Şimdi Ara

Lenovo Idepad Z500 - 59367617 Ekran gitti beyler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada söylediğim gibi pes atarken sinirlendim joystick'i rastgele fırlattım ekrana denkgeldi, ekranın yarısı gitti her taraf ölü pixel oldu.

Lenovo Idepad Z500 - 59367617 Ekran gitti beyler yardım

fotoğraf :https://store.donanimhaber.com/30/df/66/30df66fb9ea3576a246bd5f5757b07f7.jpg

Bir kaç yedek parça buldum ama hangisini değiştireceğim bilmiyorum ekrana dokunduğum zaman her hangi bir kırık çatlak yok muhtemelen içinden kırıldı. LCD Panel mi alacağım yoksa ekran mı ? Yoksa ikisi birden mi. Hangi parça değişirse düzelir bi yardım.

PC Teknik Detay ;
    Lenovo Idepad Z500 - 59367617
    Model : 59367617
    i7 işlemci
    nvidia gt 645m ekran kartı.
    6 gb ram.
    1 adet 3.0 2 adet 2.0 usb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huse3292 -- 30 Ocak 2015; 1:30:35 >

• Ekranın değişmesi lazım yada Hdmi veya Vga görüntü kablosu ile harici bir monitöre aktarabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersand90

Ekranın değişmesi lazım yada Hdmi veya Vga görüntü kablosu ile harici bir monitöre aktarabilirsiniz.

Hocam zaten şu anda vga ile yansıttığım ekrandan kullanabiliyorum pc yi. Ekran değişmesi farkındayım ama şimdi yedek parça satın almaya kalktığım zaman, bir "Lenovo Idepad Z500 Ekran" diye bir ürün var birde "Lenovo Ideapad Z500 LCD Panel" ve LCD diye ürün var şimdi hangisini satın alacağımı bilemedim, hepsini mi alacağım yoksa bi tanesimi onu merak ediyorum ben. Ty.
  • Hocam iç ekran degisecek. Eğer kendim degistiririm dersen yarın eminonü karaköy elektronikçileri gezmeyi dusunuyordum senin ekranida sorar fiyat bilgisi alır mesaj atarim sana

Bu arada degistirecegin parca "Lcd ekran" yani 2 ayri parca durumu yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutdemet -- 30 Ocak 2015; 8:04:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutdemet

Hocam iç ekran degisecek. Eğer kendim degistiririm dersen yarın eminonü karaköy elektronikçileri gezmeyi dusunuyordum senin ekranida sorar fiyat bilgisi alır mesaj atarim sana

Hocam fiyat bilgisi zaten aldım internetten ancak sorabilirsende memnun olurum model bilgisi yukarda yazıyor zaten. İç ekran derken tam olarak hangi parça hocam LCD panel mi oluyor yoksa Ekran komple mi
  • Ekran komple degisecek. Lcd ekrandir o baktigin lcd ayri ekran ayri gibi birsey soz konusu degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutdemet

Ekran komple degisecek. Lcd ekrandir o baktigin lcd ayri ekran ayri gibi birsey soz konusu degil

Tamamdır hocam eyvallah. Ben internetten bulayım, ürün linkini burda paylaşırım doğrulamak için sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde z580 dizüstü ekranı içten çatladı heryeri mürekkep oldu içten. görüntü yok. ben buna ekran paneli alsam. takması kolaymıdır. yapabilirmiyim. zor birşeymi. aşğıdaki linkteki ürünümü almam gerekiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-lenovo-ideapad-z580-15.6-led-ekran-ucretsiz-kargo-192573711/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord987

benimde z580 dizüstü ekranı içten çatladı heryeri mürekkep oldu içten. görüntü yok. ben buna ekran paneli alsam. takması kolaymıdır. yapabilirmiyim. zor birşeymi. aşğıdaki linkteki ürünümü almam gerekiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-lenovo-ideapad-z580-15.6-led-ekran-ucretsiz-kargo-192573711/detay

Aynen hocam bu ürün. Kendini korkutma internette video izleyip yapabilirsin. Teknik servise götürüp exta 150 tl vermektense kendin tak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.