür ederim öncellikle. vatandan faturayı mail yoluylamı aldın yoksa yüzyüzemi. birde ben seyehat ettigim için pc toplama şansım yok 2500-2700 arası bi laptop alcam biraz daha bekleyip paramı çoğaltabilrim.

Talebi vatan cevizlibağ da yaptım mail atın demiştim ama atmadılar bende 2 gün sonra gittim kendim aldım faturayı da anında çıkartmıyorlar ertesi günü beklemen gerekiyor.
    Cevizlibağ diye belirtmemin sebebi orda müdürlük var mağaza dışında olan yerde talebi yaptım yani diğer mağazalarda oluyor mu bilmiyorum

• quote:

merhaba şimdi aklıma geldi ben laptobu telefonla almıştım istanbuldan gelmişti kargoyla. ben şimdi ankaradan fatura işlerini halledebilrmiyim.
  • merhaba ardakaşlar benim laptopun esc tuşu çıktı geri oturtamadım galiba alt kilit yerlerinde kırılma oldu. klavyesini değiştiren biri varsa elinde varsa esc tuşu alt parçalarıyla birlikte bana gönderebilrmi.
  • usteki arkadasa katiliyorum.. ayni sekilde bana da sol SHIFT tusu lazim. var ise birilei, bende onu alabilirmiyim
  • Büyük ihtimal olur diye düşünüyorum çünkü mail yolu ilede atabiliyorlar faturayı sende onu lenovo ya mail atarsın sorun çözülür diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTRforce -- 31 Ağustos 2014; 14:18:40 >
  • Arkadaslar cihazını satmayı dusunenen varmi acaba ? Ikinci el alacagim bir tane bu modelden veya msi ge60 0nd ama bu modelin piyasasi daha ucuz oluyor galiba. Sikinti surada mdu bulurken lenovo bulamiyorum 1500 tl seviyesinde

• arkdaşalar bu pc 90 dercelere çıkıyo oyunda ben çok ısınıyo diye sinirleniyodum. pc yi satmayı düşünüyodum. monsterlere bakıyorudum şu videoyahttp://www.youtube.com/watch?v=5YolBFB1CtA baktım watch dogs oynuyo adam ondada 85 90 arası derce 92 ye bile çıktı bütün laptoplar böylemi anlamadım gitti msı asus kullanan varmı onlardada mı böyle sıcaklıklar. öyleyse ben buna bi soğutu alcam devam etcem 2-3 sene daha. sıcaklık için garantiyede gönderdim aleti baktılar gönderdiler. gene aynı dereceler adam akıllı bakmıyolarmı g arnatide anlamadım.Ben pc ilk geldiğinde pes oynuyordum 2. modda fandan ses gelmiyordu.3-5 ay sonra fan coşmaya başladı. artık sadece bisiklet modunda kullanıyorum rokete filan alınca sistem boşta olsa bile pc coşuyo hemen 80 leri görüyo fanda coşuyo bi anda. siz yüksek oyunları kaç derecede oynuyorsunz sadece bendemi ısınma sorunu var anlamadm ben bi far cry açıyım gta 4 açıyım 2 dk da 90 ı geçyo hemn sıcaklık.

• quote:

arkdaşalar bu pc 90 dercelere çıkıyo oyunda ben çok ısınıyo diye sinirleniyodum. pc yi satmayı düşünüyodum. monsterlere bakıyorudum şu videoyahttp://www.youtube.com/watch?v=5YolBFB1CtA baktım watch dogs oynuyo adam ondada 85 90 arası derce 92 ye bile çıktı bütün laptoplar böylemi anlamadım gitti msı asus kullanan varmı onlardada mı böyle sıcaklıklar. öyleyse ben buna bi soğutu alcam devam etcem 2-3 sene daha. sıcaklık için garantiyede gönderdim aleti baktılar gönderdiler. gene aynı dereceler adam akıllı bakmıyolarmı g arnatide anlamadım.Ben pc ilk geldiğinde pes oynuyordum 2. modda fandan ses gelmiyordu.3-5 ay sonra fan coşmaya başladı. artık sadece bisiklet modunda kullanıyorum rokete filan alınca sistem boşta olsa bile pc coşuyo hemen 80 leri görüyo fanda coşuyo bi anda. siz yüksek oyunları kaç derecede oynuyorsunz sadece bendemi ısınma sorunu var anlamadm ben bi far cry açıyım gta 4 açıyım 2 dk da 90 ı geçyo hemn sıcaklık.

Havalarda etki ediyor bu duruma. Bende de çok ısınıyor cihaz. Soğutucu olmasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

quote:

arkdaşalar bu pc 90 dercelere çıkıyo oyunda ben çok ısınıyo diye sinirleniyodum. pc yi satmayı düşünüyodum. monsterlere bakıyorudum şu videoyahttp://www.youtube.com/watch?v=5YolBFB1CtA baktım watch dogs oynuyo adam ondada 85 90 arası derce 92 ye bile çıktı bütün laptoplar böylemi anlamadım gitti msı asus kullanan varmı onlardada mı böyle sıcaklıklar. öyleyse ben buna bi soğutu alcam devam etcem 2-3 sene daha. sıcaklık için garantiyede gönderdim aleti baktılar gönderdiler. gene aynı dereceler adam akıllı bakmıyolarmı g arnatide anlamadım.Ben pc ilk geldiğinde pes oynuyordum 2. modda fandan ses gelmiyordu.3-5 ay sonra fan coşmaya başladı. artık sadece bisiklet modunda kullanıyorum rokete filan alınca sistem boşta olsa bile pc coşuyo hemen 80 leri görüyo fanda coşuyo bi anda. siz yüksek oyunları kaç derecede oynuyorsunz sadece bendemi ısınma sorunu var anlamadm ben bi far cry açıyım gta 4 açıyım 2 dk da 90 ı geçyo hemn sıcaklık.

Havalarda etki ediyor bu duruma. Bende de çok ısınıyor cihaz. Soğutucu olmasına rağmen.

bu lenovodan kaynaklı bence soğutma konusunda başarlı değiller. arkadaşa da y500 aldırdım oda ısınıyo. ilk aldgımda memnundum ama 3-4 ay geçince ısınma başlıyo. siz hangi soğtucu kullanıyorsunuz. ben zalman nc 2000 almayı düşünyorum bayağı övdüler. faydası olur inş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

quote:

bu lenovodan kaynaklı bence soğutma konusunda başarlı değiller. arkadaşa da y500 aldırdım oda ısınıyo. ilk aldgımda memnundum ama 3-4 ay geçince ısınma başlıyo. siz hangi soğtucu kullanıyorsunuz. ben zalman nc 2000 almayı düşünyorum bayağı övdüler. faydası olur inş.

Bende zalmanın düşük bi modeli var ama memnun değilim. nc 2000 iyidir tavsiye ederim.

• http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-helix-aluminyum-20cm-fanli-12-17-notebook-sogutucu-ak-nbc-31bk/productDetails.aspx?productId=bd190123&categoryId=106859&SKU=BD190123

ben bunu almıştım yaz başında. zalman nc 2000de buda aynı soğutma performansını veriyor yazın. yani hiç soğutmuyorlar. oyunlarda ikiside 3-5 derece ancak düşürüyorlar sıcak havada. zalman serin ortamda(klima çalışan bir oda) 18 derece düşürdüğünü gördüm ama akasada serin ortamda 15 civarında düşürüyor. yani fiyat farkına göre bence akasada iyi bir ürün. ama şu an pahalı ben aldığımda yüzde 50 indirim vardı uyguna gelmişti . düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. ama tekrar edeyim sıcak havada ikisinide kullanmış biri olarak hiç bir sonuç alınamıyor.

• Beyler BF3'ü akıcı şekilde ULTRA da oynuyorum. BF4 low da bile kasıyor. Bugün FIFA 15 demo indirdim o da low da kasıyor. Bunun sebebi nedir kafayı yemek üzereyim valla kırıcam atıcam Y580-i5 var gtx 660m 8 gb ram.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Beyler BF3'ü akıcı şekilde ULTRA da oynuyorum. BF4 low da bile kasıyor. Bugün FIFA 15 demo indirdim o da low da kasıyor. Bunun sebebi nedir kafayı yemek üzereyim valla kırıcam atıcam Y580-i5 var gtx 660m 8 gb ram.

Bencede kir at. Oyun icin laptop almak cok mantikli

• 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.