Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcı İncelemesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
20
Favori
125.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 80 Lira daha ekleyin şunu alın derim ben Tasarım olarak pek fark yok zaten, oyun oynayacağım diyorsanız kesinlikle y580 seçin işlemciye hiç bakmayın.

• arkadaslar bilgisayar format attım fakat artık ust taraftakı ses acma tuslarına falan basarken anımasyon cıkmıyo yada ekran parlaklıgını falan ayarlarken hıc bı ısaret cıkmıyo ekstradan artık fan ayarlama programı yada nvidia gecıs programıda yok bunları drıverler ıcınde bulabılırmıyım adlarını bılmıyorum yardım etcek bırı varsa cok sevınırım
  • arkadaslar bugun ben de bi lenovo aldım z580 biraz arastırdıktan sonra f/p oranı ii geldi diğer nb alra göre.

buradan aldım daha elime geçmedi. sitede ek olarak ürünü alana soğutucu fan + kablosuz mouse+çanta vardı 31 tlye onuda aldım 1428 tl ye geldi 6 taksit. ürün elime geçince yapmamı önerdiğiniz bişey var mı acaba öncelikli olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_166

arkadaslar bilgisayar format attım fakat artık ust taraftakı ses acma tuslarına falan basarken anımasyon cıkmıyo yada ekran parlaklıgını falan ayarlarken hıc bı ısaret cıkmıyo ekstradan artık fan ayarlama programı yada nvidia gecıs programıda yok bunları drıverler ıcınde bulabılırmıyım adlarını bılmıyorum yardım etcek bırı varsa cok sevınırım

driver cdsi varsa içindeki tüm driverları yükle cd yoksa driver sayfasından driverları yükle sorunun çözülecektir
  • tum driverleri yukledım fakat yıne olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

bottugeç@pil tasarruf modunu uzun süre kullanırsan bazı hücreler yeterli beslenemediğinden yıpranma gerçekleşir ben pek kullanma taraftarı değilim bende de %80 modu var ama kullanmıyorum bataryayı doğru kullandıktan sonra %100 dolu olsun fark etmez yıpranma az olur benim yaklaşık 18 ay oldu yıpranma oldukça düşük %9 gibi.

Pli tam olarak nasıl kullandınız ki 18 ay sonunda %9 yıprandı. Bizimle paylaşır mısınız lütfen
  • Notebook Markası : Lenovo
    Ürün Kodu : 59-335977
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Tipi : Intel Core i7
    İşlemci Modeli : 3612QM
    İşlemci Hızı : İ7-3612QM - 2.1 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'ye kadar
    İşlemci Cache : 6 MB
    Ekran Boyutu : 15.6
    Ekran Tipi : LED HD
    Ekran Çözünürlüğü : 1366x768
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : 2 GB
    Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 630M
    HDMI : 1x HDMI
    Sistem Belleği : 6GB
    Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3
    Max Bellek : 8 GB
    Disk Kapasitesi : 750 GB
    Disk Hızı : 5400 RPM
    Optik Sürücü : DVD±RW, Tray in RAMBO
    Modem : Yok
    Ethernet : Ethernet LAN 10/100
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : Bluetooth 4.0
    E-Sata : Yok
    Usb Portu : 2x USB 3.0 + 2x USB 2.0
    Klavye : Standart Q TR
    Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler
    Kart Okuyucu : 6-in-1 kart okuyucu (SD/SD-pro/MMC/MS/MS-pro/XD)
    Kamera : Var
    Parmak İzi Okuyucu : Yok
    Yüz Tanıma : Var
    Touchpad : Çok fonksiyonlu Touch Pad kontrolü
    Uzaktan Kumanda : Yok
    3G : Yok
    İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Home Premium
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil
    Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil, 4 saate kadar
    Notebook Ağırlığı : 2.65 Kg

Bu bilgisayarı almış bulunmaktayım eğer söylerseniz istediğiniz proğramlar ile test edebilirim. Kota sorunum olduğu için elimde oyun yok. Küçük boyutlu proğramlar olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: zoru998

Notebook Markası : Lenovo
    Ürün Kodu : 59-335977
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Tipi : Intel Core i7
    İşlemci Modeli : 3612QM
    İşlemci Hızı : İ7-3612QM - 2.1 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'ye kadar
    İşlemci Cache : 6 MB
    Ekran Boyutu : 15.6
    Ekran Tipi : LED HD
    Ekran Çözünürlüğü : 1366x768
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : 2 GB
    Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 630M
    HDMI : 1x HDMI
    Sistem Belleği : 6GB
    Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3
    Max Bellek : 8 GB
    Disk Kapasitesi : 750 GB
    Disk Hızı : 5400 RPM
    Optik Sürücü : DVD±RW, Tray in RAMBO
    Modem : Yok
    Ethernet : Ethernet LAN 10/100
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : Bluetooth 4.0
    E-Sata : Yok
    Usb Portu : 2x USB 3.0 + 2x USB 2.0
    Klavye : Standart Q TR
    Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler
    Kart Okuyucu : 6-in-1 kart okuyucu (SD/SD-pro/MMC/MS/MS-pro/XD)
    Kamera : Var
    Parmak İzi Okuyucu : Yok
    Yüz Tanıma : Var
    Touchpad : Çok fonksiyonlu Touch Pad kontrolü
    Uzaktan Kumanda : Yok
    3G : Yok
    İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Home Premium
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil
    Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil, 4 saate kadar
    Notebook Ağırlığı : 2.65 Kg

Bu bilgisayarı almış bulunmaktayım eğer söylerseniz istediğiniz proğramlar ile test edebilirim. Kota sorunum olduğu için elimde oyun yok. Küçük boyutlu proğramlar olabilir

kardes memnunmusun laptoptan bende americadan alicamwww.ebay.com/itm/NEW-Lenovo-Ideapad-Z580-Laptop-15-6-8GB-i5-750GB-Ivy-Bridge-Win-7-Home-Premium-/271033316042?pt=Laptops_Nov05&hash=item3f1ad832ca su laptopu sesi nasil iyimi bide ekrana yandan bakinca kotuymus diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha yeni geçti elime ses olarak gayet sessiz ekrana yandan bakma derken onu bilmiyorum simdilik bir sorun yok
  • önceki asusumda ltopu prizde kullanırdım devamlı. haftada bir full(yuzde 7ye kadar kendi kapanıyor zaten) boşaltır. sonra oynamadan full şarja bırakırdım. bu şekilde 18 ay kullandım. batarya hala performanslıydı %90 oranında. ama batarya tasarruf modu nasıl tam anlayamadım(%60 olan) pcyi kullanmayınca aslında %99a falan düşmeli ama bu hep %100de anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdayd

önceki asusumda ltopu prizde kullanırdım devamlı. haftada bir full(yuzde 7ye kadar kendi kapanıyor zaten) boşaltır. sonra oynamadan full şarja bırakırdım. bu şekilde 18 ay kullandım. batarya hala performanslıydı %90 oranında. ama batarya tasarruf modu nasıl tam anlayamadım(%60 olan) pcyi kullanmayınca aslında %99a falan düşmeli ama bu hep %100de anlayamadım.

bende tam çözemedim bu sarj olayını pil koruma moduna getiriyorum yüzde 60 a kadar geliyor artmıyor durduğu yerde %59a falan düşerse yeniden doldurmaya başlıyor acaba bu pil ömrünü ne kadar etkiler
  • %60 ta her zamn kullanmakta iyi değil hücrelerin beslenmesi açısından tamamıda dolamlı kaldıki benim makinede de %80 seviyesinde tasasrruf modu var hiç kullnamdım devamlı %100 kapasitede doldururum haftada 1 deşarj ederim Allaha şükür gayet iyi performansı 18 ay olmasına rağmen yıpranma %9 seviyesinde belli bir süreden sonra ister istemez yıpranma başlar ne kadar dikkatli kullansanızda.Doğru şekilde kullanmadıktan sonra istediğin kadar tasarruf modunda bulundur işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 16 Ağustos 2012; 15:06:32 >
  • tekrar soruyorum ama bilgisayar format attıktan sonra bu akıllı fan ı NASIL KURCAZ yada yukardakı ses acma kapama tuslarına bastıgımda eskısı gıbı anımasyon vcıkmıyo acaba bunu nasıl halledebılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_166

tekrar soruyorum ama bilgisayar format attıktan sonra bu akıllı fan ı NASIL KURCAZ yada yukardakı ses acma kapama tuslarına bastıgımda eskısı gıbı anımasyon vcıkmıyo acaba bunu nasıl halledebılırız

laptop ilk geldiğinde D sürücüsünde drivers diye bir klasör var onun içinde de touchpad driveri var onu kur muhtemelen olur. ama onları sildiysen bilemicem sitesinde filan vardır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wfatih87

arkadaslar 1 hafta lenovo z580 8 gb ram 750 gb hd modelını bende aldım.. aldıgımda cd falan vermedıler hersey yuklu idi bılgasayara sorum su alt tarafın ortası hemen ısınıyor yanı yarım saat falan nete gırsem sıcaklık degerlerı 55 60 arasında seyredıyor hemen nette okudum genelde kullananlar ısıtma problemı olmadıgını sölemıs ama benımkı ısınıyor o sıcaklık degerlerı normalmıdır sızce vatana gerı kontral göturmelımıyım bılgısayarı ben çok anlamıyorum lütfen yardım edın

Arkadasim isiniyor iste bende kullaniyorum dizimin ustine koyamiyorum.. Bende hep soyluyorum bu notebook dandik hepimiz kandirildik diye inandiramiyorum kimseyi

insanlari kandirmak onlari kandirilmis olduklarina inandirmaktan zordur ama ben itiraf ediyorum ki KANDIRILDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

quote:

arkadaslar 1 hafta lenovo z580 8 gb ram 750 gb hd modelını bende aldım.. aldıgımda cd falan vermedıler hersey yuklu idi bılgasayara sorum su alt tarafın ortası hemen ısınıyor yanı yarım saat falan nete gırsem sıcaklık degerlerı 55 60 arasında seyredıyor hemen nette okudum genelde kullananlar ısıtma problemı olmadıgını sölemıs ama benımkı ısınıyor o sıcaklık degerlerı normalmıdır sızce vatana gerı kontral göturmelımıyım bılgısayarı ben çok anlamıyorum lütfen yardım edın

Arkadasim isiniyor iste bende kullaniyorum dizimin ustine koyamiyorum.. Bende hep soyluyorum bu notebook dandik hepimiz kandirildik diye inandiramiyorum kimseyi

insanlari kandirmak onlari kandirilmis olduklarina inandirmaktan zordur ama ben itiraf ediyorum ki KANDIRILDIM

Valla 1 aydan fazla oldu laptopu alalı. Hergün kullanıyorum saatlerce ve çok çok memnunum. Aynı param olsun yine bu laptop'u alırım. Nesini beğenmediniz bunu anlayamıyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

quote:

Valla 1 aydan fazla oldu laptopu alalı. Hergün kullanıyorum saatlerce ve çok çok memnunum. Aynı param olsun yine bu laptop'u alırım. Nesini beğenmediniz bunu anlayamıyorum ben.

Sirkette Diger bilgisayarlarim Ice cool Asus, prenses Mac book Air ve alimli Sony desem onlarin yaninda sinifta kaliyor.

ne yapiyim onlarin yaninda 2. sinif bu makina. icini de actim mac book kopyalamislar bir cok anlamda bu cinlilerden korkulur

• Sitesinde sadece Lenovo EE Boot Optimizer programını bulabildim.
    FreeDos olarak alanlar için aşağıdaki programları bir yere upload edecek bir arkadaş var mı acaba ?

Lenovo VeriFace
    Power2Go
    Power DVD 10
    YouCam
  • peki nerden bulabilirim bu cihazı... vatan computer yada teknosa gibi yerlerde var mıdır acaba? internetten almakda istemiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalmemo03

peki nerden bulabilirim bu cihazı... vatan computer yada teknosa gibi yerlerde var mıdır acaba? internetten almakda istemiyorum....

vatanda var su anda 25 indirime girmis dandik bilgisayar hemen kacirma simdi al... bayramda soba niyetine kullanirsin

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-332451-z580-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=61204

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.