Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1850 TL aldim suanlikda bir sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazadan alanlar hangi mağazayi tercih ediyor ? Teknosa da i5 işlemcili hediye çekiyle beraber 2000tl ye geliyor, bu fiyat biraz fazla geldi gibi bana bu fiyata en iyi alternatif bu mu dersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LENOVO ideaPad Z510 59 391785 dün itibariyle almış bulunmaktayım 1720 tl ye peşin pcdepo gidip direk şubede aldım ümraniyeden Freedoslu şekilde bi sorun yok içine kurdum aslanlar gibi w7 siteyi ve ürünü tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: aloren11

Arkadaşlar ben i5 işlemcili olanı almaya karar verdim bir kaç sorum olacaktı mobil olduğum için önceki sayfaları okuyamadım eğer sorulduysa kusura bakmayın. Sorulara gelecek olursak; i7 işlemcili ile i5 işlemcili arasında ki fark çok mu hissedilir ? i5 işlemcili modelin hem 6gb hem 8gb ramli olanı var ben 6gb liği düşünüyorum 8gb olanını almadığım için pişman olur muyum ? Bide bi tanıdık bu pc çok hassas dedi ben 4 yıl civarı kullanacağım için sıkıntı yaratır mı ?

Kardeşim öncelikle biraz geç olacak ama kusura bakma ben dün aldım 6gigabayt versiyonlusunu 8 likten tek farkı işlemcisi biraz daha hızlı öneririm al.

• Arkadaşlar bende i5 li modelini LENOVO ideapad Z510 59 405839
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-405839-notebook-urun11181.html
    bunu yarın almayı düşünüyorum kullanan yada ürün hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • Mr xXx kullanıcısına yanıt
    Yarın alacağım, sağolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

quote:

Orijinalden alıntı: Red___

kaynak laptopum hocam vatandan beyaz 4.nesil i7 işlemcili aldım işte

Bu arada biraz geç olucak hocam ama lenovadan anca mail geldi. Bu gelen mail sizin bu topicte sordugunuz ilk sorulardan birinin yanıtı

''Değerli Müşterimiz;

tarafımıza ilettiğiniz talep ile ilgili olarak,

Lenovo Ideapad Z510 59-391771 / Idepad Z510 59-391779 ürünleri arasındaki tek fark işletim sistemidir.

Lenovo Ideapad Z510 59-391771 modeli FreeDOS olarak gelecektir, yani işletim sistemi bulunmamaktadır. Bu cihazı satın aldığınızda bir de kullanmak istediğiniz (Win7/Win8/Win8.1) işletim sistemini de satın almanız gerekecektir.

Lenovo Idepad Z510 59-391779 'da ise işletim sistemi olarak Windows 8 bulunmaktadır. Cihazı satın aldığınızda ilk kullanım için işletim sistemini yapılandırmanız yeterli olacaktır. Herhangi bir işletim sistemi satın almanıza ve kurulum yapmanıza gerek kalmayacaktır.

Bunun dışında hiçbir fark bulunmamaktadır.

İyi Günler
    Lenovo Türkiye''

teşekkürler hocam sonunda öğrendim.
    Bu arada beyaz gerçekten güzel sadece renk için işletim sisteminden vazgeçmeyin derim.

• Hocam öncelikle cahilligimi bagislayin. Ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum bu bilgisayarı fakat kapatirken ekrani kapatıyor bilgisayar ama kendisini kapatmıyor güç düğmesine basarak kapatmam gerekiyor. 5 kere falan başıma geldi bu süre zarfında. Sebebi ne olabilir acaba. Ne yapmam gerek. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gracedar

Hocam öncelikle cahilligimi bagislayin. Ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum bu bilgisayarı fakat kapatirken ekrani kapatıyor bilgisayar ama kendisini kapatmıyor güç düğmesine basarak kapatmam gerekiyor. 5 kere falan başıma geldi bu süre zarfında. Sebebi ne olabilir acaba. Ne yapmam gerek. Şimdiden teşekkürler

windows 8 mi kullanıyorsunuz?
  • quote:

Hocam öncelikle cahilligimi bagislayin. Ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum bu bilgisayarı fakat kapatirken ekrani kapatıyor bilgisayar ama kendisini kapatmıyor güç düğmesine basarak kapatmam gerekiyor. 5 kere falan başıma geldi bu süre zarfında. Sebebi ne olabilir acaba. Ne yapmam gerek. Şimdiden teşekkürler

Kapatma İşlemini Nerden gerçekleşti,riyorsunki Direk Ekran kapanıyorda pc kapanmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard

quote:

windows 8 mi kullanıyorsunuz?

8.1 kullanıyorum

• ALBAY PARS kullanıcısına yanıt
    ayarlar->güç->bilgisayarı kapat yapıyorum
  • gracedar kullanıcısına yanıt
    Biraz Kapanma Şeklini Açarmısın? Bilgisayarı Kapata basınca oturumu kapatıp ardından tekrarmı bilgisayarı açıyor. ?
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    hayır bilgisayarı tekrar açmıyor çünkü hiç kapanmıyor. kapata basstıktan sonra sadece ekranı karartıyor o kadar
  • quote:

hayır bilgisayarı tekrar açmıyor çünkü hiç kapanmıyor. kapata basstıktan sonra sadece ekranı karartıyor o kadar

ilk aldıgınızda böle bir hata alıyor muydunuz? Hocam pc'de eger kaybedıcek cok dosyanız yoksa recorvery atın hatta bilgisayarınıza yüklediğiniz ve recorvy'de kaybetmek istemediğiniz dosyaları yedekleyerek recorvery atın, eger recorvery attıktan sonrada çözülmemiş olursa buyuk ıhtımal donanımsal hata demektir ve servise yollamanız gerekicek
  • arkadaşlar mrb, yeni lenovo z510 59-391785 aldım. freedos olarak geldi. buna windows8 kurmak istedim fakat kuramadım. boot menüsünde usb boot var fakat hdd veya cd-rom boot seçeneği yok. ne yaptıysam olmadı. en baştan nasıl win8 kurabilirim anlatabilecek bi arkadaş var mı? çok acil yardım lazım :(
  • arkadaşlar ben pazartesi günü i7 li olan z510 almayı düşünüyorum baya okudum kafam çok karışık ailemi zor ikna ettim düzgün bir laptop almak istiyorum fiyatta en iyi uyan performans olarak işime yarıyacak olan bu sıkıntı yaşamam dimi ? :S çok takıntılıyım bu yüzden problem olmasından çekiniyorum . :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: barondavis1987

arkadaşlar mrb, yeni lenovo z510 59-391785 aldım. freedos olarak geldi. buna windows8 kurmak istedim fakat kuramadım. boot menüsünde usb boot var fakat hdd veya cd-rom boot seçeneği yok. ne yaptıysam olmadı. en baştan nasıl win8 kurabilirim anlatabilecek bi arkadaş var mı? çok acil yardım lazım :(

Freedos'a nasıl win8 kurulucağı yada işletim sistemi kurulucağı ilk mesajta mevcut.

quote:

Orijinalden alıntı: apocaliptus

arkadaşlar ben pazartesi günü i7 li olan z510 almayı düşünüyorum baya okudum kafam çok karışık ailemi zor ikna ettim düzgün bir laptop almak istiyorum fiyatta en iyi uyan performans olarak işime yarıyacak olan bu sıkıntı yaşamam dimi ? :S çok takıntılıyım bu yüzden problem olmasından çekiniyorum . :/

Ben şuanda gayet memnunum, gerek kullandıgım işlemci gerektiren programlarda gerekse oyunlarda, pek fazla bir sıkıntı çıkarcağını düşünmüyorum. Yalnız oyunlarda eğer pil'in yüzde 20nin altına düşerse oyun kasıyor, zaten bende pil'i yuzde 60a alıp kalan kullanımda hep prize takılı olarak kullanıyorum. Kafana takılan bir soru varsa makineyle ilgili sorabilirsin.

Edit;
    @HavlayanSinek Nasıl bir alıntıdır o? Alıntı yaptığın mesajı silebilirmisin, gezınmek zor oluyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasai Yuno -- 23 Şubat 2014; 9:56:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

quote:

Orijinalden alıntı: apocaliptus

arkadaşlar ben pazartesi günü i7 li olan z510 almayı düşünüyorum baya okudum kafam çok karışık ailemi zor ikna ettim düzgün bir laptop almak istiyorum fiyatta en iyi uyan performans olarak işime yarıyacak olan bu sıkıntı yaşamam dimi ? :S çok takıntılıyım bu yüzden problem olmasından çekiniyorum . :/

Ben şuanda gayet memnunum, gerek kullandıgım işlemci gerektiren programlarda gerekse oyunlarda, pek fazla bir sıkıntı çıkarcağını düşünmüyorum. Yalnız oyunlarda eğer pil'in yüzde 20nin altına düşerse oyun kasıyor, zaten bende pil'i yuzde 60a alıp kalan kullanımda hep prize takılı olarak kullanıyorum. Kafana takılan bir soru varsa makineyle ilgili sorabilirsin.

anladım şu yorumlarda yok wifi sorunu yok şöyle böyle ısınıyor iyi yorumlarda var kötülerde anlıyamadım aldımmı götürsün sıkıntı çıkarsın istemiyorum o yüzden çok takıntılı biriyim kaç gündür araştırıyorum bu fiyatlara ne alabilirim işimi görücek diye. kafayı yedim valla . ve bir sorum daha olucak bunun dışında arkadaşımda acer laptop var v3 551g mi neydi modeli win 8 kurulu idi . 1 yıl sonrası aldığından yani bu yana dün format attık win 7 prof 64 bit kurdum. pc kendi kendine kapanmaya başladı

• acil yardım pes 13 yüklü güncelleme yaptıktan sonra sisteminiz gereksinimeri karşılamıyor diye bir yazı alıyorum kısacası ekran kartı nvida ile açmıyor bunun çözümü hakkında yardımcı olurmusunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.