Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende az önce sipariş verdim kargoya verildi.gelsin bakalım
  • kardes lenovo z510 nereden siparis verdin ne kadara birde i5 mi i7 mi? freedos mu aldin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben i5li olanı taksitle hizlial'dan sipariş vermeyi düşünüyorum. şu anda hizlial'da fiyatı 1800 tl ve win8 kurulu şekilde geliyor. ayrıca taksit yapınca da fiyat artmıyor yine bu fiyat geçerli diye biliyorum. oysa diğer sitelerde durum böyle değil. tabi taksitli fiyatına1800 tlden ucuza gören bilen duyan varsa bilgilendirsin lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parc

ben i5li olanı taksitle hizlial'dan sipariş vermeyi düşünüyorum. şu anda hizlial'da fiyatı 1800 tl ve win8 kurulu şekilde geliyor. ayrıca taksit yapınca da fiyat artmıyor yine bu fiyat geçerli diye biliyorum. oysa diğer sitelerde durum böyle değil. tabi taksitli fiyatına1800 tlden ucuza gören bilen duyan varsa bilgilendirsin lütfen.

http://www.hizlial.com/lenovo-z510-59-405837-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb8gbsshd-2gb-gt740m-156-windows-8-notebook/10339577 bu ürünü sipariş ettim.aynı ürün pcdepo.com da 1640 tl 20 tl de kargo bedeli 1660 tlye geliyor ama gerek bu siteden gerekse başka sitelerde okuduğum yorumlara dayanarak pek güvenemedim.hizlial.com dan havale ile aldım.yarım saat sonrada ürün kargoya verildi.perşembe sabahı elimde olur heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: excelente

hocam iyi güzel ama yerinden alın derken nasıl olacak ki bu.yeri neresi bunların.ben kahramanmaraştayım.

tamam o zaman kardeşim dediğim siteden al güvenilir Pcdepo.Com biz iki tane aldık memnunuz bide w7 attın mı ohh

• Mr xXx kullanıcısına yanıt
    sağol dostum ama ben kendime almıyorum bilgisayarı akrabama alıyorum ve pcdepo hakkında pek bi olumsuz yorumlar okudum.iade ve arıza konusunda.sonradan benim başım ağrısın istemiyorum. o yüzden tercihimi hızlıaldan yana kullandım çünkü çok alışveriş yaptım ve hiçbir zaman sıkıntıya uğramadım mağdur edilmedim :) bu sabah siparişi verdim yarım saat içinde de kargoya verildi.perşembe sabahıda elimde olur heralde.deneyimleri paylaşırım burdan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excelente -- 25 Şubat 2014; 15:12:15 >
  • Hadi hayırlısı ne aldın model nedir fiyat? hayırlı olsun artık kendine ordan al

• quote:

Orijinalden alıntı: excelente

şu modeli sipariş ettim :)http://www.hizlial.com/lenovo-z510-59-405837-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb8gbsshd-2gb-gt740m-156-windows-8-notebook/10339577

Ben aynısını 1700 é aldım Freedoslu kazıklandım mı ne şaka bi yana zaten w7 atacaktım W8 li makina alsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr xXx -- 25 Şubat 2014; 15:27:57 >

• Ekran kartı kaç bit ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

Ekran kartı kaç bit ?

64 ama performans iyi

• Arkadaşlar tekrar merhaba. Az önce 2 farklı teknoloji mağazasında z510 i5li modeli inceledim ve kafam bir şeye takıldı. Masaüstü simgelerinin (bilgisayarim geri dönüşùm kutusu vs.) yazıları gölgeliymiş gibi böyle arka tarafları karartılı duruyordu. Başka model notebooklarda ise yazılar net görünüyordu. Sizde durum nasıl? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar merhaba.bende bugün lenova z510 i7 li olanını aldım.şimdilik herhangibir sıkıntı yok çok memnunum.biraz önce forumda win8 yüklü olanların başka b,r w,ndows versiyonunu yükleyemediğinden bahsetmiş.örneğin ben bunu silip atıyorum win8 pro yükleyemeyecekmiyim.bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • Ben bu forum sayfasındaki hiç bir inceleme video sunu izleyemiyorum, diğer başlıklardaki videoları sorunsuz izliyorum, farklı tarayıcalardan denemdim olmadı :S sebebi neden olabilir. ( en yukarda mesaj fotoğraf galerinde sarı kutunun içinden error yazıyor, her tıkladığımda videolara yukarı buraya atıyor beni)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

quote:

Orijinalden alıntı: FrozenThroneTR

Ekran Kartı 64 bit olması sebebi ile herhangi bir performans düşüklüğü yaşanıyor mu ?

Bu konuya artık çözüm getirsek iyi olucak, çok fazla merak edeni var şu 64bit olayının ve bilgi sahibi olmadan işte 64bitmiş keşke almasaymışım yada alınmaz yorumlarında bulunuyorlar.

Bu yüzden 64bit olayına takılanlar şu sitede ki makaleyi okusun; 64 BİT & 128 BİT KAVGASI

Ardından donanım haberin hazırlamış olduğu yaklaşık 20dakikalık videoyu seyredebilirsiniz.

Ekran kartı alım rehberi "Bit mi MegaByte mı?" özel video

@Richie Rich

• An itibariyle vatandan 2044 tl ye aldim aksam yorumlarimi sizlerle paylasirim

• arkadaşlar cihazın kendi harddiskini söküp 120 gb ssd taktım.inanılmaz bir hız.bu arada dün lenova müşteri temsilcisini arayıp kurulum dvd si göndermeleri talebinde bulundum seri numarasını istediler ve gönderecekler.bilginize.
  • benim sipariş ettiğimde bu sabah geldi arkadaşlar.çok iyi bir bilgisayar.sesi mükemmel.ve ultrabook gibi ince ve hafif.
  • i5'li versiyonu bugün-yarın almayı düşünüyorum. tek kuşkum gt740m,oyun performansı. incelemeye devam :)
  • şimdi arkadaşlar bende i5 li olanı var ama şimdi aklıma bişey takıldı şimdi bunlaarın batarya çıkarılmıyorya koruma moduna aldığımızda mı daha iyi yoksa pil yüzde yü zdolu prize takılı kaldığındamı daha iyi bu arada pc başnda uzun oturduğum için hep prize takılı kullanıyorum hangisi sağlılılı olur malum bataya çıkarlıyo olsaydı öyle kullanırdım sizin taavsiyeleriniz nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assam757 -- 27 Şubat 2014; 18:14:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.