Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daredevil60

Arkadaşımda lenovo z510 var, windows 7 de sorun çıkarıyor, usb 3.0 çalışmıyor. Driverların hepsi başarılı bir şekilde kurulmasına rağmen usb 3.0 çalışmamakta, var mıdır bu sorunun çözümü?

?
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    hocam dediğiniz yaptım ama 450 gb den yukarı küçültmeye izin vermiyor.daha fazlasını nasıl yapabilirim.mesela ben c ye 200 falan geri kalanıda 700gb yapmak istiyorum.300e 600 de olabilir.ama 450 gb den fazla küçültmeye izin vermiyor.
  • Arkadaşlar birkaç günlük incelememi yazıyım.

ilk başta laptobun bataryası çıkmıyor ama bunun için geliştirilen koruma modu var.%60da devreye giriyor.şarjınız 60dan az ise 60 olan kadar şarj ediyor sonra pili devreden çıkarıp elektriğe geçiyor otomatik.yine şarjınız 60dan fazla ise 60 olana kadar şarjı boşalıyor sonra yine otomatik elektriğe geçiyor.

ayriyetten bilgisayarın fanını otomatik temizleme özelliği var.bu çok hoşuma gidiyor.tek bir tuşa basıyonuz 3 dk içinde kendisi birşeyler yapıp fandaki bütün tozları dışarı atıyor.

ayriyetten ekran kartı gerçekten beklentilerimin üstünde çıktı.nfs run,cod, pes14,transformers kurdum müthiş akıcı oynuyorum.ve oynarkende bilgisayrda ısınma denen bişey göremiyorsunuz gibi bişey.

sesine zaten diyecek bişey yok.ses sistemi gibi hoparlörü var.jbl diye bir sistem var içinde çok kaliteli ses veriyor dışarı.

girişleri gayet yeterli.usb ler hızlı çalışıyor.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.başka bişey olursa yine yazarım

• excelente kullanıcısına yanıt
    Evet Bende yaşadım o durumu bir küçültme sınırı var daha fazla küçültemiyorsun formatta başlarken yaparsın en iyi yada programlar var hddyi bölebileceğin buyrun link
  • daredevil60 kullanıcısına yanıt
    Windows 7 USB 3.0 için doğrudan destek vermiyor.
    Şu Linki Kontrol Etmende Fayda Var.
    Win7 USB 3.0 Sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Orijinalden alıntı: fautzinn

quote:

Bilgi için teşekkürler. Kapaktan kastınız tam olarak ne anlamadım. Ekrandan mı söz ediyorsunuz? Ekran açık/kapalı farketmeksizin indirme yaptığım zamanlarda bağlantı kopup indirmeyi durduruyor. Bende okuduğum kadarıyla yazılımsal bir sorun olduğu, Bluetooth ve Wi-Fi'a bataryadan giden güçle alakalı bir nedenden kaynaklandığını okumuştum. Hatta Bluetooth'u devre dışı bırakıp kullananlarda bu wireless bağlantı kopma problemi çözülebiliyormuş. Eğer bu problemle ilgili bir çözüm sunulursa bu konuya yazacağım.

kapaktan kastım ekran bende de ilk başta hız çok yavaşlıyodu birdenbire kopmalar falan oluyodu pc televizyona bağlı kullanıorum normalde hız testi yaparken ekranı kaldırdım birdenbire hızlandı ve hala hızlı hiç sorun yok..donanımsal olarak sorundan bahsettiğim kısımsa intel 7260 wireless adapter lerde bu sorun var sadece lenovoyla alkalı değilmiş intelin kendi sitesinden okuduğum kadarıyla ama çözüm olursa paylaşalım ekranla klavye arasındaki bi paket sigaramı içiyim artık:D

Haha doğru söylüyosunuz. Sanırım sizin kopma sebebi, kapağı kapatınca bilgisayarın kendisini güç tasarruf moduna almasından kaynaklanıyor olabilir. Aynı şarjdayken bir anda fişi çekince oyunlarda kasmaların başlaması, tekrar şarja takınca kasmaların yok olması gibi. Sağ alttaki pil göstergesine sağ tıklayıp güç planı ayarlarından, oradan da gelişmiş güç ayarlarına girip wireless'ı maksimum performans ayarına getirebilirsiniz. Büyük ihtimalle kapağı kapatsanız bile wireless tam güç çalışmaya devam edecek.

dediğinzi ayarların hepsini yapmıştım ama ona rağmen öyle bi sorun vardı ve hala var ekranı kapatınca wireles devreden cıkıyo.bilgisayar genel olarak süper ama oyun performansını begenmedim outlast yükledim ve oyunda medium ayarlarda 1280*720 de ekran titreme yapıyo acaba yapmam gereken herhangi bi ayar varmı ?

• quote:

Şu an Vatan Bilgisayarda 2000 TL civarı i7 işlemcili modeli. Kesinlikle i7 olan modeli almanızı öneririm. Aşağıdaki linkten işlemcilerin performans farkını görebilirsiniz.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4702MQ-vs-Intel-Core-i5-4200M

LoL'ü hiç kastırmadan en yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Altına soğutucu almaya gerek olduğunu düşünmüyorum, sadece sol yandaki fan ızgarasını, dışarıya havayı rahat atacak şekilde serbest kulllanmanız yeterli. Sadece 1.900 TL değil, 2.400 TL'ye kadar alabileceğiniz en performanslı laptop budur.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-391779-z510-notebook-intel-core-i7-4702mq-22ghz-8gb-1tb+8-ssd-156-2gb-w8--bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=71673#allImages

bu arada 2300 olmuş fiyat :(

• Disk boyutunu düzgün bir program ile ayarlayın. Bilgisayarın sınırı değil, kullandığınız program ayarlarından kaynaklı bu. 256MB sürücü bile açtım Z510'da. :D
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Sınır var program değil yalnız bu microsoftun bilgisayarda var. disk yönetimi.Ayrı program verdim ondan yapılabilir sınırsızca.
  • O oyun Windows 8'de problem çıkarabiliyormuş. Aşağıdaki linkten daha ayrıntılı grafik ayarları yapmayı görebilirsiniz.

http://steamcommunity.com/app/238320/discussions/0/846963710902292389/

@fautzinn

_________

Haftasonları 25-30% indirim oluyor her üründe. Gelecek haftasonunu beklemeniz gerekecek. Arada fiyatı kontrol etmeyi unutmayın.

@wonderweiss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 4 Mart 2014; 11:36:33 >
  • quote:

Izgaranın önünü kapatacak bir şey olmasın yeter. Örneğin ben koltukta uzanarak kullandığım zaman çarşaf, battaniye vs. ızgaranın ağzını kapatacak şekilde o bölüme toplanabiliyor. Tek yapmam gereken elimle battaniyeyi ızgaranın önünden uzaklaştırmak oluyor hepsi bu, özel bir şekilde tutmana gerek yok yani. Izgaranın önü serbest olmazsa içerdeki sıcak hava dışarı çıkmıyor ve her bilgisayarda olduğu gibi kasada ısınmaya sebep oluyor.

İstanbul Bilişim'le ilgili çok şikayet var. Ben olsam forumda ve diğer sitelerde kullanıcıların memnuniyetini araştırıp ona göre bir mağazadan alırdım.

Ben altına kumanda bile koyduğum oluyor.Hava alsın yeter.

• ya peki bu ekran kartını 64bit yada 128 bit olması neyi etkiliyor ve 6gb ram olanlarının ram harici başka ne farkı var.
  • i7 modelini vatan siteden kaldırmış mesaj attım ne aman gelir vs Ürünün ne zaman geleceği hakkında net bir bilgi verilememektedir diye geri dönmüşler
  • LENOVO Z510 59-405837 i5-4200M 2.5GHz 8GB 1TB(8GBSSHD) 2GB GT740M 15.6" Windows 8 Notebook suan hizlial'da 1849 TL
    Piyasaya gore uygun geldi.

http://www.hizlial.com/lenovo-z510-59-405837-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb8gbsshd-2gb-gt740m-156-windows-8-notebook/10339577

Bilginize
  • Arkadaşlar z510 aldımm i5 crysis 3 te sıkıntı olmuyor fakat pes 2013 te full ekranda grafik ayarlarını ne kadar düşürsemde kasma yapıyor pencere modunda da ne kadar yüksek olursa olsun kasma yapmıyor bu arada prize takılı kullanıyorum.Bilen biri varsa yardım edebilir mi...
  • Arkadaslar merhaba. Oncelikle telefondan baglanip yaziyorum bazi yanlis yazimlar icin kusura bakmayin. 4 senedir kullandigim dell inspiron n5010 hakkirahmetine kavustu. Bunun uzerine bilgisayar arastirmasina girdim. Max butcem 2bin lira. Z510 ozellikleri bakimindan bana cok cazip geldi. Tam vatandan almaya karar verdim (2017 liraydi) hem %30 indirimi kacirdim, hemde bilgisayar ilandan kalkti ? Acaba bu hafta sonu tekrar bilgisayar geri gelirmi ? Bilgisi olan varmi ? Birde n11.com da cekimnoktasi diye bir yer var. Freedos versiyonu 2bin lira. Worldcard'a 111 lira worldpuan da veriliyor. Ben pek guvenemedim acikcasi. daha once alisveris yapan varsa bize bu yer hakkinda bilgi verirse cok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OneStepAheaD kullanıcısına yanıt
    ne zaman geleceği hakkında bir bilgileri yokmuş kısacası i5 olan modelleri erisin hele sonra onuda satarız diyorlar
  • bende i5 modeli ile aranıza katıldım 1599 tl artı 100 tl hediye çeki teknosa bugüne özel
  • Bende bu i5 modelinden almak istiyorum yanliz bi sorum olucak bende acer marka dizustu vardi bozuldu acaba onda ki 4 gb ram i bu modele takabilir miyim?Acikcasi pek bi bilgim yok cok sacma bi soru olabilir kusura bakmayin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-405837-z510-notebook-core-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb+8gb-sshd-156-2gb--w8-notebook/productdetails.aspx?I_ID=71769

bu ürenle ilk mesajdaki ürünün farkı nedir.

özellikler aynı gözüküyor.

LENOVO Z510 NOTEBOOK CORE İ5 4200M 2.5GHZ-8GB-1TB+8GB SSHD-15.6''-2GB -W8 NOTEBOOK

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.