Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red___

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY PARS

quote:

benimkinin serisi 59-391779 ne farkı var acaba?
    Bir de vatanda sadece beyaz var dediler siyahını nerden buldunuz?

Beyaz Olanı 3. Nesil İşlemci
    Siyah olanı İse 4. Nesil Haswell İşlemcili...

benim pc'mde 4. i7 hocam yanlışınız var.

Ürün elime geçmedi ki bir şey yazıyım, oyüzden kaynak göstermesini istedim çünkü her iki ürünün fiyatları ortalama olarak aynı tutpta işlmecileri arasında fark olucağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY PARS

quote:

benimkinin serisi 59-391779 ne farkı var acaba?
    Bir de vatanda sadece beyaz var dediler siyahını nerden buldunuz?

Beyaz Olanı 3. Nesil İşlemci
    Siyah olanı İse 4. Nesil Haswell İşlemcili...

benim pc'mde 4. i7 hocam yanlışınız var.

Ürün elime geçmedi ki bir şey yazıyım, oyüzden kaynak göstermesini istedim çünkü her iki ürünün fiyatları ortalama olarak aynı tutpta işlmecileri arasında fark olucağını sanmıyorum

z510'un Bir Çok farklı Modelli, Bulunmaktadır. Ben İ5 Modelinden bahsedeyim kısaca Size... i7 Hakkında Bilgim Yok. İ5 Modelinin Arka Kapağı beyaz Renk ise 3. Nesil işlemcilidir. Eğer Arka kapağı Siyah Renk ise 4. Nesil Hasvell İşlemcilidir. Bunu teknosa Mağazalarındaki Tekno Stars^lardan Öğrenebiliriniz...

• Arkadaşlar Merhaba. Bu ürünü ssd ile kullanan varmı aranızda ? Performans nasıl ve garanti konusuda var tabiki.
  • lordlyman L kullanıcısına yanıt
    SSD'ler tarihin tozlu sayfalarında kalmış eski bilgisayarları bile hızlandırıyor, bu bilgisayarı da uçurur tabi.

Lenovo İngilizce forumunda garanti ile ilgili SSD takınca SSD hariç parçaların garantisinin devam ettiği, ancak değişim esnasında zarar gören parça olursa bu parçanın devre dışı kaldığı vs. yazılmış bir yetkili tarafından. Türkiye'de işler bu kadar parlak gitmeyebilir. :)
  • Anladım Teşekkür Ederim cevabınız için. Bu ürünü almayı düşünüyorum elimde de 120 gb ssd var malum kasada kapalı z510 un düşündürüyor beni acıkcası garanti konusu.
  • Beyler logitech t400 mouse aldım ondan mı kaynaklanıyor bılmıyorum ama ınternnette takılırken ben herhangı bır tusa basmama ragmen yenı sekme acıyor yada o sayfada bulunan lınklere yada tıklanabılır seylere tıklıyor, bu sorun mousetan mı kaynaklanıyor? yoksa baska aranızda bole bır sey yasayan var mı? Daha cıhaza hıcbır sey yuklemedım (driverpack solution lite dısında)

edit; sorun çözüldü. Driverpack solution lite'dan kaynaklanıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasai Yuno -- 18 Şubat 2014; 23:10:33 >
  • DVPack Programı tüm driverleri güncelliyor ve kuruyor mouse için yüklediği driverde sıkıntı olmuş olabilir.İstediğiniz Driverleri Kurun Sadece. @Zaraki Kenpache
  • kaynak laptopum hocam vatandan beyaz 4.nesil i7 işlemcili aldım işte
  • Arkadaşlar ben i5 işlemcili olanı almaya karar verdim bir kaç sorum olacaktı mobil olduğum için önceki sayfaları okuyamadım eğer sorulduysa kusura bakmayın. Sorulara gelecek olursak; i7 işlemcili ile i5 işlemcili arasında ki fark çok mu hissedilir ? i5 işlemcili modelin hem 6gb hem 8gb ramli olanı var ben 6gb liği düşünüyorum 8gb olanını almadığım için pişman olur muyum ? Bide bi tanıdık bu pc çok hassas dedi ben 4 yıl civarı kullanacağım için sıkıntı yaratır mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aloren11 A kullanıcısına yanıt
    Laptopu ne için kullancagına göre değişir, oyun için kullanıcam diyorsan pek bir fark hissetmezsin ama işlemci gerektiren programlarla ugrasıcaksan ve 4yıl kullanmayı planlıyorsan i7'li olan model almanı öneririm.
  • quote:

Laptopu ne için kullancagına göre değişir, oyun için kullanıcam diyorsan pek bir fark hissetmezsin ama işlemci gerektiren programlarla ugrasıcaksan ve 4yıl kullanmayı planlıyorsan i7'li olan model almanı öneririm.

Oyunda oynarım ama aşırı derecede degil yani canım sıkılır açarım bir iki saat oynarım. Yüksek donanım gerektiren program kullanmam yani office proteus falan kullanacağım. Hassasiyeti nasıl bilgisayarın kasa sağlamlığı falan ? i7 bütçemi çok aşıyo o yüzden onu alamam gibi bu bilgisayardan daha iyi alternatif bulursam ona da yönelebilirim 4 gün sürem var.

• aloren11 A kullanıcısına yanıt
    Kasa kalitesi alaşım yani plastik değil, aşırı derecede düşürmediğinizde bır sıkıntı cıkarmaz ekran ledleri hariç diye dusunuyorum. Onun dısında eger tümleşik kasa olmasını dert etmıyorsanız bence i5 olan modeli gayet işinizi görücektir
  • Dediğim gibi başka alternatif olmazsa i5 olanı alacağım

• bilgisayarı şarjda iken akıcı şekilde oynatan oyunları, şarjdan cektigim zaman kasmalar yasıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samo1903

bilgisayarı şarjda iken akıcı şekilde oynatan oyunları, şarjdan cektigim zaman kasmalar yasıyor ?

energy menagerda yüksek performans modunu dener mısınız bı? sarjtan cıkardıktan sonra
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samo1903

bilgisayarı şarjda iken akıcı şekilde oynatan oyunları, şarjdan cektigim zaman kasmalar yasıyor ?

energy menagerda yüksek performans modunu dener mısınız bı? sarjtan cıkardıktan sonra

evet zaten o modda calışıyor.
  • arkadaşlar bugün z510 aldım tarih ve saati yazdım c:/ çıkıyo kurulum için ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medet elay -- 19 Şubat 2014; 21:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medet elay

arkadaşlar bugün z510 aldım tarih ve saati yazdım c:/ çıkıyo kurulum için ne yapmam lazım

Freedos bilgisayara windowsu öyle kuramazsın konuya yazdım freedos a windows kurmak için adımları izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Dizüstü bilgisayarlarda normal bir durum ya bu ısınma sorunu. Hani yüksüz kullanırsan gayet rahat, oyunlarda da dahili GPU'yu kullanabilirsen fazla ısınma olmuyor yine. Ama hem CPU hem GPU yük altında iken kapalı kasa bir cihazın içinde olması normal bir durum tabii ki. Zaten ağır oyunlar oynasanız bile CPU daha az yükleneceğinden daha serin olacaktır.
    Benim durumum sistemin %100 yük altında çalıştığı bir örnekti.

onlıne bir oyunda(World of tanks) işlemci sıcaklığı ve ekran kartı sıcaklığı 65 derece.biraz sıcak gibi geldi bana.
  • Elinde en güncel wlan driveri olan varsa bana tam link atabilir mi pm'den? Wireless sorunum varda pc'nin 1metre yanındayken 25mbit olan netim 0.15mbps ve 0.30mbps ya cekıyor ya cekmıyor? Aranızda wıreless sorunu yasayan oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.