Arkadaşlar 1-2 haftadır pc bakıyorum ve tabiki fiyat ve özellik olarak bunda karar kıldım bu modeli kullanan veya Lenovo kullananlar bu pc hakkında görüşlerinizii paylaşabilirmisiniz?
1500-2000 civarı fiyat aralığım var ama kaliteli ürüne göre 200 lira daha verebilirim .Başka pc öneren var mı arkadaşlar ? bir de PC-depoda fiyatlar uygun geldi nasıl bir alışveriş sitesi bilgisi olan war mı ?
------------------------------
Notebook Markası : Lenovo İşlemci Markası : Intel İşlemci Tipi : Intel Core i7 İşlemci Hızı : İ7-3632QM - 2.2 GHz Turbo Boost ile 3.2 GHz'ye kadar İşlemci Cache : 6 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : Nvidia Ekran Kartı Belleği : Paylaşımsız, 2 GB Grafik İşlemcisi : NVIDIA GeForce GT 645M 128Bit HDMI : Var Sistem Belleği : 6GB Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 1 TB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : DVD±RW Ethernet : Ethernet LAN 10/100 Wireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Var Usb Portu : 2 USB 2.0 + 1 USB 3.0 Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü Klavye : Numerik Q TR Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler Kart Okuyucu : 5-in-1 card reader Kamera : Var Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Pil Teknolojisi : 4-cell Li-lon Pil Notebook Ağırlığı : 2.20 Kg Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Lenovo Servisi Hediye : Notebook Çantası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme