Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende pes 13 te kasma yaşıyorum nvdia ile ilgili galiba bi türli yapamadım ana menüde kasma yok maç başlayınca yavaş akıyor gibi
  • Oyunu açarken sağ tıklayın grafik işlemci ile kullan menüsünden nvdia ile açın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcdd4242 -- 23 Şubat 2014; 15:03:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salak değiliz okadar merak etme bütün yolları denedim o dedidiğini herkes yapıyor. farklı bir yöntem biliyorsan duymak isterim bu aradahttp://forum.donanimhaber.com/m_87303377/tm.htm bu linkten bak oyun fps lerine saygılar .
  • apocaliptus A kullanıcısına yanıt
    Yeri burası değil bunu toshiba bölümüne açıcaksın.
  • Arkadaşlar bende lenovo z510 kullanıyorum ama bi sorunum var benim laptopum şarjdayken pil tam dolu olduktan sonra elektriğe almıyor sanırım çünkü hep %99 doluyor yazısı var yardımıcı olursanız sevinirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barondavis1987

arkadaşlar mrb, yeni lenovo z510 59-391785 aldım. freedos olarak geldi. buna windows8 kurmak istedim fakat kuramadım. boot menüsünde usb boot var fakat hdd veya cd-rom boot seçeneği yok. ne yaptıysam olmadı. en baştan nasıl win8 kurabilirim anlatabilecek bi arkadaş var mı? çok acil yardım lazım :(

Biz dün kurduk gene aynı Laptopa Bot ayarlarına gir ordan biraz karıştır anlarsın yapamazsan detaylı anlatım için pm at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperennamli

Arkadaşlar bende lenovo z510 kullanıyorum ama bi sorunum var benim laptopum şarjdayken pil tam dolu olduktan sonra elektriğe almıyor sanırım çünkü hep %99 doluyor yazısı var yardımıcı olursanız sevinirm.

Energy. Managment diye bir Program var o yüklü sende büyük ihtimallede koruma modu açık. Hemen açıklayayım nedir bu pilin ömrünü uzatan bir programdır yaptığı da şudur; koruma modu açıkken pil %50 diyelim sarja taktın pil dolmaz sabit kalır ve elektrik akımını direk alır pil dolmaz ve pili uzun süre kullanırsın. Başlata Energy yaz çıkar arama yerine

• Arkadaşlar merhaba.Forumda yeni sayılırım.Bende lenovonun LENOVO Z510 59-405837 i5-4200M 2.5GHz 8GB 1TB(8GBSSHD) 2GB GT740M 15.6" Windows 8 Notebook modelini alacaktım.bugün media markete gittim 1900 tl idi.hesaptan para çekmeye gittim alacaktım döndüm ki ordaki bayan fiyatları güncellemiş 2100 tl olmuş bilgisayar.5 dk içinde 200 tl değişti fiyatı.neyse bende eve geldim netten araştırdım hızlıal.com sitesinde 1800 tlye buldum aynı bilgisayarı.fakat benimde aklımı karıştıran ekran kartı oluyor.ilk konuyu açan arkadaşın bilgisayarıyla işlemcisi dışında farkı yok ama bu oyun performansına etki eder mi acaba ? benim gördüğüm i5 arkadaşın videolarını çektiği i7 işlemci.geri kalan bütün özellikler aynı. Ürünün linki burda http://www.hizlial.com/lenovo-z510-59-405837-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb8gbsshd-2gb-gt740m-156-windows-8-notebook/10339577?pid=10346948

bu ürünü önerir misiniz.birde arkadaşlar i7li modellerini 2000 e falan aldıklarını söylüyorlar bende i5 modelini 1800 e buldum diye sevinmiştim.çünkü hızlıal.com da aynı bilgisayarın i7 li modeli 3000 civarı.neyse işin kısası bu bilgisayarın i5 modelini almalımıyım 1800 tlye.yarın havale ile almayı düşünüyorum bı modeli çünkü.

internetten te ekran kartını araştırdım 740m yi.çokta kötü değil.bir oyun ekran kartı değil ama o fiyata bulunabilecek laptoplar arasındaki en iyisi gibi sanki.çünkü başka bilgisayarlarda dell, samsung falan 8530,8650 falan kullanmışlar onlara baktım performansı gt740m nin yarısı kadarlar.
    bu bilgisayarın i5 ini alsam oyun oynayıp diğer işlerimi halledebilir miyim ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: excelente

Arkadaşlar merhaba.Forumda yeni sayılırım.Bende lenovonun LENOVO Z510 59-405837 i5-4200M 2.5GHz 8GB 1TB(8GBSSHD) 2GB GT740M 15.6" Windows 8 Notebook modelini alacaktım.bugün media markete gittim 1900 tl idi.hesaptan para çekmeye gittim alacaktım döndüm ki ordaki bayan fiyatları güncellemiş 2100 tl olmuş bilgisayar.5 dk içinde 200 tl değişti fiyatı.neyse bende eve geldim netten araştırdım hızlıal.com sitesinde 1800 tlye buldum aynı bilgisayarı.fakat benimde aklımı karıştıran ekran kartı oluyor.ilk konuyu açan arkadaşın bilgisayarıyla işlemcisi dışında farkı yok ama bu oyun performansına etki eder mi acaba ? benim gördüğüm i5 arkadaşın videolarını çektiği i7 işlemci.geri kalan bütün özellikler aynı. Ürünün linki burda http://www.hizlial.com/lenovo-z510-59-405837-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb8gbsshd-2gb-gt740m-156-windows-8-notebook/10339577?pid=10346948

bu ürünü önerir misiniz.birde arkadaşlar i7li modellerini 2000 e falan aldıklarını söylüyorlar bende i5 modelini 1800 e buldum diye sevinmiştim.çünkü hızlıal.com da aynı bilgisayarın i7 li modeli 3000 civarı.neyse işin kısası bu bilgisayarın i5 modelini almalımıyım 1800 tlye.yarın havale ile almayı düşünüyorum bı modeli çünkü.

internetten te ekran kartını araştırdım 740m yi.çokta kötü değil.bir oyun ekran kartı değil ama o fiyata bulunabilecek laptoplar arasındaki en iyisi gibi sanki.çünkü başka bilgisayarlarda dell, samsung falan 8530,8650 falan kullanmışlar onlara baktım performansı gt740m nin yarısı kadarlar.
    bu bilgisayarın i5 ini alsam oyun oynayıp diğer işlerimi halledebilir miyim ? :)

Pcdepo.Com dan hatta yerine Git elden al ben aldım Sende al aynı z510

• 2 gün önce vatan bilgisayardan lenovo z510 i7 işlemci pc aldım ndvia denetim masasından ayarları ndvidia kullan dememe rağmen yinede intel hd yi kullanıyor o kadar çok ayarını değiştirdim ki artık bilgisayar kafayı yedi tabi bende bunu harici karta nasıl geçireblirim (bu konuyu bulamadığımdan fotoları diğer z510 konusuna attım .)

• excelente kullanıcısına yanıt
    galiba aklın i5 ile i7 arasında gidip geldi .Kısaca belirli farkı söyleyeyim ama performansını alan birine sormalısın i5 in.
    i5 2 çekirdek aynı anda 4 işlem.
    i7 4 çekirdekli aynı anda 8 işlem demek
  • Dreatel D kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nerede yazan intel hd den bahsediyorsun
  • Buyrun bunlarda resimler dx diagdan baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatel -- 24 Şubat 2014; 20:12:04 >

• Salvadorx kullanıcısına yanıt
    yok hocam i5 işlemci ile i7 işlemci arasındaki farkı biliyorumda havale ile alacağım için sadece hızlıal.com a güvenebiliyorum.Hızlıal.com da da i5 olanı 1800 tl , i7 olanı ise 3000 tl civarı.arkadaşlar pcdepodan veya başka yerlerden i7 olanı 2100 e falan önermişler ama bende soruyorum ki işlemci hariç geri kalan herşey aynı.oyunu çok etkiler mi bu durum ben bunu soruyorum.yani bütçem 1900 tl benim.oyunda az da olsa oynamak istiyorum.nu bilgisayar benim işimi görür mü.öyle ultra ayarlarda çok ağır oyunlarda oynamam
  • Mr xXx kullanıcısına yanıt
    hocam iyi güzel ama yerinden alın derken nasıl olacak ki bu.yeri neresi bunların.ben kahramanmaraştayım.
    O Normal zaten. Geçmez orada öyle gözükür. Grafik gerekli program oyun vs açılınca otomatik NVİDİA ekran kartına geçer.
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    Birde siz deneyip bakarmısınız dxdiagdan değişip değişmediğine

Değişmiyor.
  • arkadaşlar ben de uzun araştırmalarım sonucu asus x550vc modelinden vazgeçerek z510'un i5 işlemcilisini almaya karar verdim(sizce doğru bir tercih mi yaptım?)
    ufak bir de sorum var z500 modelinde f1-f2 tuşlarının fn ile birlikte çalıştığı yorumlarını gördüm. ben silkroad tarzi online oyunlar oynuyorum z510 modelinde de böyle bir problem var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.