Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zannedersem 128 Bit 640M (6.5 Puan) Olanıyla Karşılaştırıyorsun. Performans Düşüklüğü Yok. Karşılaştırmalarda 0.2-0.3 Fark Önde Gözüküyor 128ler Ancak 128Bitlik Ekran Kartının Isınma Sorunu Var. 64Bitte Böyle Bir Sıkıntı Olmuyor. 740M (6.2 Puan) 'in Özelliklerine Yeni Bir Seri Direk 128 Bitten Başlasaydılar Isınma Sorunu Bundada Yaşanırdı. Çok Belirgin Bir Artısı Yok 128 Bitin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenThroneTR

Ekran Kartı 64 bit olması sebebi ile herhangi bir performans düşüklüğü yaşanıyor mu ?

Bu konuya artık çözüm getirsek iyi olucak, çok fazla merak edeni var şu 64bit olayının ve bilgi sahibi olmadan işte 64bitmiş keşke almasaymışım yada alınmaz yorumlarında bulunuyorlar.

Bu yüzden 64bit olayına takılanlar şu sitede ki makaleyi okusun; 64 BİT & 128 BİT KAVGASI

Ardından donanım haberin hazırlamış olduğu yaklaşık 20dakikalık videoyu seyredebilirsiniz.

Ekran kartı alım rehberi "Bit mi MegaByte mı?" özel video

• Salvadorx kullanıcısına yanıt
    Peki siz aldığınız için memnunmusunuz?
    Yoksa keşke başka bir modele yönelseydim diyorsunuz genel anlamda soruyorum 64 bit olayı için değil bu arada i5 li modelin işlemci hızı 2,5 GHZ 3,1 e kadar çıkabiliyormuş Vatan Bilgisayar da gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede de yazdığı gibi 128 bit ile 64 arasında uçurum kadar fark yokmuş bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun sırf 64 bit diye Casper' ın GT745M li modelini düşünüyordum

• quote:

Sitede de yazdığı gibi 128 bit ile 64 arasında uçurum kadar fark yokmuş bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun sırf 64 bit diye Casper' ın GT745M li modelini düşünüyordum

Aynen öyle usta hatta bazı 64bit modeller 128bitlerden daha iyi oloabiliyor çünkü veriyolu akışı daha hızlı oluyor, daha ürün elime ulaşmadı. Çarşamba ya da salı günü elimde olucak inş. Perşembe yada cuma memnun kaldıgım ve kalmadıgım yanlarını burada sıralarım
  • i7 li ürünü mü alacaksınız ?

• FrozenThroneTR kullanıcısına yanıt
    Benim Keşke Almasaydım Diyeceğim Hiç Birşey Çıkmadı, Ücreti Muadilindekilerin En iyisi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvadorx

Öncelikle Göremediklerim Olabiliyor, Elimden Geldiğince Cevap Vermeye Çalışıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: asil81

ben bu pc'de bluetoth paylaşımı yapamıyorum yardım edin lütfen.

Paylaşımı Yapamıyorum Derken? Bluetothu açıp bağlantı kurmak istediğiniz cihaza bağlanamıyormusunuz. Eğer Böyle Birşey Varsa Lenovonun Sitesinden En Güncel Sisteminizin Bluetoth Driverlerini Kurmanız Gerek Bu İşlemleri Yapmadıysanız Yapın Sorun Çözülmezse Tekrar Yazarsın.
    Driverleri Burada Bulabilirsin.
    http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/detail.page?DocID=DS037055

quote:

Merhaba arkadaşlar konuyu başından beri takip ediyorum alan arkadaşlar genellikle üründen memnun okullar kapanınca notebook alacağım bilişim bölümüne gidiyorum lazım olacak size bir kaç soru soracağım ;
    1-i5 li modelin işlemci frekansı 2,5 GHZ i7 li modelin 2,2 GHZ aralarında çok fark olur mu hangi modeli tercih etmeli ?
    2-Ben genellikle notebook u sert kullanırım onun yüzünden hep Toshiba kullandım Notebook elimde patlamaz değil mi? tabi biraz daha özenli kullanacağım Toshiba ya torrent ten ne kadar oyun varsa indirdiğimi hatırlıyorum
    Notebook u yumuşak zeminde (yatak, koltuk vs.) kullanırken ısınma problemi varmı?
    Son olarak notebook u sürekli şarzda iken mi yoksa bitene kadar mı kullanıyorsunuz ve hangi kullanım şekli daha sağlıklıdır?

-i5 olanın frekansı 2i5 sabitmi ? i7linin 2,2 sabit değil Gerek duyduğunda 3,2 ye kadar çıkıyor turbo boost teknolojisiyle.
    -Fanın Hava Almayacak Durumda Kullanılması Çok Olmasada Isınmayı Tetikler. Düz Ortamlarda Kullanmanız Sıkıntı Yaşamamanız İçin En İyisi.
    -Ben Şarjda Kullanıyorum Koruma Modunu Açıyorum %60a Kadar Doldurup Pile Gelen Gücü Kesiyor, Elektriği Direk Kullanıyor.En Sağlıklısı Bu Dolu Kalması Ömrü Bitiriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

Ürünü bugün vatandan aldım sayılır, magazada kalmamıs. Ellerinde sadece teşhir ürün kalınca bende baska magazalarından getırmelerını ıstedım ve sansıma il içinde butun magazalarında tükenmiş Ürünü il dısından getirtmek durumunda kaldım, salı veya carsamba artık elimde olur, windows 8 ile nasıl calısıyor onu merak edıyorum, cunku kullanıcagım programlar yuzunden 8.1e yukseltmem cok zor hatta win 7 kurmak zorunda kalabilirimde. Win7 ve win8 ile kullanan arkadaslar memnun musunuz?

Deneyimlerime Göre En İyisi Win8. Ben Win8.1e Geçtim Nasıl Olduğunu Test Etmek için Ancak Geçmez Olaydım Dedirtti. Smart Screen Diye Bir Programı Var Microsoftun, Bazı Orjinal Olmayan Oyunları Açtırmıyor. Orjinal Olmayan Oyuna Düşman Resmen İşi Zorlaştırıyor Oynayamıyorsunuz Ek Ayarlar Yapmadan.
    Ayarıca Win8de Bilgisayarım Daha Hızlı Açılıyordu Win8.1de Süre Biraz Daha Uzadı.. Tek Beğendiğim Metro Arayüzünde Değişiklikler Kolaylık Sağlayan Yenilikler var O Yüzden Win8.1 de Kaldım Şuan, En Yenisi Herzaman İyidir ama Saydığım Özelliklerden Vazgeçemiyeceksen Win8 Devam..

@FrozenThroneTR @Zaraki Kenpache @asil81

Bulutut cihazlarını görüyor.eslesip bağlanıyor. Fakat resim veya müzik gibi dosya göndermiyor. Yani telefonumdan göndermeyi denedim durduruldu dedi.pc den denedim başarısızlık oldu dedi.windows güncelleme sayfasında hepsi güncel. Lenovo nun kendi sitesinden güncelleme yapmak gerekiyormu?

Soğutucu kullanıyormusunuz ve son olarak malzeme kalitesi nasıl? Z500 te sert plastik kullanılıyormuş inşallah Z510 da öyle değildir

• quote:

i7 li ürünü mü alacaksınız ?

Ürün vatanda indirimdeyken i7'li modelini aldım ama magazada ürün kalmamıs ve il içindeki diger magazalardada tukenınce urunu il dısındankı bır vatandan getırtmek zorunda kaldım ve bugun pazar oldugu ıcın kargoya verılemedı, bana en gec carsamba elınızde olurlar dedı, urun gelır gelmez orada acarım, inş arızalı fılan cıkmaz yoksa cok ugrasmak zorunda kalırım degısım konularında fılan

Edit; Malzeme kalitesi plastik değil, teşhir ürününü incelediğim kadarıyla alaşım, çünkü tamamiyle metal bir kasa değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasai Yuno -- 16 Şubat 2014; 19:01:34 >
  • Inşallah sağ salim elilinze ulaşır gördüğüm kadarıyla i7 li modeli çok revaçta hem fiyatı uygun ve kaliteli markası var benim için tek - si Windows 8 ile gelmesi ben 7 ye alışığım

• quote:

Inşallah sağ salim elilinze ulaşır gördüğüm kadarıyla i7 li modeli çok revaçta hem fiyatı uygun ve kaliteli markası var benim için tek - si Windows 8 ile gelmesi ben 7 ye alışığım

Alışkanlık meselesi, bir kullanırız iki kullanırız, alışırız hocam, ben şuanda iki işletim sistemiyle kullanabilirim biri win7 diğeri win8 eğer gerçekten zorlarsa beni win8, win7'ye geçiş yapabilirim. 8.1'e yükseltmem olanaksız çünkü kullanıcagım programlar win8.1 ile uyumlu değiller
  • Ben alırsam Vatan Bilgisayar dan alacağım o ürün Windows 8 ile geliyor ama downgrade yapsam hem garantisi hem mevcut güncel sürücülerinden yararlanamayacağım yanlış biliyor da olabilirim

• asil81 A kullanıcısına yanıt
    Güncelle Yeni Çıkan Driver vardır belki. Sorun Düzelmezse tekrar bakalım.
  • arkadaşlar ben z510 un win 8 li olanını (Lenovo Z510 Intel Core i5 4200M 15.6" 6 GB 1 TB Taşınabilir Bilgisayar-59405841) 30 ocak 2014 te aldım
    fakat win 7 yüklemek istiyorum sanırım biosum desteklemiyor
    netteki tüm bilgilendirmeleri deneyerek win 7 kurmayı denedim ama en sn ayarlarınız yapılıyor kısmında mavi ekran hatası aldım
    lenovo servisi aradım bios update yok dediler çözüm üretemediler
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    aldığım mavi ekran resimleri aşağıda
     LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu]

• quote:

Orijinalden alıntı: inceo

arkadaşlar ben z510 un win 8 li olanını (Lenovo Z510 Intel Core i5 4200M 15.6" 6 GB 1 TB Taşınabilir Bilgisayar-59405841) 30 ocak 2014 te aldım
    fakat win 7 yüklemek istiyorum sanırım biosum desteklemiyor
    netteki tüm bilgilendirmeleri deneyerek win 7 kurmayı denedim ama en sn ayarlarınız yapılıyor kısmında mavi ekran hatası aldım
    lenovo servisi aradım bios update yok dediler çözüm üretemediler
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    aldığım mavi ekran resimleri aşağıda
     LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu]

direk garantiye söyle alsınlar baksınlar win7 yi bios desteklememesi gibi bir durum söz konusu olamaz

• bazı ayarlar söylediler onlarla da denedim ama sonuç yok
    bendeki versiyonun bios için son versiyon olduğunu söylüyorlar sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceo

bazı ayarlar söylediler onlarla da denedim ama sonuç yok
    bendeki versiyonun bios için son versiyon olduğunu söylüyorlar sadece

o zaman söyleyeceksiniz bende mavi ekrandan gönderdim oradan biliyorum bilgisayarı servise almamak için hherşeyi denediler, formattı driverdı sallamaya çalıştılar.
    en son ben bunca sene bilgisayarla uğraşıyorum, salak yerine koymayın adamı bunun donanımsal sorun olduğuna eminim dedim geldiler ertesi gğn kargoyla aldılar, 7 günde yapıp yolladılar.
    biraz sert konuşun müşteri hizmetlerine karşı
  • FrozenThroneTR kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok hocam, arayıp müşteri hizmetlerine sorun onu isterseniz
    support lenovo dan yeni bluetoth driverini indirip kurdum.buseferde makınadakı donanım görünmedi.unıstal yaptım yine blutut donanımı yok.recovery yaptım.win 8 'e döndü pc.busefer blutut çalıştı.dosya gönderip alıyo.
    acaba win8,1 demi çalışmıyor blutut?
    8,1 güncellemesi yapıpta blututtan dosya gönderip almayı deneyen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.