Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardımcı olrumusunuz ben z510 i7 alacaktım fakat
    Daha çok oyun için kullanacaktım fakat Gt720m bana kötü olduğunu sóylediler fazla oyun oynayamazsın dediler siz oyun performansı hakkında ne düşünüyorsunuz ? (Bf4 crysis3 nfs the run vb.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavlayanSinek

Yardımcı olrumusunuz ben z510 i7 alacaktım fakat
    Daha çok oyun için kullanacaktım fakat Gt720m bana kötü olduğunu sóylediler fazla oyun oynayamazsın dediler siz oyun performansı hakkında ne düşünüyorsunuz ? (Bf4 crysis3 nfs the run vb.)

Ilk sayfada oyun ıncelemelerı var onlara bir göz at istersen, oyunlardaki fps rakamlarını arastırarak oyun akıcıglınıda görebilirsin, onun dısında kendım bırseyler demek ısterdım ama wireless sorunu yuzunden daha oyun ındırıp test edemedım, bu arada ekran kartı gt 740m
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

quote:

Ilk sayfada oyun ıncelemelerı var onlara bir göz at istersen, oyunlardaki fps rakamlarını arastırarak oyun akıcıglınıda görebilirsin, onun dısında kendım bırseyler demek ısterdım ama wireless sorunu yuzunden daha oyun ındırıp test edemedım, bu arada ekran kartı gt 740m

Wireless sorunu ? Sadece sizde mi var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

quote:

Wireless sorunu ? Sadece sizde mi var

şuanda evet daha önce duymadım bu sorunu. modemimin frekans kanalını degıstırdım gene düzelmedi, buyuk ıhtımal modemimin dagıtıcı antenleri bozulmus olabilir, yarın arkadasın evıne gıdıp onun modemde denıyıcegım birde bakalım

• evimin 60-70 metre karşısında bi iş yeri var.arada da duvarları tabi. iş yeri ağına bağlanıyorum full çekiyo maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil81

evimin 60-70 metre karşısında bi iş yeri var.arada da duvarları tabi. iş yeri ağına bağlanıyorum full çekiyo maşallah.

Ben wireless'in dibinden bağlanıyorum ama internete verdiğim paranın karşılığını alamıyorum, internetimin 100de 1ini ya kullanabılıyorum ya kullanamıyorum wireless'le buyuk ıhtımal sıkıntı modemde
  • hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz? Gözlemlerimden bahsedeyim 100 Metre ilerideki modemi 4 diş görüyor benim arada 3 ev var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvadorx

hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz? Gözlemlerimden bahsedeyim 100 Metre ilerideki modemi 4 diş görüyor benim arada 3 ev var.

2dk önce test sonucum 0.24 mbps' idi tekrardan ooklatest'te hızımı ölçüp paylasıcaktım burada ama ne oldugu hakkında hıcbır fıkrım yok ama hızım bıranda normale dondu 2gundur cıle cekıyordum bu konuda ama hıcbırsey yapmama ragmen duzeldı

Ed,t; 10dk önce gene netim gitti ve kanal frekansının otomatik oldugunu farkettim. Elle tek tek kanal frekanslarını gezdim ve tam verim alabıldıgım kanalı buldum, sorun duzelmıs bulunmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasai Yuno -- 20 Şubat 2014; 1:59:27 >

• asil81 A kullanıcısına yanıt
    Masaüstü bir oyun deneyin derim. Oyunun işlemciye ne kadar yüklendiğine göre değişir bu ama Xonotic oynarken Nvidia'yı kullanmadan 60 derecelere çıkıyordu sanırım bende. Boşta iken masaüstü sıcaklığı ne kadar?
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Boşta iken 25-30 derece aralığında.yanlız bahsettiğim bu online oyunda nvidia ekran kartını kullanıyor. Ekran kartının sıcaklığı 70 in üstüne çıkıyor bazen.
    Tek Nvidia GPU yük altında iken 65 - 70 derece oluyor ortam sıcaklığına bağlı olarak bende. Ama CPU da yük altında olunca 80 dereceye kadar çıkabiliyor, soğutma sistemi hem CPU hem GPU ısısını atmaya yetmiyor çünkü.
    Lenovo'nun Windows yazılımı ayarlıyor herhalde performans işlerini. Bende boşta iken 40 - 45 civarı oluyor genelde Linux'ta.
    Hani sizde sistemin 65 derece civarı olması Nvidia GPU kullanılıyorsa normal bence. Online oyun adında olsa da iyi ayarlanmamış bir oyunda ekran kartı en yüksek performansı vermek için çalışır, çoğu zaman da gereksiz iş yapar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 20 Şubat 2014; 12:58:04 >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    işin doğrusu benim ilk dizüstü deneyimim z510. daha önceden kendi topladığım masa üstü ps ye alışkın olduğumdan e onunla kıyaslıyorum bende.masa üstü pc'm buz bunun yanında:)
  • win 7 mı ii olur win 8 mi hangisi yüklemelıyım
    Yalnız Masaüstüyle laptop karşılaştıramazsın 2 side çok farklı dizayna sahip ve donanımlarının boyutları 2 si içinde değişik. Laptop deneyimin olsaydı önceki iyi performanslı notebooklarda tost makinesi ısısı veya darbeli matkap gürültüsünü bilirdin :) (öyle laptop deneyimlerim olduğu için söylüyorum bunu.)
  • medet elay M kullanıcısına yanıt
    Tabikide win8. Deneyimin yoksa alışman 2-3 gününü alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red___

kaynak laptopum hocam vatandan beyaz 4.nesil i7 işlemcili aldım işte

Bu arada biraz geç olucak hocam ama lenovadan anca mail geldi. Bu gelen mail sizin bu topicte sordugunuz ilk sorulardan birinin yanıtı

''Değerli Müşterimiz;

tarafımıza ilettiğiniz talep ile ilgili olarak,

Lenovo Ideapad Z510 59-391771 / Idepad Z510 59-391779 ürünleri arasındaki tek fark işletim sistemidir.

Lenovo Ideapad Z510 59-391771 modeli FreeDOS olarak gelecektir, yani işletim sistemi bulunmamaktadır. Bu cihazı satın aldığınızda bir de kullanmak istediğiniz (Win7/Win8/Win8.1) işletim sistemini de satın almanız gerekecektir.

Lenovo Idepad Z510 59-391779 'da ise işletim sistemi olarak Windows 8 bulunmaktadır. Cihazı satın aldığınızda ilk kullanım için işletim sistemini yapılandırmanız yeterli olacaktır. Herhangi bir işletim sistemi satın almanıza ve kurulum yapmanıza gerek kalmayacaktır.

Bunun dışında hiçbir fark bulunmamaktadır.

İyi Günler
    Lenovo Türkiye''

• Aynen. Helikopter gibi ses çıkarıyorlardı. Önceki dizüstüm masaüstünden daha fazla ses çıkarıyordu yük altında. Bu da az değil yük altında da ama yine de daha az.
    Masaüstü işlemciler stok fanları ile bile oldukça soğuyor ve istediğin soğutma sistemini kurma imkanın var. Ancak dizüstülerde hem iç alan çok dar, hem de soğutma boruları vs. cihaza özelleştirilmiş olduğundan alternatiflerin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvadorx

Yalnız Masaüstüyle laptop karşılaştıramazsın 2 side çok farklı dizayna sahip ve donanımlarının boyutları 2 si içinde değişik. Laptop deneyimin olsaydı önceki iyi performanslı notebooklarda tost makinesi ısısı veya darbeli matkap gürültüsünü bilirdin :) (öyle laptop deneyimlerim olduğu için söylüyorum bunu.)

Drivelar cd ile mi yükleniyor internet mi sorunlar varmış diye duydum

• Lenovo Ideapad Z510 59-391783 modelini dün akşam sipariş verdim Ebrarbilgisayar'dan 2041 tl 9 taksit en uygun orada buldum gelsin ürüm yorum yazarım yine iyi akşamlar
  • Sorun yok.! Bunlar sorun değil başka okuyanların aklında yanlış düşünceler oluşturmayalım. İşletim sistemli gelen bilgisayarlarda driver cdsi yoktur herhangi bir durumda driverlerinizi kendiniz indirip yüklersiniz. Freedos gelen bilgisayarlarda ise driver cdsi gönderilir genellikle driverleri oradan yüklersiniz olay bundan ibaret.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.