Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tavır ne böyle !
  • hasan253 H kullanıcısına yanıt
    LENOVO ideapad Z510 59 391771 Modeli Var Elimde Diğer Bilgisayarın Bundan Eksikleri

59 391785 = 2 Çekirdekli , i5 , 6 GB Ram ,İşlemci Cache 3 MB

59 391771 = 4 Çekirdekli , i7 , 8 GB Ram ,İşlemci Cache 6 MB

Kısaca 85 aynı anda 2 işi diğerine göre yavaş yaparken, 71i 4 işi daha performanslı yapar.
  • bi bakabilir misiniz beyler, laptop ile ilgili bir sorunum var

http://forum.donanimhaber.com/m_87708125/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

bi bakabilir misiniz beyler, laptop ile ilgili bir sorunum var

http://forum.donanimhaber.com/m_87708125/tm.htm

kardeş sana tavsiyem şarj adaptörü varya onu bi elektirikçiye götür ölçtür bakalım üzerinde yazan akım değerleri arasında mı çalışıyor. aynı şekilde pilide sök onu da bir ölçtür ikisinden birinde bir sıkıntı yoksa gel gene konuşalım.
  • A.C. kullanıcısına yanıt
    aynştayn neymiş cahilliği söylede bilelim kültürlenelim
  • mumsur M kullanıcısına yanıt
    Bende anlasam cahilliğimi, İlber Ortaylı Sandı Kendini :D :D
  • Ben de bu modelin i5'lisinden kullanıyorum. 64bit ile 128bit arasında baya fark var yanılmıyorsam. Örneğin Black Flag bende very low'da ancak başarılı bir şekilde oynanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvadorx

Bende anlasam cahilliğimi, İlber Ortaylı Sandı Kendini :D :D
    aslansın kaplansın sözümü geri aldım.
  • Ürünü Dün Çanakkale Vatan Bilgisayar'dan Aldım Müşteri Memnuniyeti Açısından Çok Memnun Kaldım

Performans'a Gelirsek;

Ses Kesinlikle Çok Çok Azdır

Çok Aşırı Bass Olduğunda Hafif Cızırtı Geliyor Ama Normal Müziklerde Hiç Bir Sorun Yok

Isınma Yok Denecek Kadar Azdır

7 Saat'e Yakın Açık Kaldı Bilgisayar Gerekli Güncellemelere Oyun Denemeleri Vs. Crysis 3'te Isınma Oldu Ama Aşırı Değil Soğutucu Yardımıyla Baya Az Isındı

Ekranı Full HD Olmasada Gözü Yormayan Kaliteli Bir Ekrana Sahip

Bataryası İçine Gömülü Olduğu İçin Şarj %100 Olduğu Takdirde Bile Çıkartmadan İşleme Devam Edebilirsiniz

Alacak Olanlara Kesinlikle Tavsiye Ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendaryPower

Ürünü Dün Çanakkale Vatan Bilgisayar'dan Aldım Müşteri Memnuniyeti Açısından Çok Memnun Kaldım

Performans'a Gelirsek;

Ses Kesinlikle Çok Çok Azdır

Çok Aşırı Bass Olduğunda Hafif Cızırtı Geliyor Ama Normal Müziklerde Hiç Bir Sorun Yok

Isınma Yok Denecek Kadar Azdır

7 Saat'e Yakın Açık Kaldı Bilgisayar Gerekli Güncellemelere Oyun Denemeleri Vs. Crysis 3'te Isınma Oldu Ama Aşırı Değil Soğutucu Yardımıyla Baya Az Isındı

Ekranı Full HD Olmasada Gözü Yormayan Kaliteli Bir Ekrana Sahip

Bataryası İçine Gömülü Olduğu İçin Şarj %100 Olduğu Takdirde Bile Çıkartmadan İşleme Devam Edebilirsiniz

Alacak Olanlara Kesinlikle Tavsiye Ederim

Ses demişken nasıl bir şey bekliyordun ki ? Sesi çok kkaliteli ve fazla çıkıyor bana göre.
    Batarya konusunda ise koruma moduna alıp prizde kullanın.%60'a kadar doluyor pil.Prizden alıyor gücünü.

• Face Of Melinda kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bilgisayarın çalışırken çıkardığı sesten bahsetmiş sanırım.( fan,hardisk sesi falan)
    İlk başta ben de senin gibi anladım ses çok kaliteli falan yazacaktım ki sonradan jeton düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 10 Şubat 2014; 20:26:18 >
  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    5 saat araba ile yolculuk yaptım.Ondan sanırım.

Ses konusunda kefilim.Ses hiç olmuyor.
  • Face Of Melinda kullanıcısına yanıt
    ''Çok Çok Azdır'' Derken Çalıştığında Çıkan Sesten Bahsettim Hoparlörler Kesinlikle Kusursuz Denilecek Kadar İyi
  • 510 i7 li olan modelinden almış bulunuyorum. ilk izlenimlerin iyi, BF4 şu an download aşamasında :)
    ancak kafama takılan bir konu var, makina açılış süresi 12-13 sn gibi. Konu devamında, sshd nin 8gb lık kısmının bellek niteliğinde olması nedeniyle yönetilmediğinden bahsedilmiş.
    Açılma süresi biraz fazla geldi, sizde durum nedir.
  • ssga S kullanıcısına yanıt
    Sonraki açılışlarda kısalacaktır bu süre. İlk zamanlarda biraz daha uzun sürmesi normal çünkü 8gb'lık ssd çok kullanılan dosyaları(sistem dosyaları gibi) otomatik olarak depoluyor.
  • z510 ideapad ten menunum kliksada şöyle bir ürün gördüm bir yakınım için:http://www.kliksa.com/urun/lenovo-z510-intel-core-i5-4200m-15-6-6-gb-1-tb-tasinabilir-bilgisayar-59405841/901987318 fiyat uygun geldi ancak bunda bluettoh ve kart okuyucu yokmuş ne yapsam bilemedim. i7 li olanı almak içinde bütçesi yok bu fiyatlar arasında da 4.nesil i5 kullanan makine yok hiç kararsız kaldım. aracı biz olduğumuzdan bu konuda daha çok kafası öpülen biz olduk siz ne dersiniz cahilliğimize cahillik katalım.

• Bilgisayara alan arkadaşlara sormak istiyorum, hiç autocad,solidworks, c programlama tarzında çalışmalarda bulundunuz mu? Benim kullanım alanım daha çok bunlar olucak, sizce memnun kalır mıyım ve rahat bır sekılde calısabılır mıyım? Cevap veren arkadaslara sımdıden tesekkur ederım.
  • İş çıkışı Eve Gidince Deneyeyim Programları Buraya Yazarım
  • LegendaryPower L kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim :)
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    KAÇA ALDIN....
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.