Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 8 gb sshd ne işimize yarıyor ve ssd alınca kendimiz takınca ne değişiyor
  • arkadaşlar bir sorum olacak.şimdi bu win8 kurulu geldi ve haliylede tek tuşla recovery özelliği var.ben bu gelen 1 tb harddiski nasıl bölümlere ayırırım format atmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: assam757

şimdi arkadaşlar bende i5 li olanı var ama şimdi aklıma bişey takıldı şimdi bunlaarın batarya çıkarılmıyorya koruma moduna aldığımızda mı daha iyi yoksa pil yüzde yü zdolu prize takılı kaldığındamı daha iyi bu arada pc başnda uzun oturduğum için hep prize takılı kullanıyorum hangisi sağlılılı olur malum bataya çıkarlıyo olsaydı öyle kullanırdım sizin taavsiyeleriniz nelerdir

Kardeşim koruma moduna aldığın zaman pil %60 dan yukarı çıkmaz yani sürekli pirizden çeker ve bataryayı doldurmaz ben kullanıyorum %60 diyen 2 saatlik pil ömrü vaad ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarjı %100 ful doldurdum, sadece internet kullanımında 3 saat dayandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samo1903

şarjı %100 ful doldurdum, sadece internet kullanımında 3 saat dayandı.

Ben sabah CS go oynadım %60 lâ iki buçuk saat

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

quote:

şimdi arkadaşlar bende i5 li olanı var ama şimdi aklıma bişey takıldı şimdi bunlaarın batarya çıkarılmıyorya koruma moduna aldığımızda mı daha iyi yoksa pil yüzde yü zdolu prize takılı kaldığındamı daha iyi bu arada pc başnda uzun oturduğum için hep prize takılı kullanıyorum hangisi sağlılılı olur malum bataya çıkarlıyo olsaydı öyle kullanırdım sizin taavsiyeleriniz nelerdir

Kardeşim koruma moduna aldığın zaman pil %60 dan yukarı çıkmaz yani sürekli pirizden çeker ve bataryayı doldurmaz ben kullanıyorum %60 diyen 2 saatlik pil ömrü vaad ediyor

tamam orasın sıkıntı değilde yüzde 60 prizden çekerken pil ile hiç bi bağlantısı yok değilmi bide mesale şimdi %100 tam dolu yazıyor ve ben prize takılı kullanıyorum bi sıkıntı olurmu pil açısından

• Energy managment yüklü mü yükledin mi? Ordan koruma modunu açtığında zaten otomatik olarak sarj olmaz pil ve % 60 Ã düşer kendiliğinden ve pil şarj olmaz

• Mr xXx kullanıcısına yanıt
    tamam o olayı biliyorum zaten pc aldığım herşey yüklü idi ben şeyi soruyorum şimdi pil %100 şarj da iken prizdenmi çeker yoksa pildenmi
  • Energy managment daki koruma modu kapalı ise pilden yer tabii ki de. koruma modu aç bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr xXx -- 27 Şubat 2014; 21:08:26 >
  • Mr xXx kullanıcısına yanıt
    tamam hocam cevabınız için sağolun bide bişey daha merak ediyorum şimdi ben recovery D ye aldım bunu ileride işletim sistemini değiştirmek için yaptım şimdi ben win 7 kursam bu recovery d olduğu için bi zarar gelmez herhalde garatiye falan göderirken geri recovery yapsak bi sıkntı olmaz değilmi bide eğer şu oyunları win 8 çalıştırmayı biliyorsanız yardım edin cryisis 1 ve gta 4 criysis 1de ki hata (oyunun simgesine tıklıyorum açılmıyorum herhalde 64 bit win 8 yüklü odan çünkü oyun 32 bit olarak üretilmiş) gta 4 ise (42.sıra sayısı hatası veriyor) valla içerde masa üstü pc var özellikleri bundan düşük o bile ço rahat açıyo ama o xp: boşuna dememişler ne varsa eski kafalarda var diye şimdi kızıp ya xp yada win 7 yüklemeyi düşünüyom yani bu sorulara cevap verirseniz çok makbule geçer özellikle şu oyunları nasıl halledebilirim
  • quote:

tamam hocam cevabınız için sağolun bide bişey daha merak ediyorum şimdi ben recovery D ye aldım bunu ileride işletim sistemini değiştirmek için yaptım şimdi ben win 7 kursam bu recovery d olduğu için bi zarar gelmez herhalde garatiye falan göderirken geri recovery yapsak bi sıkntı olmaz değilmi bide eğer şu oyunları win 8 çalıştırmayı biliyorsanız yardım edin cryisis 1 ve gta 4 criysis 1de ki hata (oyunun simgesine tıklıyorum açılmıyorum herhalde 64 bit win 8 yüklü odan çünkü oyun 32 bit olarak üretilmiş) gta 4 ise (42.sıra sayısı hatası veriyor) valla içerde masa üstü pc var özellikleri bundan düşük o bile ço rahat açıyo ama o xp: boşuna dememişler ne varsa eski kafalarda var diye şimdi kızıp ya xp yada win 7 yüklemeyi düşünüyom yani bu sorulara cevap verirseniz çok makbule geçer özellikle şu oyunları nasıl halledebilirim

Ben cihazı Freedoslu aldım w7 kurdum Recovery bilmiyorum malesef yardımcı olmak isterdim CS go açsın yeter benim için

• excelente kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarıma Sağ Tıkla Yönet de.
    Depolama Bölümünden Disk Yönetimine gel.
    Gözüken 1 TB lik Harddiske Sağ tıkla(1000 MB lik Değil).
    Birimi Küçült de.
    Küçültmek istediğin alanı gir ve o kadar alanı 1 TB lik diskten ayır.
    Küçült de. Bu kadar.
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam.ben bunu biliyorum aslında, win xpde yapıyordum ama win7 de buna izin vermiyordu.win8 de de olmaz diye denemedim.bi bakıyım hemen şimdi.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Uzun süredir ultrabooklar ile kafayı bozmuş durumdayım. notebook almayalı ve araştırmayalı uzun zaman oldu.
    bende de bir tane lenovo ultrabook var ve u300s modeli çokta memnunum kendisinden dolayısı ile z serisinden pek çok yakınıma lenovo tavsiye ettim ve memnun kaldılar.
    şimdi bir arkadaşım notebook alacak çok fazla oyun derdinde değil. büyük ekranlı ve pili uzun süre gidebilen saat olarak bir bilgisayar almayı planlıyor.
    Z510 için bütçesi yeterli 1tb 8gb i5 4200 işlemcili modeli almayı planlıyor.
    bu modelde acaba bilinen herhangi bir kusur veya hata var mı?
    pili ne kadar gidiyor?
    özellikle klavyesinden dolayı bile bir çok arkadaşıma önerebilirim aslında ama notebooklarda pil özelliklerine pek dikkat etmiyordum arkadaş sorunca sizlere danışmak istedim.

Sanırım bu modelde tek eksik ekranın dokunmatik olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 27 Şubat 2014; 23:15:45 >

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    bilgisayar bugün geçti elime.şimdilik bir sıkıntısı yok gibi.şarjı 3,5-4 saat arası gidiyor.pili çıkmıyor.sesi aşırı derecede iyi.ultrabook olmasada onu aratmıcak derecede ince ve hafif.şimdilik deneyimlerim bunlar
  • Red___ kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam sadece renk farkı var. sizinki beyaz olduğu için bu renk siyah olan 71 geçiyor.
    Renklerine göre de kod değişiyor.
  • basarm B kullanıcısına yanıt
    Siyah ile Beyazın tüm özellikleri aynı sayılır. Ancak beyazda Max 8GB Ram iken Siyahta Max 16Gba Ram Yükseltilme yapılabilir.
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    8 ve 16 benim için çok sorun değil.
    Şuan evdeki bilgisayarım 4 var. 6 yıl oldu alalı. Nete bile giremeyecek duruma geldi neredeyse çok yavaşladı. oyun açmayı bırakın internet zor açılıyor format attım falan ama artık çalışma süresini doldurduğunu düşünüyorum.
    O yüzden yeni pc bakıyorum ve almışken iyi bişey olsun yine beni en az 4-5 yıl götürsün istiyorum.
    Tabi ki en fazla 1 sene sonra eskimiş olacak yeni çıkmış oyunları vb bazı şeyleri desteklemeyecek yada düşük ayarlarda destekleyecek ama olsun.

bu sitelerden birinden yada bulursam mağazadan alıcam.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-Z510-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4702MQ-8GB-1-TB---8-GB-GT740M-2GB,103452,504927,1156469.html?langId=-14
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-391783-notebook-urun10913.html

burdan 1 arakdaş almış o yüzden bu siteye de güvenebilirim sanırım.

http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-z510-59-391783-notebook-pmu293517

Bunlar hepsi beyaz renk olarak hoşuma gitmeme ihtimali olduğu için kararsızım.
    Siyah almak istiyorum.
    Siyah olan site varsa paylaşır mısınız.

• basarm B kullanıcısına yanıt
    Evet çok sorun değil ancak ben 4-5 sene kullanacağım için ileriye dönük aldım sonra kullanmam gereken ağır programlar ram gerektiren programlar olunca yükselticem.

Siyah: benim aldığımın sitesi ;
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Merhaba arkadaşlar.
    Uzun süredir ultrabooklar ile kafayı bozmuş durumdayım. notebook almayalı ve araştırmayalı uzun zaman oldu.
    bende de bir tane lenovo ultrabook var ve u300s modeli çokta memnunum kendisinden dolayısı ile z serisinden pek çok yakınıma lenovo tavsiye ettim ve memnun kaldılar.
    şimdi bir arkadaşım notebook alacak çok fazla oyun derdinde değil. büyük ekranlı ve pili uzun süre gidebilen saat olarak bir bilgisayar almayı planlıyor.
    Z510 için bütçesi yeterli 1tb 8gb i5 4200 işlemcili modeli almayı planlıyor.
    bu modelde acaba bilinen herhangi bir kusur veya hata var mı?
    pili ne kadar gidiyor?
    özellikle klavyesinden dolayı bile bir çok arkadaşıma önerebilirim aslında ama notebooklarda pil özelliklerine pek dikkat etmiyordum arkadaş sorunca sizlere danışmak istedim.

Sanırım bu modelde tek eksik ekranın dokunmatik olmaması

Merhaba,
    Bilgisayarı alalı yaklaşık 1 ay oldu.Sadece nette gezerken bile 4 saat gittiği oluyor pilin.Bu süreyi aşmayı planlıyorum.
    Ben çok araştırdım ama benim pc'de kusur yok.Touchpad'in aşağıya doğru çökme durumu ya da üzerinin soyulması gibi problem olabiliyormuş.Tuşlar'da da problem olabiliceği söyleniyordu ama lenovo gibi bir firma sonuçta.Kim bilir ne kadar ürün satıyor.Bunların olması da normal bana göre.Beğenmezse iade eder en kötü ihtimal.

Ben almasını tavsiye ederim.Ses kalitesi harika.2+1 alacaktım ama gerek yokmuş.Kaliteli bir sesi var.Tek beğenmediğim yanı ekranı.Onu da dert etmiyorum genelde led ekrana takıp kullanıyorum.Ayriyeten çok sessiz fanı var.Oyunlarda bile ses duymuyorum hiç.Arkadaşlarım çok sevdi bu bilgisayarı.

Keşke olsaydı dediğim dokunmatik ekrandan ziyade klavyenin ışıklı olması olurdu.Klavyesine hala alışamadım hele gece arap saçına dönüyor işler.

Eğer sormak isteğiniz şeyler olursa pm atabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.