Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • laptop prizde değilken nvidia gpu yu kullanamıyorum nedense bir yolu var mı bunun?
    nvidia kontrol masasında varsayılan olarak nvidia gpu su seçili.
    prizdeyken sıkıntı yok
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bu siteyi de değerlendirmeye aldım.
    peki sizce MSI mi LENOVO mı?
    Ben LENOVO taraftarıyım ama arkadaşım MSI al diyor.
  • Ben de vatandan i7 olan modeli 1900 civarında aldım. Gayet memnunum. Ne ısınma ne başka bir sorun. Çok seri cihaz.
  • Arkadaşlar bende lenovo z510 almayı düşünüyorum araştırdım en uygun fiyat pcdepo da ama bu site hakkında çok kötü yorumlar okudum acaba başına böyle kötü olaylar gelen varmı pcdepo dan. Önerebileceğiniz başka site varmı ürün arızalı vs çıktığında sorunsuz iade edebileceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basarm

Teşekkür ederim. Bu siteyi de değerlendirmeye aldım.
    peki sizce MSI mi LENOVO mı?
    Ben LENOVO taraftarıyım ama arkadaşım MSI al diyor.

Konuyu iyice incele özelliklerini karşılaştır kendi kararını ver . Markaları karşılaştıramam özelliklerini bilmeden . @basarm

quote:

Orijinalden alıntı: MrBedbaht

Arkadaşlar bende lenovo z510 almayı düşünüyorum araştırdım en uygun fiyat pcdepo da ama bu site hakkında çok kötü yorumlar okudum acaba başına böyle kötü olaylar gelen varmı pcdepo dan. Önerebileceğiniz başka site varmı ürün arızalı vs çıktığında sorunsuz iade edebileceğim.

Z510 Özellikleri Değişen Diğer Serilerini Bulabileceğiniz Siteler Konuda var inceleyin. PC depodan bir kaç kişi duydum memnunlardı ancak sorun yaşayanda olabilir tabii. @MrBedbaht

• quote:

Arkadaşlar bende lenovo z510 almayı düşünüyorum araştırdım en uygun fiyat pcdepo da ama bu site hakkında çok kötü yorumlar okudum acaba başına böyle kötü olaylar gelen varmı pcdepo dan. Önerebileceğiniz başka site varmı ürün arızalı vs çıktığında sorunsuz iade edebileceğim.

valla hocam ben hızlıal .com dan aldım 1800 tl taksitle alacaksan vade farksız ama pc depoda vade farklı yani pc fiyatı 1900 geliyor bide hızlı aldan şipariş ettim 1-2 gün sonra elime ulaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: assam757

quote:

valla hocam ben hızlıal .com dan aldım 1800 tl taksitle alacaksan vade farksız ama pc depoda vade farklı yani pc fiyatı 1900 geliyor bide hızlı aldan şipariş ettim 1-2 gün sonra elime ulaştı

kredi kartı ile almayı düşünmüyorum kapıda ödeme yada havale yapıcam üründe arıza vb çıkarsa sorun yaşamak istemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assam757

quote:

kredi kartı ile almayı düşünmüyorum kapıda ödeme yada havale yapıcam üründe arıza vb çıkarsa sorun yaşamak istemiyorum

şöyleki bende aynı sotunda korkuyodum ama bildiğim kadarıyla hepsiburda ve hızlıal.com var ama içi rahat etsin diyorsan hızlı al.com müşteri hizmetlerini ara sor ben sormuştum bana 7gün içersinde ayıp bi kusuru varsa idade edebilirsiniz demişlerdi sende ara sor için rahat etsin şöyleki etrafımdakiler ve ailem internetten alışverişe pek sıcak bakmıyorlardı ama bu iade işini anlatıca sorun çözüldü :)

• arayıp sorucam hocam 7 gün içinde iade etmek iyi bir hizmet olmazsa 100-200 tl kıyıp elden alıcaz artık ama ben teknosa gibi kazıkçılara para kaptırmak istemiyorum iyi forumlar
  • ya şimdi recovery olayı varya ben bu yedekleri d aldım şimdi win 7 yüklesem garatide bi soru çıkarırımı eğer çıkarısa recery d diskine aldım demiştim ya ordan tekrar win 8 dönme ihtimalimiz varmı
  • Merhaba arkadaşlar. İleriki zamanlarda yeni bilgisayar almayı düşünüyorum ve araştırmalarım sonucu lenovo ideapad z510 a geldim :) Seneye yurtdışında öğrenim göreceğim için bilgisayarı alıp gideceğim ve özelliklerini çok dikkatli şekilde araştırmak zorundayım. Benim pek bilgim olmadığı için sizden yardım isteyeceğim. Benim amacım bu pc de rahatlıkla lol ü oynamak aslında :) bilgisayar oyun performansı bakımından nasıl onu merak ediyorum. onun haricinde aşağıdaki linki kontrol edip özellik fiyat uyumu hakkında yorum yapmanızı ve 1900 liraya kadar bundan daha iyi bir bilgisayar bulup bulamayacağımı söylerseniz sevinirim.Birde bunu aldıktan sonra altına soğutucu lapdesk almam gerekir mi? Teşekkürler

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-z510-59405837-notebook-fiyati,107091.html

edit:Bu arada i5 ile i7 arasında ne bakımdan fark olur onuda söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderweiss -- 1 Mart 2014; 19:17:02 >

• vay arkadaş yine 50 lira artmış hızlıal.com'da fiyat. bu notebook fiyatlarındaki artış hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? ilerleyen zamanlarda biraz da olsa normale döner mi sizce? şu anda bu laptopa 1850 tl verilir mi sizce? beklemeli mi ne yapmalı?
  • Bugün Vatan gittim ama karar vermediğim alamadım :(
    2000 tl den aşağı bulamam sanırım. Birde şuan bir çok yerde olmadığı için kafamda acaba LENOVO bu modelini piyasadan kaldırmayı mı düşünüyor oluyor. Bu ihtimal var mı olmazsa yarın sabahtan almaya gideceğim.
    Bu işlemciler arasında ne kadar fark var hissedilir mi normal kullanımda.

Intel Core i7 2.4 GHz Turbo 3.4 GHz 4700MQ 6 MB FİYAT: 2490 TL

Intel Core i7 2.2 GHz Turbo 3.2 GHz 4702MQ 6 MB FİYAT: 2016 TL

Diğer bütün özellikler aynı Z510 ile
  • parc kullanıcısına yanıt
    1850 dediğiniz ürün i5 olan mı?
    i7 olanı 2000 den aşağı bulamıyorum.
  • evet i5 işlemcili olandan bahsettim. bu arada biraz daha bakındım da i5 li model freedos olarak peşin fiyatına taksitle n11 de 1760 tl. belki oradan sipariş verebilirim
  • i7 w8 olan modelinin vatan bilgisayarın stokuna girmesini bekliyorum hafta sonu indirimi ile 2000 e kadar düşüyor bu bahsettiğim pc ile wow yada herhangi bir online oyun oynayan var mı varsa kalabalık mekanlarda ve raidlerdeki fps değerini sormak istiyorum
  • Lenovo Z510 59-391771
    ile
    Lenovo Z510 59-391783
    arasındaki fark nedir lneovo sitesinden fark göremedim yardımcı olur musunuz en uygun fiyat nerde bulabilirim.
  • Arkadaşımda lenovo z510 var, windows 7 de sorun çıkarıyor, usb 3.0 çalışmıyor. Driverların hepsi başarılı bir şekilde kurulmasına rağmen usb 3.0 çalışmamakta, var mıdır bu sorunun çözümü?
  • Lenovo Z510 59-391771 siyah
    Lenovo Z510 59-391783 beyaz
    Siyahla Beyaz arasındaki diğer fark beyaz max 8gb ram siyah max 16 gb ram destekliyormuş.
    @Salvadorx isimli kullanıcının verdiği bilgi.
  • basarm B kullanıcısına yanıt
    Lenovo Z510 59-391771 siyah da var beyazıda
    Lenovo Z510 59-391783 siyah da var beyazıda
    http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/z-series/z510/
    ama resmi websitesinde böyle fark oldugunu söylemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asihack -- 2 Mart 2014; 2:08:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.