Şimdi Ara

LENOVO KABLOSUZ MOUSE - 49,95 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
9.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A-101 10 mart 2022 insert ürünü, marka lecoo yazıyor ama lenovo üretimi olduğu bilgisi var , tam modeli "lecoo m2001" inceleme yorum video vs... hiçbir şey bulamadım hayal kırıklığı da olabilir iyide çıkabilir, lenovonun çin sitesinde ürün fiyatı 49 Yuan (110 TL) olarak görünüyor, hepsiburada trendyol n11 gibi sitelerde de 120-130 lira civarında satılıyor fakat hiç yorum yok , belki hiç satışa çıkarmazlar tedarik edilemedi diye beklenir a101'den ama markasız mouseler bile 50 liraya zor bulunuyorken denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum, ben bulabilirsem 1 tane yedek olarak alacağım ihtiyacı olan değerlendirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 7 Mart 2022; 0:2:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün bulup aldım sonunda sözde her mağazaya 1 tane gelmiş ve perşembeden önce satmıyorlarmış sonuç 5 tane a101'de mouse kalmamış :)

malzeme kalitesi fena değil tuş hassasiyeti güzel yalnız tıklama sesi var sessiz mouse arayanlar hiç bakmasın, teker sesi yok tekerin hassasiyeti iyi, eli ufak olanlara tavsiye etmem bayağı büyük bir mouse ufak mouse kullanamayanlar için üretilmiş gibi sanki. pil kapağı üstte açma kapama düğmesi yok 1 adet kalem pille çalışıyor pil kutu içinden çıkıyor.

fotoğraflarda kaba görünüyor ama görüntüsü fena değil benim hoşuma gitti, logitech m185 ile yanyana resmini koyuyorum kararınızı ona göre verin ;

• Bluetooth degildir degil mi

• PunchFly kullanıcısına yanıt

ihtimal verdin yani =)

• normal satış fiyatı 120

• kablosuz farede Logitech ve Microsoft harici alınmazdı eskiden. çünkü logitech senede bir pille çalışırken diğer markalar haftada bir iki pil bitirirdi. şimdi hangi markalar bu teknolojiye geçti bilmiyorum ama haftada bir kere bile olsa pil değişimi istemesi sıkıntı. şarjlı pil kullanıyorum, yedeği de var ama her hafta şarja takmak bile zor geliyor şahsen. bunun dikkate alınması lazım.

• bana da gaming mause u mantıklı geldi "mg1101" diye aratınca hep lenovo lecoo diye çıkıyor ve en uygun fiyatlı hbde 185 tl görünüyor

• Kablosuz mouse dedin mi logitech al 1 tane pil tak unut olayımız budur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A101 de öylesine gezerken mouse a denk geldim. Fiyat sormak için kasaya gittim ve aldım. Eve geldim konuyu gördüm ama 10 martta satışta yazıyor. Ben şansa aldım galiba :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sneijder101010 kullanıcısına yanıt

Hocam pil ne kadar dayanıyor test edermisin

hocam nasıl mouse deneme şansın oldu mu resim ekleyebilir misin

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Adam yeni aldım diyo pili hemen nasıl test etsin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tuzlurecel T kullanıcısına yanıt

Hemen demedik ya LENOVO KABLOSUZ MOUSE - 49,95 TL Perşembeye kadar 4 gün var.O güne kadar pil biterse alınmaz,bitmezse alınır LENOVO KABLOSUZ MOUSE - 49,95 TL 

• Hocam açma kapama tuşu yok. İçinden pil çıkıyo.

Açma kapama olmadığı için pil çabuk biter mi demek istiyorsunuz hocam?

Ondan tam belli olmaz.Pasife geçtiği zaman belki kendini kapatıyordur.En iyi pil testi kullanarak belli olur.

• Niye emekli dayı tipinde mouse üretmişler hiç etik değil.

konudaki mouse için kısa vadede ergonomi tuş/teker sesi tıklama hassasiyeti ve farklı yüzeylerde kullanımı hakkında bilgi edinilebilir pil dediğin şey için uzun vadeli kullanmak gerekir, öyle 4 günde pil mi biter kardeşim nasıl mouseler kullandın sen bu zamana kadar çin malı mouseler bile 1 aydan fazla gidiyordur , elimde 8 senedir kullandığım a4 tech mouse var piyasadaki en çok pil yiyen mouselerden birisidir hergün 6-8 saat kullanımda bile rahat 3,5-4 ay arası gidiyor, 10 senelik logitech m185 var tv boxta takılı 2 senedir pilini değiştirmedim, çocuğun bilgisayara geçen sene şoktan philips mouse aldım daha içinden çıkan pil takılı, pili bu kadar dert ediyorsan paraya hiç bakmadan direk logitech al en az 1-1,5 sene pil bitme korkun olmadan kullanırsın.

• newrophat kullanıcısına yanıt

Kablolu mouse kullandım,kablosuz çok uzun süredir kullanmiyorum

o zaman şöyle söyleyeyim ; kişisel görüşüm bu mouse daha çok yedekte dursun diye alınabilecek bir mouse yada tvbox tablet vs... için arada lazım olursa iş görsün diye bulundurulabilir, sürekli kullanımda ne vereceği şu an için belirsiz ama hem kablolu kullanırım arada bunuda takarım diyorsan kablosuz mouse için çok para vermene gerek yok işini fazlasıyla görecektir.

• Orta tekerlek kalitesi nasıl acaba. En çabuk bozulan aksam bende hep o oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.