Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet bende hep kayıtlı ama bazen %59 a düşüp kendisi tekrar çıkıyor 60 a çok nadirende olsa.
  • mumsur M kullanıcısına yanıt
    Win 8.1 e Update Ettim Artık Benimde Hep Kayıtlı Win8deymiş Sorun.
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    8.1 olmasina ragmen benim ki hala kayitli kalmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopu 3 şubat 16.25 da siparişledim istanbul bilişim müşteri hizmetlerini arayıp ürünüm kargoya verildiğini sordum geç kalındığı için verilmediğini söyledi. Akşam kargo takipinde ürünün verildiğini gördüm çok mutlu oldum sabah saat 10 gibi getirdiler laptopu.

Tasarımı çok hoşuma gitti özellikle ince ve zarif bi bilgisayar. Performans konusunda Far Cry 3 ultrada oynadım. Kendi bilgisayarım olduğu için söylemiyorum.

Ancak ısınma problemi 0.
    Ekran hakkında okadar şey duydum ki bu laptopu alırken en çok onun hakkında düşündüm. Ancak ekran harika parlaklığı on numara hiç bir sorun yok.
    Usb girişi gayet rahat dvd rom da oynama var ancak rahatsız eden birşey değil dell inspiron umdada vardı ondandır belki :)
    Ses oldukça iyi mouse pad her taraftan tıklanabiliyor gayet iyi.

Geldik bu mükemmel bilgisayarın tek eksiğine ee be kardeşim maliyetten kısalım klavye ışığı koymayalım demişsiniz eh tamam dedik. Ancakk bu ekranın etrafındaki çerçeve nedir ya oyuncak laptop mu bu ? Allahtan büyük bir sorun değil.

Laptop'a 10/9 veriyorum ışık ve ekran çerçevesinden kırdım 1 puanı. Ancak şunu söylüyorum ben geçen sene aileme 3.000 tlye philips tv aldırdım. Almadan önce forumlarda öyle can sıkanlar bulutlanma oluyor vs diyen pinpirikler oldu ki hiç öyle bir sorun yaşamadım 1 yıldır çokta memnunum. Bu laptopta da yazılan gibi sorunlar yaşamadım ısınma problemi var diyenleri gördüm laptop ısınmayı geçtim buz gibi resmen.Gözü kapalı alınabilecek bir ürün. İstanbul bilişimdede net fiyatı 2.152 olmuş Allahtan fiyat çıkmadan aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: BLueCLouDs

Laptopu 3 şubat 16.25 da siparişledim istanbul bilişim müşteri hizmetlerini arayıp ürünüm kargoya verildiğini sordum geç kalındığı için verilmediğini söyledi. Akşam kargo takipinde ürünün verildiğini gördüm çok mutlu oldum sabah saat 10 gibi getirdiler laptopu.

Tasarımı çok hoşuma gitti özellikle ince ve zarif bi bilgisayar. Performans konusunda Far Cry 3 ultrada oynadım. Kendi bilgisayarım olduğu için söylemiyorum.

Ancak ısınma problemi 0.
    Ekran hakkında okadar şey duydum ki bu laptopu alırken en çok onun hakkında düşündüm. Ancak ekran harika parlaklığı on numara hiç bir sorun yok.
    Usb girişi gayet rahat dvd rom da oynama var ancak rahatsız eden birşey değil dell inspiron umdada vardı ondandır belki :)
    Ses oldukça iyi mouse pad her taraftan tıklanabiliyor gayet iyi.

Geldik bu mükemmel bilgisayarın tek eksiğine ee be kardeşim maliyetten kısalım klavye ışığı koymayalım demişsiniz eh tamam dedik. Ancakk bu ekranın etrafındaki çerçeve nedir ya oyuncak laptop mu bu ? Allahtan büyük bir sorun değil.

Laptop'a 10/9 veriyorum ışık ve ekran çerçevesinden kırdım 1 puanı. Ancak şunu söylüyorum ben geçen sene aileme 3.000 tlye philips tv aldırdım. Almadan önce forumlarda öyle can sıkanlar bulutlanma oluyor vs diyen pinpirikler oldu ki hiç öyle bir sorun yaşamadım 1 yıldır çokta memnunum. Bu laptopta da yazılan gibi sorunlar yaşamadım ısınma problemi var diyenleri gördüm laptop ısınmayı geçtim buz gibi resmen.Gözü kapalı alınabilecek bir ürün. İstanbul bilişimdede net fiyatı 2.152 olmuş Allahtan fiyat çıkmadan aldık

Hayırlı Uğurlu Olsun Hocam. Bende İstanbul Bilişimden aldım Ürün Kodu 71'le Bitense Her Konuda Yardımcı Olurum. İyi Günlerde Kullanın :) Z510 i7 Lisini KullananlarınBu Arada İ5 Olanlarında ısınma Sorunu Duydum Birkaç Kişiden Onun dışında Bu Seride Isınma Sorunu Yok Alacaklara Bilgi Olsun. Ayrıcak Ekran Hakkında Söylediğinizin Nedenini Ben Şimdi Anladım. 15.6 Ekrana Göre Kapak Biraz Büyük Kalmış Sanki O yüzden Bunun Dışında Bende Bir Eksiğini Görmedim.

• holymoustache H kullanıcısına yanıt
    İlk Yüklemeden Sonra Energy Manageri Yüklemediğim Halde %55De Dolmuyor Diyordu Bende Virüs Korumasından Sıkıldığım İçin Deep Freeze Yükledim Hem Virüse Karşı İyi Oluyor Hemde %55 %60 Pil Olayı Hiç Bozulmadı.
    çok teşekkür ederim ilginize sağolun gidip alıyorum şimdi :D
    Aynen öyle hocam biraz büyük olması ve plastik olması beni rahatsız etti şu alt kasası gibi olsaymış güzel olurmuş plastik kötü olmuş.İ5 te ısınma problemini bende duydum ama bendeki i7 sonu 71 kodlu bir sürü program oyun vs açtığımdada ısındığını görmedim çok sevindirdi bu beni. Laptoplarda ki en büyük sorun ısınmadır bana göre lenovo çözmüş çokta iyi olmuş .Ancak indirdiğim fıfadan mıdır nedir setupunu çalıştıramıyorum blackbox setup çalıştırmayı durrdurdu diyip duruyo. Aynı zamanda intel ekran kartı driveri yüklü programı açmaya çalıştığımdada o hatayı veriyo varmı bi bilginiz ? windows 8 tabanlı sanırım
  • İ7 li olan modelini 2.071 tlden vatandan aldım kutu içinden hiçbir cd çıkmadı ve kullanım kılavuzuda çıkmadı eksik kutu içeriğimi gönderdiler acaba ? ekran parlaklığı düşük gibi geldi bana sizdedemi öyle anca son parlaklıkda iyi görüntü alınıyo

2. bi sorum bu resimdede işlemci hızı 2.20 diyor ama turbobostla çoğalıyodu win8 ilk defa kullanıyorum orda öyle yazması normalmi görev yöneticisinden baktığımdanda işlemci hızı en yüksek 2.20 değer yazıyor

• BLueCLouDs B kullanıcısına yanıt
    Windows Kaçı Yüklediniz.?
  • tcseran T kullanıcısına yanıt
    Rica Ederim :)
  • Pajalusta kullanıcısına yanıt
    Vatanı Arayıp CD Hakkında ve Klavuz Hakında Bilgi Almanızda Fayda Var Bunlar Bende Çıktı Ama İstanbul Bilişimden Almıştım. Parlaklık Gayet İyi Ben %70 Parlaklıkta Kullanıyorum.Açıkcası %100 Parlaklık Gözü Aşırı Yoruyor. İşlemci Hızı 2.20 Normal Çalışmada İyi Grafikli Bir Oyun Açıp Görev Yöneticisinden Hıza Bakarsan 3GHz Civarında Dolaşacaktır.
  • Konu takip..

İki sorum olacak arkadaşlar sağlıklı bilgi edinmek istiyorum:

1- Logitech Z323 2+1 ses sitemini bu modele takıp güzel bir ses alabilir miyiz?
    2-Kulaklık ve mikrofon girişi aynı yerde sanırım 2in1 yani. Bu şekilde iphone 5 kulaklığımı da kullanabilir miyim?

Ayrıca biri şu doları düşürsün yoksa bu ürün 2500ü görecek
  • Arkadaşlar Z510'un İ7 işlemcili olanında klavye aydınlatması var mı yok mu acaba ?

Bir de sizce 740M ile 750M ekran kartları arasında performans farkı ne kadar olur sizce ?
  • By.BuraK B kullanıcısına yanıt
    Ürününün Ses Sistemi 2+1 Lere Taş Çıkartıyor Gerek Duymazsın Bile Ev İnliyor Resmen Ses Kalitesi Sorun Çıkartmaz Güzel Ben 5+1 e Taktım Masaüstümün Verdiği Sesi Verdi. İphone Kulaklığı Sağlıklı Bir Şekilde Kullanırsın.
  • beytepe B kullanıcısına yanıt
    i7nin Türkiyedekilerinde Işınklandırma Yokmuş Yurtdışında var, Çok az bir fark var 740 ile 750 Arasında. 750 milim farkla önde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.BuraK

Konu takip..

İki sorum olacak arkadaşlar sağlıklı bilgi edinmek istiyorum:

1- Logitech Z323 2+1 ses sitemini bu modele takıp güzel bir ses alabilir miyiz?
    2-Kulaklık ve mikrofon girişi aynı yerde sanırım 2in1 yani. Bu şekilde iphone 5 kulaklığımı da kullanabilir miyim?

Ayrıca biri şu doları düşürsün yoksa bu ürün 2500ü görecek

2+1'e gerek olacağını sanmam.Piyasadaki bir çok 2+1'den daha temiz ve yüksek ses veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvadorx

Vatanı Arayıp CD Hakkında ve Klavuz Hakında Bilgi Almanızda Fayda Var Bunlar Bende Çıktı Ama İstanbul Bilişimden Almıştım. Parlaklık Gayet İyi Ben %70 Parlaklıkta Kullanıyorum.Açıkcası %100 Parlaklık Gözü Aşırı Yoruyor. İşlemci Hızı 2.20 Normal Çalışmada İyi Grafikli Bir Oyun Açıp Görev Yöneticisinden Hıza Bakarsan 3GHz Civarında Dolaşacaktır.

ne kadar cahil bir adamsın kardeşim sen yaş kaç 17 18 mi.
  • http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-391785-notebook-urun10912.html ile bunun arasındaki farklar nelerdir kullanab carsa bilgilendirebilir mi? http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-391771-notebook-urun11180.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan253

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-391785-notebook-urun10912.html ile bunun arasındaki farklar nelerdir kullanab carsa bilgilendirebilir mi? http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-391771-notebook-urun11180.html

59 391771 modelinde işlemci i7 diğeri i5, sistem belleği birisinde 6 diğeri 8 vs.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.