Şimdi Ara

Yi Home 1080p Kablosuz Ip Kamera // 2 adet // 62.28 Usd (Kargo-Vergi Dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tanesi 177 TL ye geliyor. Uzun zamandır beri kullanıyorum bu ürünleri, çok memnunum. 32gb micro sd destekler, dışarıdan kayıt izleme, bebek ağlama, hareket algılayınca kayıt et vs. bir çok fonksiyonu var. N11 de 360 TL civarı satılıyor şu anda tanesi.

• kameralar gücü nereden alıyor?
    fişe mi takıyoruz, yoksa pil veya kendi bataryası mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 16 Temmuz 2019; 8:19:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

kameralar gücü nereden alıyor?
    fişe mi takıyoruz, yoksa pil veya kendi bataryası mı var?
    Fişi var. Pil ile kullanım yok. Burdaki kablosuz ibaresi kablosuz internete bağlanabilirliğini gösteriyor sadece.
  • Merhaba , bebek kamerası olarak kullanım da bir sıkıntı çıkar mı tecrübeleriniz nelerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: HSEBZUTO

Merhaba , bebek kamerası olarak kullanım da bir sıkıntı çıkar mı tecrübeleriniz nelerdir
    Evde farklı odalarda 5 adet var bu kameradan. Bebek odasında da duruyor. Sıkıntıdan kastınız nedir tam anlamadım ama stabilite gibi birşey soruyorsanız, sorunsuz. Bebek ağlamasına duyarlı sensör var, bildirim gönderiyor ancak eğer ortam sessizse işe yarıyor yok değilse farklı sesleri de bebek ağlama sesi gibi algılıyor. Çok başarılı bulmadım, kapattım o özelliği. Bebek odasında bizde telsiz var (sadece ses iletiyor) + bu kameradan var. Ses çıkarsa, sesin şiddetine göre önce kameradan bakıyoruz, eğer uyanmış yada farklı bir durum var ise gidip bakıyoruz yok ses çıkmazsa da zaten istediğimiz zaman kameradan girip bakıyoruz ne durumda diye. Ben ev içi kullanımdan ziyade, ev dışında olduğumuz durumlarda bakabilelim diye almıştı. Gayet memnun kaldım.

Not: Dışarıdan izleme yaptığınızda bilhassa HD görüntü için iyi bir upload hızına ihtiyacınız var. 1mbit upload (genelde upload düşük oluyor servis sağlayıcılarda) ile ancak SD izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 16 Temmuz 2019; 9:1:7 >

• Merhaba, Amazon'dan bu ürünü alsak gümrük vergisi falan nasıl oluyor?

• Ser_Tar kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisini ürünü satın alırken zaten ödüyorsunuz. Tüm gümrük işlerini Amazon sizin adınıza yapıyor ve kapınıza kadar geliyor. Size düşen sadece satın almak :)
  • Güvenlik kamerası olarak alırdım aslında ama şimdi masrafa gerek yok gece görüşü nasıl onu da bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

Güvenlik kamerası olarak alırdım aslında ama şimdi masrafa gerek yok gece görüşü nasıl onu da bilemedim
    Besta Bilişim
    Besta BS-ABQ5 1MP Kablosuz İp Güvenlik Kamerası 720p Çift Antenli fiyatları , satışı
    https://www.bestabilisim.com/besta-bs-abq5-1mp-kablosuz-ip-guvenlik-kamerasi-720p-cift-antenli

bunu sipariş geçtim

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Sadece fiyat karşılaştırması yaparsak Xiaomi'yi tercih ederim. Çünkü yazılımı daha iyi ve farklı cihazları bir arada kullanabiliyorsunuz. Her kamera için ayrı aplikasyon durumu oluyor bir süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazMabel

Gümrük vergisini ürünü satın alırken zaten ödüyorsunuz. Tüm gümrük işlerini Amazon sizin adınıza yapıyor ve kapınıza kadar geliyor. Size düşen sadece satın almak :)
    Bilgilendirme için teşekkürler

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    memnun musun bu cihazdan?
  • Xiaomi yi ile miija kameraların farkı nedir bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invaderbrain

memnun musun bu cihazdan?
    başkasına aldım
    sesli kurulum gayet basit ve kullanışlı

• Merhaba,

Ben bu ürünün 720p versiyonunu yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Bakıcı olacağı için arada bakarız diye geçen sene aliexpresten almıştım. Sonra ekleme mahiyetinde 360 derece dönen versiyonundan da 2 adet (amazon.comdan) aldım.
    Öncelikle bebek telsizi için çok uygun olmadığını düşünüyorum. Telefonunuza anlık bildirim geliyor. Hareket ve sesi algıladığında bunu birkaç saniyelik bir video haline getirip gönderiyor. Bu yüzden o anı kaydetti gönderdi, mesaj geldi vb açana kadar biraz zaman geçiyor. Bu aşamada sesli bebek telsizi kullanmak daha mantıklı. Telsizden uyarı geldiğinde uygulamayı açıp kameradan kontrol edebilirsiniz.
    Telefon uygulaması (ios) gayet yeterli. Eğer ücretli cloud üyeliği alırsanız, görüntüleri 7/24 ya da hareket sensörünün algıladığı anlarda clouda kaydediyor. Tabi sürekli bir veri akışı olacağı için internet bağlantısının iyi olması gerekiyor. Ben 3 kamerayı da SD kart ile kullanıyorum. Cloud yerine karta kayıt yapıyor ve burada da geçmişe dönük izleme yapabiliyorum. Bir tane hesap açıp, 3 kamerayı da aynı hesaba ekledim. Eşim ve ben aynı hesaba kendi telefonlarımızdan girip 3 kamerayı da aynı hesap altında izleyebiliyoruz.
    Görüntü kalitesi gayet iyi (720p olanda bile). İsterseniz güç ışığını kapatabiliyorsunuz. Yani karşı taraf(bakıcı vs) o anlık kayıt yapılıp yapılmadığını bilemiyor. 360 derece olanlarda (istenildiğinde devre dışı bırakılabilen) hareket takip sistemi de var. Güvenlik kamerası olarak kullanmak isteyen arkadaşlar için faydalı olacaktır. Hareket gördüğünde kamera o yöne doğru dönüyor ve takip etmeye başlıyor.
    Kablosu micro-usb kablolardan olduğu için, konumlandıracağınız yer önemli. Prize yakın olmalı ya da uzun bir kablolama yapılması gerekiyor. Denemedim ama powerbank ile de kullanlabiliyorsa komple kablosuz bir sistem oluşturulabilir belki.
    Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

• Bana bu kamera cumaya kadar lazım acaba prime üyeliğinde hızlı teslimat yaparlar mı Türkiye ye?

• mcabar kullanıcısına yanıt
    Kaç günlük kayıt yapıyor? Sd kart kapasiteniz nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

Kaç günlük kayıt yapıyor? Sd kart kapasiteniz nedir?
    Maksimum 32gb destekler.

• yagmursuz kullanıcısına yanıt
    Ben 16gb lik kart ve hareket algıladığında kayıt fonksiyonunu kullanıyorum.
    Yoğun kullandığımız odada (günde 8-9 saat civarı) 5-6 gün, seyrek kullandığımız odada (günde 3 saat civarı) ise 18-20 gün kadar kayıt yapıyor.
    Bendeki model 720p bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.