Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i7 li modelini yaklaşık bir hafta önce aldım aletten memnunum fakat touchpad arada bir sapıtıyor aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı? Birde oyunlar fişe takılı değilken kasıyor bu normal mi? bütün güç seçeneklerini denedim.
    edit: windows 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagardas -- 8 Mart 2014; 14:44:54 >
  • Arkadaslar ben de dun itibari ile araniza katildim fakat bir sorunum var. pcye win7 kurmak istiyorum ama makinayi boot edemiyorum hatta biosa girisi bile bulamadim cildirmak uzereyim Allahini seven bi yardimci olsun islemcim i5 bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazın ekran kartı 64 bit mi 128 bit mi ? cevap için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CimbomOldBoys

Arkadaslar ben de dun itibari ile araniza katildim fakat bir sorunum var. pcye win7 kurmak istiyorum ama makinayi boot edemiyorum hatta biosa girisi bile bulamadim cildirmak uzereyim Allahini seven bi yardimci olsun islemcim i5 bu arada

Sol taraftaki küçük butonla açarsanız, boot, bios seçenekler çıkacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

arkadaşlar cihazın ekran kartı 64 bit mi 128 bit mi ? cevap için şimdiden teşekkür ederim

64 Bit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lne -- 8 Mart 2014; 22:40:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihannn81

gün içinde nete giremdim için bilgi veremdim teknosa satılan 500 gb olan modeli ssd olup olmadını kimse bilmiyo tekno asiste de sordum onlarda bilmiyo benim için o kadar sorun olmadıgı için aldım ve hediye çeki sadece internet üzeri satışlarda ve aldınız üründe kullanamıyosunuz

http://www.teknosa.com/urunler/125032699/lenovo-z510-59-391775-notebook

bende teknosadan z510 siparişi verdim 500 gb
    bi arkadaş şarjın 1,5 saatte bittiğini yazmış,bu kadar çabuk biter mi şarjı, bu seride bi sıkıntı mı var?
    sadece internet ve film için alıyorum iptal mi etsem acaba siparişi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lne

quote:

Orijinalden alıntı: CimbomOldBoys

Arkadaslar ben de dun itibari ile araniza katildim fakat bir sorunum var. pcye win7 kurmak istiyorum ama makinayi boot edemiyorum hatta biosa girisi bile bulamadim cildirmak uzereyim Allahini seven bi yardimci olsun islemcim i5 bu arada

Sol taraftaki küçük butonla açarsanız, boot, bios seçenekler çıkacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

arkadaşlar cihazın ekran kartı 64 bit mi 128 bit mi ? cevap için şimdiden teşekkür ederim

64 Bit.

kardesim cok tesekkur ederim.. velakin bu 740m nin 128bit versiyonu da varmis notebookcheck sitesine gore.. lenovo ayip etmis.. i7 li super kasali pc ye 64bit ekran karti nedir abicim :/ o degil icindeki i7 ye yazik etmisler.. neyse o zaman emektarla bir sure daha devam.. su dolarda insallah duser..

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

gün içinde nete giremdim için bilgi veremdim teknosa satılan 500 gb olan modeli ssd olup olmadını kimse bilmiyo tekno asiste de sordum onlarda bilmiyo benim için o kadar sorun olmadıgı için aldım ve hediye çeki sadece internet üzeri satışlarda ve aldınız üründe kullanamıyosunuz

bi arkadaş şarjın 1,5 saatte bittiğini yazmış,bu kadar çabuk biter mi şarjı, bu seride bi sıkıntı mı var?

makina daha elime geçmedi 1 saat içinde gelmesi gerekiyo gelince deneyip merakk ettiklerinizi cevaplayıbilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

makina daha elime geçmedi 1 saat içinde gelmesi gerekiyo gelince deneyip merakk ettiklerinizi cevaplayıbilirim

7 gün içinde cayma hakkı var diye biliyorum, bi sorun yaşanırsa geri gönderebiliriz sanırım

• cihannn81 C kullanıcısına yanıt
    Ben de z510 aldım yaklaşık 3-4 gün önce fakat benim sıkıntım da wireless bazen durduk yere "Sınırlı Bağlantı" ya dönüor, halbuki internette hiçbir sorun yok. Sizde de olacak mı acaba gözlemleyin bakalım
  • 5 aydır kullanıyorum wifi bağlantısı daha hiç kopmadı
  • ben de i5 lisinden aldım bu modelin. nvidia geforce 334.89 driverini yükledim sanki ekran parlaklığı biraz azaldı gibi geldi bana. sizde öyle bi sorun oldu mu. güncellemeyi nasıl geri alabilirim.
  • Arkadaslar bu urunun 4gb rami olan modelini alsam (i5 islemcili geri kalan butun ozellikler ayni) oyunlarda vs.problem yasar miyim sizce? Cunku b11 de baktm 4 gb 8 gb arasinda 400 tl fark var bu farki odeyip 8 gb rami olan modeli almaya deger mi sizce?

• Arkadaslar bu urunun 4gb rami olan modelini alsam (i5 islemcili geri kalan butun ozellikler ayni) oyunlarda vs.problem yasar miyim sizce? Cunku b11 de baktm 4 gb 8 gb arasinda 400 tl fark var bu farki odeyip 8 gb rami olan modeli almaya deger mi sizce?

• Arkadaşlar bende pazar günü i7'li modelini almış bulunmaktayım ancak bir sorum olacak bilgisayarı uyku moduna bırakıyorum (ekranın kapağını indiriyorum ve güç seçeneklerinden) ancak 10 saniye sonra bilgisayar çalışmaya başlıyor uyku modundan çıkıyor. sizce neden olabilir ya da böyle bir sorunu yaşayan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthemrex

Arkadaşlar bende pazar günü i7'li modelini almış bulunmaktayım ancak bir sorum olacak bilgisayarı uyku moduna bırakıyorum (ekranın kapağını indiriyorum ve güç seçeneklerinden) ancak 10 saniye sonra bilgisayar çalışmaya başlıyor uyku modundan çıkıyor. sizce neden olabilir ya da böyle bir sorunu yaşayan var mı

Fare kullanıyorsanız, fareyi oynatınca uyku modundan çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende pazar günü i7'li modelini almış bulunmaktayım ancak bir sorum olacak bilgisayarı uyku moduna bırakıyorum (ekranın kapağını indiriyorum ve güç seçeneklerinden) ancak 10 saniye sonra bilgisayar çalışmaya başlıyor uyku modundan çıkıyor. sizce neden olabilir ya da böyle bir sorunu yaşayan var mı

teşekkürler denedim evet faredenmiş bir de bu touchpad ile sayfaları aşağı yukarı nasıl hareket ettirebilirim

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler denedim evet faredenmiş bir de bu touchpad ile sayfaları aşağı yukarı nasıl hareket ettirebilirim

İki parmağınızı aşağı veya yukarı sürükleyerek kaydırabilirsiniz. Görev çubuğundaki touchpad simgesinden diğer seçenekler de mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• teknosada satılan ucuz ürünlerde ssd de var tekno asisit bilmesede ürün ssd özellikli
  • Arkadaşlar öncelikle yazacaklarım Z510'un prizde değilken oyunlarda yaşanan kasma problemi ile. Bu konu hakkında daha önce yazdığım yazıya cevap olarak bilgisayarda kullanılan pilin o kadar kaliteli olmadığı gibi bir cevap almıştım fakat aklıma bir şey takıldı. Şimdi bu Energy manager adlı program pili stabil olarak %60 civarlarında tutuyor. Peki biz bu koruma modunu açmadan pili %100 şarj edip sonra koruma modunu açınca %60 a kadar inmiyor mu? İniyor. Bu süre zarfında pilden kullanıyor mu? Evet. Peki bu süre zarfında yaptığım denemelerde oyunlarda herhangi bir kasma problemi yaşamadım. Dolayısıyla düşüncem şöyle ki; pilin kasma yapmayacak kapasitesi var fakat çeşitli ayarlarla bu sağlanabiliyor. Bu yazı hakkında biraz düşünmenizi ve aynı olayı denemenizi tavsiye ediyorum şimdiden teşekkürler. Bu önemli bir konu benim için arkadaşlar bu konuyu çözelim artık.
  • Liquid Soap kullanıcısına yanıt
    Dedigin cok mantikli bende yasadim ayni durumu.Fiste %100 den %60a inerken kasma olmuyor ama fiste degilken oluyor

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.