Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu pcyi onerirmisiniz birde i5 yada i7 cok fark edermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mümkünse freedosa windows 8 yüklemeyi anlatabilcek bir arkadaş özelden yazabilir mi bana? 2.200 e freedos buldum bir tane ama windows 8 nasıl yükleyeceğim hakkında bilgim yok
  • wonderweiss W kullanıcısına yanıt
    Konuyu Okusaydınız Genişce Anlaşılır Bir Şekilde Anlattığını Görürsünüz Lütfen Sorunlarınızı Ve Sorularınızı İlk Konudan Araştırın Yoksa Sorun.
  • Arkadaşlar bugün i5 işlemcili modelini vatandan 1820 liraya aldım. (1tb+8gb olanı). ilk sorum driverlar güncelmi yoksa ekstradan güncellemem gerekiyormu ? güncellemem gerekiyorsa kendisinin güncelleyeceği bir program varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneStepAheaD -- 7 Mart 2014; 22:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneStepAheaD

Arkadaşlar bugün i5 işlemcili modelini vatandan 1820 liraya aldım. (1tb+8gb olanı). ilk sorum driverlar güncelmi yoksa ekstradan güncellemem gerekiyormu ? güncellemem gerekiyorsa kendisinin güncelleyeceği bir program varmı ?

pahali degil mi ya teknosa da 1699 du gerci almissiniz artik hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Arkadaşlar bugün i5 işlemcili modelini vatandan 1820 liraya aldım. (1tb+8gb olanı). ilk sorum driverlar güncelmi yoksa ekstradan güncellemem gerekiyormu ? güncellemem gerekiyorsa kendisinin güncelleyeceği bir program varmı ?

benim aldığım 8gb ram- 1tb-8gbsshd olan modeli. bende 1599u görünce kazıkmı yedim acaba diye hemen teknosaya girdim ama 1.999tlyi görünce içim rahatladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: samo1903

quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

quote:

Orijinalden alıntı: samo1903

bilgisayarı şarjda iken akıcı şekilde oynatan oyunları, şarjdan cektigim zaman kasmalar yasıyor ?

energy menagerda yüksek performans modunu dener mısınız bı? sarjtan cıkardıktan sonra

evet zaten o modda calışıyor.

Aynı sorun bende de var çözümünü bilen var mı.
  • Videolari paylasan elemanin ekran karti 128 bit yorumlatda okudum

• gün içinde nete giremdim için bilgi veremdim teknosa satılan 500 gb olan modeli ssd olup olmadını kimse bilmiyo tekno asiste de sordum onlarda bilmiyo benim için o kadar sorun olmadıgı için aldım ve hediye çeki sadece internet üzeri satışlarda ve aldınız üründe kullanamıyosunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

benim aldığım 8gb ram- 1tb-8gbsshd olan modeli. bende 1599u görünce kazıkmı yedim acaba diye hemen teknosaya girdim ama 1.999tlyi görünce içim rahatladı :)

tamam benim gordugum 4 gb ram 1tb arti 8 ssdd olan di.Tekrardan hayirli olsun

• sadecenotebook.comdan aldım üstadlar i7 beyaz modelini bugün elime ulaştı :) çok iyi bişeye benziyor ilk görünüş olarak free dos olarak aldım win 7 64 bit kurdum bakalım ... :) mac osx kuracağım şimdi
  • teşekkürler hocam. almayı düşünen arkadaşlara ilk öveceğim şey ses kalitesi olacak bilgisayarın. uzun zamandır laptopta bu kadar kaliteli ses duymamıştım. jbl ile aşmışlar bu işi.
  • quote:

teşekkürler hocam. almayı düşünen arkadaşlara ilk öveceğim şey ses kalitesi olacak bilgisayarın. uzun zamandır laptopta bu kadar kaliteli ses duymamıştım. jbl ile aşmışlar bu işi.

Ben alicam nasip olursa

• piyasadaki i7 kıtlığı yüzünden dün i5 olan modelini aldım ben de sorum şu biosa girmek istiyorum ama hangi kombinasyonu denedim se girmiyor hangi tuşla girebilirim biosa ?
  • fn + f2 duşuna basarak girebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: haLiLx

fn + f2 duşuna basarak girebilirsiniz

yok olmuyor açıp kapamaktan kafayı yiyecek pc
  • pcyi kapatın direk açılınca fn basılı tutup süreklli f2 ye basın
  • haLiLx H kullanıcısına yanıt
    yaptım teşekkürler fn tuşlarını düzeltmem gerekiyordu oyun oynanmıyor onlarsız
  • Beyler , Öncelikle incelenmesi yapılan notebookun işlemcisi QM , Fiyatı ondan biraz daha pahalı.Teknosada 1.600 Tl olan z510 ile bu notebook aynı değil.İşlemci farkı var.

Bu yüzden ona dikkat ederek alın.Ek olarak bazı videolar alıntı , yorumları incelediğimde ekran kartının 128 bit olduğunu söylüyor bu performans farkı yaratırmı bılmıyorum ama teknosada şuan iyi bir indirim var z510 1.600 tl işlemcisi "M" konu sahibinin ise "QM" lütfen dikkat edelim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.