Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gt740m'e önceliği nasıl sağlayabilirim?? ekran kartı bölümünde intel hd grafik 4600 yazıyo
  • c programlama tarzında dediğin programlar var sorunsuz hızlı çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvadorx

c programlama tarzında dediğin programlar var sorunsuz hızlı çalışıyor.

Sagolun hocam, bir arkadasımdan da autocad'le sorunsuz bır sekılde calıstıgını duydum, buyuk ıhtımal haftasonu urunu alıcam, aldıktan sonra burda daha aktıf bır sekılde takılmaya baslarım
  • A.C. kullanıcısına yanıt
    Ben geçen hafta şuradan almıştım 8GB RAM'li ürünü. Bluetooth'a hiç dikkat etmemiştim ama araç çubuğunda simgesini görünce denedim ve çalışıyor. Şu an da dolar ucuzlayınca benim aldığımdan 60 TL neredeyse uculamış cihaz.
    http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z510-59-405839-notebook-pmu310576

Muhtemelen bahsettiğiniz modelde Bluetooth vardır ama özelliklerde yanlış yazılmış olabilir.

Ayrıca cihazın %100 yük altında ısınması ile ilgili denemeler yapmıştım biraz, daha doğrusu Boinc çalıştığından devamlı denemedeyim. :D Yoktur ama benim gibi aşırı yük altında kullanmak isteyen olursa diye ısınması ile ilgili bir video paylaştım:
    http://www.youtube.com/watch?v=YX1SMfFGzys

Tum z500 ve z510larin hepsinde bluetooth ve kart okuyucu var. Kliksadaki bilgiler her zaman sallama oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2149 TL idi Aldığımda Şuan 2199 TL @goldkutu
  • arkadaşlar benim pc de win 8 le beraber geldi ben açtım otomatik kurdu zaten . şimdi buna format atmak istediğimde nasıl atıcam yeni oluşturdugum Z diskini silmeden sadece sistem formatı nasıl atılıyor acaba ? birde ben sanal belleği kapattım ramlerdeki 8 gb ram zaten fazlasıyla yeterli sanal bellek olarak da 16 vardı kapattım . acaba şimdi önceden depoladığı 16 gb lik alan duruyormu ramlerin hdd den kullandıgı sanal alandan bahsediyorum onu nasl silebilirim ? ben ayarları yapmama rağmen 20 sn ortalamasıyla açılıyor pc . lenovo yazısı yuklenıyor arkasından hemen windows başlat ekranı gelmıyor biraz siyah ekranda kalıyor ondan sonra geliyor sebep ne olabilir . şimdiden teşekkürler .
  • bilgiler için eyvallah öğlen 1 gibi alalım dedik tükenmiş. sağlık olsun yakında yine açarlar bi kapanya.
  • touchpad de şu şekil bir sorun yaşayan var mı içinizde?

alıntı adresi:
    quote:

http://www.nedenlenovoalmamaliyim.com/
    Çevremde dahil hiç böyle problem yaşayan görmedim.
  • mumsur M kullanıcısına yanıt
    https://mega.co.nz/#!D8I1FSYZ!KUquDOzzsQrTbGwIhE-FWs239uoYcginR23K92jKIMU
    Hocam Şu Programı İndirip Kur Bir Tarattır Bilgisayarını Ve Tüm Sorunları Fixle Düzelt Bir Kaç Kere Açıp Kapadıktan Sonra PC Kendine Geliyor Ve Gözle Görülür Bir Hızlanma Kaydediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssga

510 i7 li olan modelinden almış bulunuyorum. ilk izlenimlerin iyi, BF4 şu an download aşamasında :)
    ancak kafama takılan bir konu var, makina açılış süresi 12-13 sn gibi. Konu devamında, sshd nin 8gb lık kısmının bellek niteliğinde olması nedeniyle yönetilmediğinden bahsedilmiş.
    Açılma süresi biraz fazla geldi, sizde durum nedir.

bf4 performansı nasıl acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.C.

touchpad de şu şekil bir sorun yaşayan var mı içinizde?

alıntı adresi:
    quote:

http://www.nedenlenovoalmamaliyim.com/

Kutu içeriğinde mouse var mı? Toucpad kullanmayı pek sevmiyorum zaten, yapmam gereken işlemleride kısa sürede yapmam gerektiği için çoğunlukla mousela kullanıcam, gerek oyun gerek iş için olsun. Kutu içeriği hakkında bilgi alabilir miyim?

Edit; Şuanda vatan'da i7'li modeli 2.151tl olarak satılıyor, ürünü yarın gidip orada test ediyim, eğer beğenirsem direk vatan'dan alır eve geçerim. Çünkü internet fiyatlarıda 2.150 ve 2.500 arasında değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasai Yuno -- 15 Şubat 2014; 1:21:03 >

• son 2 gündür ben de bu ürünü inceliyorum i7li olan 2bin tlden aşağı değil sizce düşermi fiyatlar
  • arkadaşlar hepinize iyi günler öncelikle dün itibariyle aldığım pc lenovo z510 i5 elime geçti faka tşöyle problemler var : cpu z proğramında ekran kartı intel hd ekran kardı gözüküyor bide mesala euro turck 2 similator gibi oyunlrada sniper ghost 2 pc kasıyor bu nvdia ekran kartını nasıl aktif edecez nette biraz araştırdım fakat bios falan dio pek anlamadım yardımcı olurdsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkxish67
    son 2 gündür ben de bu ürünü inceliyorum i7li olan 2bin tlden aşağı değil sizce düşermi fiyatlar

Fiyatının düşmesi dolara bağlı, dolar düşerse fiyatlarda haliyle düşer, onun dışında fiyatının pek düşceğini sanmıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: assam757
    arkadaşlar hepinize iyi günler öncelikle dün itibariyle aldığım pc lenovo z510 i5 elime geçti faka tşöyle problemler var : cpu z proğramında ekran kartı intel hd ekran kardı gözüküyor bide mesala euro turck 2 similator gibi oyunlrada sniper ghost 2 pc kasıyor bu nvdia ekran kartını nasıl aktif edecez nette biraz araştırdım fakat bios falan dio pek anlamadım yardımcı olurdsanız sevinirim

Ekran kartı driverını kurdunuz mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: assam757

arkadaşlar hepinize iyi günler öncelikle dün itibariyle aldığım pc lenovo z510 i5 elime geçti faka tşöyle problemler var : cpu z proğramında ekran kartı intel hd ekran kardı gözüküyor bide mesala euro turck 2 similator gibi oyunlrada sniper ghost 2 pc kasıyor bu nvdia ekran kartını nasıl aktif edecez nette biraz araştırdım fakat bios falan dio pek anlamadım yardımcı olurdsanız sevinirim

kliksadan alanlar konuya gelmeye başlamış fiyat çok iyiydi kaçırdım ben. hayırlısı olsun. cevap gelecektir
  • Sistemi yük altında iken sadece alt kapağındaki ızgarasından bakmak için ekranın üzerine yan alt kasası dik gelecek şekilde koydum kısa süreliğine.
    Sistem yük altında 90 dereceye kadar ısınıyordu zaten de, bu şekilde tam cihazı normal konumuna çevirdim, işlemci sıcaklığı 99 dereceye ulaşmış idi aniden ve Turbo modundan çıktı. E işlemci zaten Tj Max değeri 100 derece ki, Turbo kapanmasa herhalde tozla buz oluyordu.
    Yani anladığım kadarıyla soğutma sisteminde böyle bir durum mevcut. Önceden daha soğuk bir ortamda denediğimden 94 derece görmüştüm en fazla ama ortam biraz daha sıcak olunca (25C) 99'u da gördü.
    Soğutma borularında tam ne var bilmiyorum ama dik konuma getirince ısı iletimi iyi olmuyor herhalde. Hani cihazı çok değişik konumda kullananlar dikkatli olsun. :D
  • merhaba .konuyu dikkatle takip ediyorum.geçen hafta wın8 lı olan z510 i7 modelini satın aldım.lakin bugun farkettimki klavyedeki j tuşu sağa doğru biraz yamuk.(fazla dikkat çekmesede) sizde durum nedir? tuşlarda bi problem varmı dikkatlice bakarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Sistemi yük altında iken sadece alt kapağındaki ızgarasından bakmak için ekranın üzerine yan alt kasası dik gelecek şekilde koydum kısa süreliğine.
    Sistem yük altında 90 dereceye kadar ısınıyordu zaten de, bu şekilde tam cihazı normal konumuna çevirdim, işlemci sıcaklığı 99 dereceye ulaşmış idi aniden ve Turbo modundan çıktı. E işlemci zaten Tj Max değeri 100 derece ki, Turbo kapanmasa herhalde tozla buz oluyordu.
    Yani anladığım kadarıyla soğutma sisteminde böyle bir durum mevcut. Önceden daha soğuk bir ortamda denediğimden 94 derece görmüştüm en fazla ama ortam biraz daha sıcak olunca (25C) 99'u da gördü.
    Soğutma borularında tam ne var bilmiyorum ama dik konuma getirince ısı iletimi iyi olmuyor herhalde. Hani cihazı çok değişik konumda kullananlar dikkatli olsun. :D

bu kapalı kutu bilgisayar yapmanın bir bedeli esasında. ama şimdikilerin hepsi böyle macbook ile başladı bunlar, altına bakıyorsun açacak yer yok pil hdd ram hepsi içinde oluyor kasanın buda sıcaklığı arttırıyor. solunda ızgaraları var zaten ızgarayı kapatmamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.